+1 oy
404 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,968 puan) tarafından

Kızlar postumun altına bı arkadaş yorum yapmıştı şekerim var halsizim diye ona dedim annemin 7.8 aydır şekeri bitti hamdolsun Rabbime bununda bir çaresi varmış özelden soranlar oldu ordan resim atamadım burdan atıyım inşallah sizede şifa olur annem 18.20 bin civarı verdi özel hastanede bir gece yattı cikti sadece serum taktı iğne yaptı ameliyat falan hiçbirsey yok sabah kalktı bana pirinç verdi dedi yükselmeyince çıkabilirsin demiş annem bukadarmi gercekten demiş evet bukadar demiş git bakalm evine bı şikayetin olursa ara her saat burdayım demiş 7.8 aydır kadında şeker diye birşey kalmadı hamdolsun yiyorum hiçbirseye gözüm kalmıyor artık diyor tam tersi yemesem düşüyor diyor herşeyden yiyorum diyor annem 9 senedir çekiyordu bu şekerden daha önce duysaydim keşke beş dakika zaman kaybetmezdim diyo herzaman kim yanımda şekerden bahsederse ben söylüyorum onlarada şifa olsun diye ben atıyorum alta sizde bakın öyle yakınınızda varsa inşallah derman olur

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,968 puan) tarafından

• Başlık da nasıl antilli kuntilli oldu öyle ben yapmadim:D
-Reklam-
0 oy
(5,714 puan) tarafından
Dr Mehmet uçmak tedavi ediyor. Babam da aynı şekilde tedavi oldu ve insüline veda ettik çok şükür. 
(4,581 puan) tarafından
Bizimkinin böbreklerde ufak ufak sorunlar başlamış durumda ama tabi yine de danışmakta fayda var. Bir söyleyeyim kendilerine, en azından görüş alınabilir. Sağolun valla.
(5,714 puan) tarafından
Aa mutlaka gitsinler canım biz çok fayda gördük
(4,581 puan) tarafından
Yani bence de gitsinler, doktor karar verir en azından uygun olup olmadığına durumun. Biz elimizden geleni yapalım da aklımızda keşke gitseydik pişmanlığı olmasın.
(5,714 puan) tarafından
Babam bu adamı neredeyse 4 yıl önce duymuş ama inat edip gitmedi. Annem gidiyoruz dedi ve bir de babamın çok sevdiği arkadaşını ayarlamış öylece gittiler. Şimdi çok pişman inat yaptığına :)
(4,581 puan) tarafından
Bizimki de inattır bende onu düşünüyorum. Amaan bir sürü doktora gittik bıdı bıdı tonla şey söyleyecek ama deneriz bir şansımızı napalım :) Yaşlanınca çocuklaşıyorlar.
0 oy
(4,581 puan) tarafından
Benim babam ve annemde de var şeker. Babam insülin iğnesi de kullanıyor annemin o derece değil ama nasıl bir tedavi uygulanıyor? 
(1,968 puan) tarafından
Tedavisi söylediğim gibi canm sadece bir gece yatırıyor insülin olanları serum takıyormuş sabaha kadar içinde ne var bende bilmiyorum gerçekten böyle kolaysa artık bu ilaçlar bu serumlar devletlere de gelsin öyle umuyorum sabah kalktı pirinç verdi dedi yukselmedi cikabilirsin demiş şuan ne insülin var ne de bir ilaç ne bir hap hicbisey yok
(4,581 puan) tarafından
Bak hergün bir bilgi. Neyse ben de bir konuşayım bizimkilerle bir araştıralım bakalım doktoru. En azından görüş alırız belki yardımcı olabilir belki olamaz ama söyleyeyim bizimkilere de. Teşekkür ederim.
(1,968 puan) tarafından
Ara canm bu verdiğim karttaki numarayı hiç gitmeden bile burdan sana istediğin bilgiyi verirler
0 oy
tarafından
Canım annen tıp 1 mi 2 miydi. Benim tıp 2 ama nadirde olsa tıp 3 varmış çok aşırı yükseliyor durduk yere benim bildiğim tıp 2 sadece ilaç ve insülin tedavisi
(1,968 puan) tarafından
Annemin 2 diye biliyorum uzulunce direk 700.800 oluyordu acillik yoğun bakimlik oluyordu bizde kimsede yok sadece annemde vardı canm
tarafından
Anladım canım şimdi nasıl annen kac oluyor en fazla benimde üzülünce sinirlenince yükseliyor eşim bugün ağlattı beni 500 olmuştu sekerim
(1,968 puan) tarafından
Yemezse aç kalırsa 500.600 eğer üzülür biseye sinir stres yaparsa 700e çıkıyordu en son bu hastaneye gitti sabah aç karnına öğlene kadar kalmıştı diye 800 e çıkmış Dr en son 800 gördü sonra tedaviye başladı dedi
tarafından
Ne güzel kurtulmuş anneniz bu hastalıktan. Benim doktorlarim da çok şaşırıyor hastanede bir dilim diyet ekmeği yedim yine açlık yüksek çıkıyordu yaşın genç diyolardi
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Tip 1 için mi ?
(1,968 puan) tarafından
Bunun hakkında bilgim yok canm ne söylesem yalan olur arasındaki farkı da bilmiyorum 1 sadece ilaçla tedavi edilen birşey mi benim annemde insülin kullaniyordu günde 4 defa ve yüksek miktarda annemin 2 diye biliyorum
(1,122 puan) tarafından
Benim annemde geçen sene çıktı insülin verildi şimdi kulanmiyor çok dikat etti şükür atlatmış sayılır yine dikat ediyor doktor demiş aynı şekil devam et nasıl yaptıysan ama benim k.pederimde yılardır var insülin kulanmiyor annemde yeni çıktı kulaniyordu geçen sene acba farklı sekilmi tip olrak
(1,968 puan) tarafından
3 tipi varmis canm benimde pek bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem bazıları ilaçla tedavi olurken bazıları iğne sanırım bu bir iki oluyor
(1,122 puan) tarafından
Evet evet öyle oluyor Muş benimde pek bilgim yok kuzenimle bı arkdasin oğlun da çıkmış cocukalrin11 yaş aralıklar onalrda duydum bı tip 1 falan
0 oy
(261 puan) tarafından
Bizim bir akrabanin kızı daha 10 yaşında maalesef şeker hastası daha bu yaşta insülin iğnesi vurmayı öğrendi acaba onda da işe yarar mj tip 1 mi 2 mi bilmiyorum pek 
(1,968 puan) tarafından
Kıyamam ya çok küçük o insülin ne vücudu ne :(
Olmazsa öğren bu kart numarasini arayıp istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz
(1,122 puan) tarafından
AA benimde kuzneim bı kizi 10 11 yaşlarda oda çok şıkntlıymıs bı başka tandik gene o yaşlarda oğlu aynı sekil
(261 puan) tarafından
Maalesef ne zamn görsem içim burkuluyor Allah yardımcısı olsun fotoğrafını çektim kartın annesine vereyim inşallah şifa bulur miniğim
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bu hastane İstanbul'da da varmi şubesi acba kayın pederim için arycam bide eşimde şeker sınırda başlangıç gibi birşey pirinç Deginiz ne cnm  normal.pirincmi
(1,968 puan) tarafından
Evet canım benim annem normalde bir kaşıktan fazla yerse kadının şekeri 600 e çıkıyordu ayağa kalkamiyordu parmaklarını oynatamiyordu halsizlikten
(1,122 puan) tarafından
İnşallah faydası olur ben yarım bı eşime arayayım İstanbul'da varsa sizde geçmiş olsun
(1,968 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım annem Konya'da oturuyor normalde sırf onun için Mersin'e gitti
(1,122 puan) tarafından
He şifası oluyorsa neden gidilmesin bende yarın bı bakayim
(1,968 puan) tarafından
Aynn canım bizde vesile olmuş oluruz rabbim tekrardan şifa versin inşallah
(1,122 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ☺️cümlemizden vesile olmak güzel belki birilerine fayda olur belki☺️
0 oy
(20,780 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Sizin adınıza sevindim. 
(1,968 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (313 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 33 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Merakettiklerimm (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,062 soru

23,659,454 cevap

308,903 kullanıcı

...