0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (4,617 puan) tarafından

Çalışıyorum kızlar normalde 2 aydır evdeyim miyom aldırdım raporum vardı bu süre zarfında kızım alıştı tabi 4 buçuk yaşında. Normalde çalışıyorum annem bakıyor orda kalıyor bazen bizim evde kalıyor orda kaldığında ben 5 te çıktım mj gidiyorum yiyip içip eve geliyoruz eşimle o yatılı kalıyordu annem de 1 gün gidip bı gün gitmiyorduk yanına. Şimdi yarın iş başı ...

( isi bırak , annene yatılı verme diye linç boş yorum yapacak yazmasin bi sure daha hem onun için hem maddi olarak gitmem gerek ) 

Alıştık haliyle 2 senedir çalışıyorum ilk kez bu kadar uzun süre beraber kaldı benimle akşam uyucak ağlıyor ben gitmek istemiyorum özlüyorum seni anne baba ( annem gerçekten iyi bakıyor eminim buna) ama ister istemez çocuk evinde değil diye ağlıyor 

Kendimi o kadar kötü hissettim ki :'( ben onu bırakıp gidiyorum diye kötü bı anne miyim :'(

Nolur beni motive edecek şeyler söyleyin :'(

6 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Hayır tabi ki de ne güzel anneniz bakıyor hem kızınız büyükmüş yani 5 aylık bırakanı gördüm ben
(4,617 puan) tarafından
Çok şükür hasta oldu mu beni aramadan başında beklediğini bilirim bana baktığı gibi bakıyor bundan eminim. Biraz daha sabretmem lazım gelecek yıl ana sınıfına gidecek biraz kenara atmam lazım hemde kredi borcumuz var onu ödüyoruz eşim hem onu ödeyip hem kenara atamaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki hayir onun geleceği için, yaşam kalitesi için çalışıyorsun .tekrar alışır inşallah, güzelce anlat sana güzel şeyler almak icin, güzelce gezelim diye çalışıyorum  belki hoşuna gider 

Ne iste çalışıyorsun 
(4,617 puan) tarafından
Zeytin işletmesi canım makinede bim in zeytini var ya onu yapıyoruz. 8 5 çalışıyoruz bazen de sezon da mesai oluyor . O zaman bile gidip oynamaya falan çalışıyoruz ama işte çocuk . Anlatıyorum bak diyorum oda aldık sana ne güzel çalıştım da eksikler var daha okula gitcen seneye kitap lazım malzeme lazım diyorum kuzum yine anlayışlı gözyaşlarını silip sizi çok seviyorum diyor ♥️
tarafından
Kıyamam yaa :((
(4,617 puan) tarafından
İçim gidiyor kızıma ama her şey onun için
0 oy
(4,549 puan) tarafından
Başta hepimizde işe dönerken aynı korkular olmuştur eminim. Ama şuan bakıyorum iyi ki başlamışım diyorum. Bana psikolojik açıdan çok iyi geldi, he benim avantajım 2-3 gibi işim bitiyor. Sabah kreşe bırakıyorum. Sonrası tüm vaktim ona kalıyor. Bunu hem kendim hem onun geleceği için yapıyorum sonuçta. Hergün parka çıkıyoruz, etkinlikler yapıyoruz.  Haftanın 2 günü mutlaka ya bir müze ya da bir çocuk etkinliğine götürüyorum. Gelişimi ve bilgisi yaşıtlarından daha ileri. Aramızdaki bağda hiçbir sorun yok. İstediği her şeyi kimseye sormadan, belirli sınırlar dahilinde elbette şımartmadan sunabiliyoruz. He ben çalışmasam da çok şükür sunabilecek durumumuz var ama bu şekilde ona ekstra yatırımlar yapıyoruz. Ev araba almak için ömür boyu çalışmasın belirli yaşa geldiğinde hepsi hazır olsun, kendi işini kurabilecek yatırımı bırakalım diye. Yılda 3 sefer farklı ülkelerde tatillere gidiyoruz. Henüz küçük ama şimdiden farklı kültürlerle tanışıyor. Tekrar başladığında alışacaksınız düzeninize merak etme. 
(4,617 puan) tarafından
Çok şükür eşim de sunar ama belirli maddiyat sınırında sunar dediğin gibi hafta sonu biz gün içinde çok gezemiyoruz park vs ancak babamız vardiyalı ve uzun saatler çalışıyor. Pazar günleri evde yada hava güzelse park cafe çocuk oyun alanı piknik değerlendiririz mutlaka o istedi diye babası uykusuz saatlerce yol çekip denize götürdü istediğin yere çok simartmadan istediği şeyleri alıyoruz istediğin yere götürüyoruz etkinlik vs bizde yapariz yaşıtlarına göre benimki de çok şükür bilgili benim annem babam da ilgilenir mesela babam alıyor onu at çiftliği var oraya götürüyor hergun gezidiriyor 1 saat falan belgesel izlerler birlikte dedesiyle :D 4 buçuk yaşında benden çok hayvanlar hakkında bilgisi var :D yani çok şükür herşey onun için

Ama işte böyle gözyaşlarını görünce insan kötü oluyor . Biraz da artık büyüdü ya etkinlik vs yapmak istemiyor sıkılıyor sorguluyor insan kızıyor mu diye
(4,549 puan) tarafından
Dengeyi kurduğun zaman çocuktur bu elbette ağlayacağı da olacaktır güleceği de. Çalışmadan istediklerini sunamayıp, kıyafet bile alamayan insanlar bizi linçlerken o çocuklar da istediklerini alamadıkları için belki ağlıyor ya da istedikleri gibi gezip tozamadıkları için. İleride büyüdüklerinde şu hale bak bir ev almak için ömür boyu çalışmak zorundayım diye üzülecek mesela. Boşver gelecekleri için yapıyoruz bunu, kendini kötü hissetme.
(4,617 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️ bak şimdi kışlık alıncak kıyafet bide ev tasicaz ev alamadık kiraya cikcaz ama araba aldık şükür . Şimdi dünya masraf ev taşıma kışlık kıyafet alcaz bir yandan kredi yavrum benim herşey onun için ♥️
0 oy
(1 puan) tarafından
9 aylıkken işe başladım simdi 4 yaşında iyiki çalışmışim iyiki maddi gücü elime almışım kimse uzaktan demesin çalışma cart curt herkes evinde takılmak ister ama hayatını daha iyi yaşamak isteyen çalışıyor bende raporlu 1 ay kaldım evde çok alisyi bana sonra konuştum ağladı bağırdı yollamak istemedi bende anlattım ona herşeyi psikologla bile görüştüm onu etkileyen bir şey yapmamak için sonunda ikna oldu kendini üzme sen çalışan bir anne olarak eksik değil aksine daha da çok yeterli bir annesib
(4,617 puan) tarafından
Benimki gözyaşları silip sizi çok seviyorum dedi sarıldı kuzum ♥️ öyle hırçın değil yaşına göre çok aklı başında bı çocuk çok şükür ama insan sorguluyor ister istemez
0 oy
(18,439 puan) tarafından
Artık her şeyi anlayabilecek yaşta ve yakında okul çağı başlayacak bu yaşa kadar getirilen çocuk için işten vazgeçilmez. Çocuklar kolay adapte oluyorlar her duruma yaz tatilinde aynı süreci yaşayıp Eylül'de okul açılacak diye aynı telaşı yaşıyorum bir kaç gün erken kalkmaya ayrı kalmaya bocaladı ama düzeni yeniden kurduk çok şükür gelirken bir şey istiyor musun diye soruyorum döneceğimi biliyor hatta bana el sallayıp iyi dersler bile dedi daha üç yaşına girmemiş bebe. Bizim korktuğumuz kadar zor olmuyor 
(4,617 puan) tarafından
Çok şükür anlıyor gözyaşı silip sizi seviyorum dedi ♥️ anlatınca ama işte çocuk evini özlüyor annem de geldi mi çok uzun süre kalmıyor kalamiyor. Hersey onun için seneye okula başlıcak ana okuluna biraz kenara atmamız lazım kredi ödüyoruz eşim ikisini bir yapamaz herşey onlar için anlattım anlıyor üzmemek istiyor bizi ama çocuk işte yaralıyor böyle olunca eksik miyim dedirtiyor
0 oy
(96 puan) tarafından
Akşamları evinde olsun canım.buyumus zaten kreşe gidebilir.anneanne artık yetmeyebilir.
(4,617 puan) tarafından
Çok büyük paralar istiyorlar ve yakın kres yok . Yetebiliyor ben zaten akşam üzeri ona gidip ilgileniyorum sabah 7 de çıkıyorum evden
(96 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.
(4,617 puan) tarafından
Çocuk varken çalışmak çok zormuş ama şu anda da ihtiyacım var çalışmaya

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 740 göst.
+1 oy
9 cevap 204 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.