0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
38 haftalık. Karnım çok sert taş gibi olmuş. Bi de bebek hareket etmiyor sanki. Uyumuş da olabilir ama hareket falan ettim o etmedi. Sırt üstü yattım dürttüm falan yine yok. 

8 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
Çikolata ye canım onu hareketlendirir. Benim hamilrliğimde de öyle oluyordu sürekli acile gidiyordum . Son haftan olduğu için normal. Çikolatadan sonra hareket etmezse içini rahatlatmak için acile git nstye gir için rahatlar
-Reklam-
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Çikolata denedin mi cnm 
(86 puan) tarafından
Yok denemedim ama hemen denicem
0 oy
(13,607 puan) tarafından
Kaç saattir hareket etmiyor 
(86 puan) tarafından
İnan bilmiyorum farkında bile değilim.
(13,607 puan) tarafından
Tatlı ye meyve suyu iç karınınla oyna uyuyorsa rahatsız olur pozisyon değiştirir
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Doğuma yakın hareketleri azalır alanı daraldığı için 24 saatte 10 defa haraketi varsa sıkıntı yok dedi doktor. İstersen say canım. Bide tatlı şeyler ye soluna uzan. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(358 puan) tarafından
Telefonun filaşını aç karnına daya ben öyle yapıyodum hemen kımıldamaya başlıyodu 
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Tatlı bı şeyler ye meyve suyu iç çikolata ye . Karnın sertleşmesi normal artık yer daralıyor 
0 oy
(4,703 puan) tarafından
Karnın sürekli sertleşiyorsa doğum başlıyor demektir. Bazı doğumlar sertleşme ile başlar
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Sertleşme rahımle ılgılı ama bebe hareketini su içip takip et canım yemekt hareketlenır ama su da ettiriyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
+1 oy
8 cevap 100 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.

411,023 soru

12,370,566 cevap