0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından

Merhaba güzel anneler ve anne adayları

Ben 24 haftalık gebeyim yavaştan alışveriş yapmak istiyorum kaç hastane çıkışı tulum vs neler almak gerek Ocak'ta Doğu'nun Rabbim nasip ederse

3 Cevaplar

0 oy
(2,216 puan) tarafından
Hastane çıkışlarını 5 li tercih ettim çünkü müslin kundak aldım 

Ama anneciğim 2 tane 8 li takım aldı zıbın yelek tulum çıtçıtlı alt üst şapka eldiven vs. 

Doğum ocaktaysa kısa kollu uzun kollu zıbın al kalın kundak al müslin kundak evde kullanırsın çorap yelek vs al tulum al bolca
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
-Reklam-
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Benimde Allah nasip edersen şubatta Doğum canım ben şimdilik 3 tane 5li takım aldım 2 tane tulum aldım ve zibin aldım ama 10 tane 03 ay zibin tamaliycam diğerlerini 36 ay olarak alirim birde tulum çok kullanışlı oluyor ondan da alicam daha 

Ve kışın doğum olacağı için battaniye muslin ve pike karışık battaniye ve nohut battaniye almayı düşünüyorum şimdilik aklıma bunlar geldi benim 
(54 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende yavaştan başliyim diyorum
0 oy
(359 puan) tarafından
Hastane çıkışı çok alma onun yerine tulum al daha kullanışlı oluyor bana 2 tane 5 li hastane çıkışı hediye geldi çok lazım oluyor diye 10 lu olanını da ben aldım 1 kere giydirdim sadece bide çabuk büyüyorlar zaten battaniye al ben evden çok çıkmam diye 1 tane almıştım sonra baktım çok gerekli 2 tane daha aldım kirleniyor ne kadar bebek de olsa onun dışında da kış bebeği olacağı için çorap da ne kadar tulumlar patikli olsa da üşüyorlar bana da ebe söylemişti ayağını iki kat giydir diye bol bol Müslin örtü ağız mendili al bezi ıslak mendili stok yapma dene hangisi iyi gelirse onu kullanırsın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ayferkarabacak (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 190 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 154 göst.

411,189 soru

12,377,041 cevap

42,909 kullanıcı

Kategoriler

...