0 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,473 puan) tarafından

image

image

Kızlar arkadaşımın oglu 1 ayda 3. Kez böyle oluyor. Alerji ilaci kullandı geçti tekrar başladı.simdi geçmiyor. Ne olabilir sizce deneyimli anneler yorum yapar mısınız ne iyi gelir sizce ? 

6 Cevaplar

0 oy
(546 puan) tarafından
Biz de yaşıyoruz bu durumu alerji evet geçmesi uzun sürüyor bir aydan fazla sürdü şimdi azaldı bayağı ara ara yine çıkıyor 
(3,473 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım krem verdi geçti tekrarladı bu sefer geçmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi gelmesinden ziyade ne yiyor da oluyor 
(3,473 puan) tarafından
Canım aynı şeyler ama evleri bahçeli acaba diyor oradan mı bir şey alerji yapıyor yeni taşındilar bu eve
tarafından
Alerji testi yaptırsın cnaim
(3,473 puan) tarafından
Söyledim canım şimdi teşekkür ederim bitanesin
0 oy
(798 puan) tarafından
Bizdede ellerde sişme oluyor 5 gıda karışımına aletşi cıkmış pazartesi gidecez bakalım 

Geçmiş olsun size
(3,473 puan) tarafından
Sağ ol canım teşekkür ederim size de öyle
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Ben calpol şurup verdikten sonra böyle olmuştu daha önceki yediklerinin aynısıni yedi eminim alerji şurubu verdiler bize de bı kaç gün içinde  geçmişti 
(3,473 puan) tarafından
Onun da kremle geçti şimdi yine tekrarladı kremi ise yaramıyor bu sefer
0 oy
(341 puan) tarafından
Alerji canım benim kızımın da var ama alerji testi yaptıramadım daha alerji şurubu kullandık biz baya fayda etti ne ilacı kullanıyor 
(3,473 puan) tarafından
İsim olarak bilmiyorum canım, alerji ilaci ve krem dedi geçirmiş 1 2 kez yine başlamış
(341 puan) tarafından
Canım o ilacı 21 gün düzenli kullanması lazım sonra bırakacak 1 hafta sonraya da  Çocuk immünoloji ve alerji hastalıkları bölümüne gidecek ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra gitmesi lazım çünkü ilacın etkisiyle sonuç yanlış çıkıyor bol bol resimlerini çeksin o zamana geçmiş olursa resmini gösterir
(3,473 puan) tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(341 puan) tarafından
Rica ederim ne demek çok geçmiş olsun
(341 puan) tarafından
Bide canım çocuk doktoru yönlendirmesi lazım çocuk doktoru sistemden açacak randevu alacak sıra alınmıyor bilgin olsun
(3,473 puan) tarafından
Canım biz yurt dışındayız 1 kutu daha açılmamış alerji surubu kalmış. Şimdi sizin dediğiniz gibi 21 gün deneyecekmis inşallah işe yarar
(341 puan) tarafından
Yurt dışı nasıl bak bilmiyorum Türkiye de bu şekilde İnşaAllah fayda görür
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Alerji testi yaptirsinlar evet alerji
(3,473 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 178 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.

410,851 soru

12,363,297 cevap

41,740 kullanıcı

Kategoriler

...