0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Vsbbsbsbskskjs sjdiiejsjsjh

8 Cevaplar

+3 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
4-5 yaşındaki bir çocuğun 10 a kadar sayması bile yeterli iken şaka yapıyor olmalısınız. 
tarafından
Yok baya 19 za kadar düzgün saydı sonra durdu şaşırdım  ama siz böyle diyince iyi o zaman benimki  :)
tarafından
Her çocuğun gelişimi farklıdır bazıları bu yaşlarda en fazla 10a kadar sayar bazıları işin sırrını cozunce 30a 40 a kadar çıkar. Mesela benim kızım daha 4 yaşına 4 ay var 20ye kadar net sayıyor 20den 30a kadar da düşüne düşüne yavaş yavaş devamını getiriyor çünkü o sırrı çözdü mantığını anladı ama yeğenim daha 10 a kadar yeni ogrendi. İkisinin de bir eksiği ya da fazlası yok gelişimleri farklı özellikleri farklı bu yüzden gelişim basamaklarını takip edin eğer ayına ya da yaşına gore sıkıntı yoksa sorun da yok demektir.
tarafından
Teşekkür ederim :)❤️
-Reklam-
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Kiz dur ne bu acele gayet yerinde o daha bebeklikten yeni cikmis cocuk bukad efazla sey bekleme cocuktan.
tarafından
Ya evde bide 2 yaşında onun bı küçüğü var acaba büyük oğlum gözüme büyük mu gelio ne
(2,215 puan) tarafından
Olabilir canm ama daha cok kucuk anasinifnda bile ilm 10a kadr ogretiyorlar.sen cocugun ustune gitmede yapamiyon vesaire falan diye.cunku suan 19a kadr saymasida cok buyuk bisi emin ol
tarafından
Evet ❤️
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Benimki 5 kadar bile sayamaz hiç üzerinde durmadık o konuların henüz geçen annenin adı ne diorum anne Dior babanın adı ne diorum baba Dior sjsjs
(12,073 puan) tarafından
Yok artik kiz :D ogretsene soyadini falan
tarafından
Benimki soy adinida bilio şarkı flnda ezbere bilio o kadar büyük hareketleri varki 19 za kadar sayinca az geldi
(8,357 puan) tarafından
İsdemiyo çocuk sıkılıyo hemen öğretici oyunlar oynamaya başladık bakalım onları seviyo
(8,357 puan) tarafından
Nurkubra tamam seninki 19 a kadar sayıyo bide 20 dese superzeka maşallah sjsjsjs
tarafından
Hahahahah  
0 oy
(2,419 puan) tarafından
Şaka mısın benimki  4 buçuk yaşında ancak 10 a kadar sayıyor aceleye ne gerek var okula gidince ömrü boyunca sayacak zaten 
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Heralde toplama çıkarma yapmasında bekliyorsunuz dört yaşındaki bir çocuktan 

(1,836 puan) tarafından
Yok kız övgü bekliyor sjsjsj
tarafından
:D :D o kadar akilica konuşuyorki az geldi 19
0 oy
(9,374 puan) tarafından
Farkında mısın daha 4 yaşında benim 5 yaşında 10 kadar sayiyo sadece 
0 oy
(5,869 puan) tarafından
Eee maşallah daha ne olsun üçe kadar sayamayan var kızım 10 a kadar rahat sayıyor 15 kadar karştryor 4 yaşında 
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Benim kiz 2.5 yasindan beri 20ye kadar sayiyor arkadasim bile şaşırdı :) 

Normaldir heralde 
tarafından
Maşallah

İlgili sorular

+22 oy
130 cevap 3,252 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.

404,099 soru