0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (20,616 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ben çocukları uyuttum saat 22 de kendime şimdi şifa çayı yaptm bi haftadır boğaz ağrım var sıkıldm napıyosunuz eşimde uyudu kaldım bi başıma film izlemek istiyorum şunu kesin izle dediğiniz bi film var mı ? 

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

çakmak yanmıyor kalkmaya useniyom
tarafından
Sjsjsjsj
tarafından
Burdan kalkarsam direk yatağa
tarafından

image

Çakmak Yandı aysooo

(20,616 puan) tarafından
:D okudun üfledinmi naptın
tarafından
Bana acıdı herhalde ama keşke icmeseydim midem çok kötü old
-Reklam-
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Film dizi hiç sevmem izlemem de maalesef çok geçmiş olsun afıyet olsun kız kardeşim geldi yanımıza şehir dışından çok mutluyum sabahta eşimin uçagi var havaalanına gideceğiz hep beraber ordanda Kahvaltıdan gideceğiz inşallah
(20,616 puan) tarafından
Bende sıkıldım izleyim bişiler dedim ama herkes uyumuş sanırım
0 oy
(1,930 puan) tarafından

Ne kızım uyudu ne eşim nede beni uyuttular :angel:film dizi hiç alakam yok öyle burda geziniyorum eşim diyor gene daktilo gibi yazmaya başladın:D

(20,616 puan) tarafından
:D ay dünde benimki diyo ne konuşuyosunuz bu kadar yaa diye sanane işine bak dedim djdjdj
0 oy
(785 puan) tarafından
Uyku mu o da ne
(20,616 puan) tarafından
Ah canıııım :)
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Aynıyım ya boğaz ağrısı uyutmuyor 
(20,616 puan) tarafından
Ballı su yaptım çok iyi geldi kaynamış suya bal sirke tarçın limon yap iç yumuşadı valla
(3,669 puan) tarafından
Tuzlu su gargara yaptım pek faydası yok, Öyle değişik bir şey ki uyutmuyor ağrısı gıcık gibi. Senin tarifi deneyim bir de
0 oy
(10,466 puan) tarafından
Uyuyamadım ev sessiz herkes uyuyo ben ooyyleeee tavanı izleyip hayatımı sorguluyorum 
(20,616 puan) tarafından
Niye beee noldu hayırdır canını sıkan ne selimin okul meselesimi
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Bu saatte salya sümük ağlamak için İran filmleri iyi gidiyor ama insanın psikolojisi alt üst oluyor. Kadınlara ikinci sınıf muamelesi yaptıkları için. İzlerim dersen kaç sene önce izleyip hala etkisinden çıkamadığım Sarara'yı taşlamak var. 

Yine benzer mantikta " Şşş! Kızlar bağırmaz " filmi var. İkisi de dramatik. 

Netflix üyeliğin varsa eğer listemde şu an akıcı olan mucize ve kadın affetmez filmleri var öneririm. 
tarafından
Soraya yı taşlamak gerçekten güzeldi ve bildiğim kadarıyla gerçek bi hikaye öyle olduğunu bilince daha çok etkileniyor insan
(20,616 puan) tarafından
Komedi olsa daha iyi olur biraz gülmek için :)
(1,233 puan) tarafından
Gec oldu ama baba parası filmi var Ahmet Kuralın. Sinemaya bile 2 defa gitmiştim komikti. YouTube düştü mü bilmiyorum. Benin canim biseyler izlemek istediğinde film bulamıyorsam Hasan Can Kaya izliyorum. Özellikle martı bölümü yaz çok komik. Canım gülmek isteyince o bölümü açıp izliyorum  .dd
(1,233 puan) tarafından
Evet gerçek hayat hikayesiymis. Çok etkisinde kalmıştım hala unutamıyorum kadini öldürdükleri sahneyi. Bir daha izlemeye psikolojim el vermez lohusayim bir de.
0 oy
(213 puan) tarafından
Boya badana temizlik vesaire vesaire canım çıktı ama evim mis oldu ondan uyuyamadım onu yap bunu yap derken şimdi yatağa girdim elimde telefon :-)
(20,616 puan) tarafından
Tatlı bi yorgunluk :) ah bende evime geçecekmiyim hayırlısı
(213 puan) tarafından
Kendi evim değil maalesef canım kiradayim ama kira diye hor davranmıyorum eve 5 yıldır aynı evdeyim kirada rabbim herkese kendinin nasip etsin inşallah
0 oy
(341 puan) tarafından
4 gündür uyku unuttum resmen kemiklerimin ağrısı öksürük krizi oturdum kendime hava veriyorum ne lanet bir hastalıkmış 
(213 puan) tarafından
Yaptığınız macunu çok yapabilirsiniz tek seferlik değil ve kaşıklada arada yerseniz enfeksiyona iyi geliyor
(341 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim deneyim bi dün tekrar gittim doktora faranjit olmuşsun dedi öksürük şurubu verdi 1 saat iyiysem 2 saat kötüyüm buraya da açmıştım post orda ki tarifleri de denedim bide bunu deneyim bakalım nasıl olacak
(213 puan) tarafından
Bende ilaç kullandım iki ay fayda görmedim bu tarif kesti
(341 puan) tarafından
İnşaAllah bende fayda görürüm eşime dedim yapacak çok teşekkür ederim
(213 puan) tarafından
Rica ederim rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Gök gürlüyor yağmur yağıyor annemdeyimde uyuyamıyorum yoruldum artık bu durumdan 
tarafından
Nerede oturuyorsunuz canım ?
(7,107 puan) tarafından
Hataydayım
tarafından
Türkiye genelinde var demekki yağmur
0 oy
(4,457 puan) tarafından

Ablalarin gülü <3

Derbi gününde Beşiktaş bardağı helal Beşiktaş aşktır ♥️ 

0 oy
(1,957 puan) tarafından
Sobayı yakicam sabah ezanina kalkdim sabah soğuğu var:)
(1,233 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun soba mi kurdunuz şimdiden. Gerci bizimde bebis küçük bizde 1 hafta 10 güne kadar kurarız.
(1,957 puan) tarafından
OrdudA bir ilçede soğuk oluyor sabaha karsi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 818 göst.
15 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Hande'nin Annesi ❤ (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 591 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 249 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 772 göst.

410,741 soru

12,358,847 cevap

41,308 kullanıcı

Kategoriler