0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından

Yaptığınız herşeye hakaret küfür etsem en ufak hatanizds bile küsüp diğer odaya gitse konuşmaya kalksanız ya da soru sormaya bağırarak faln tepkiler verse ne yapardınız 

12 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından

Bosardim bacı böyle evlilik mi olur Allah aşkına 

-Reklam-
0 oy
(773 puan) tarafından
Bir daha konuşmam gelsin kendisi muhatap olsun onun tribini mi çekeceğim bu yaştan sonra 
0 oy
tarafından
Niye böyle yapıyor huyu mu böyle hep mi böyleydi sonradan mı değişti bir derdi sıkıntısı mı var.. 

Yani direkt böyle yapsa ne yapardınız diye sorduğunda anlayamıyoruz, durup dururken yapıyorsa zaten ollması gereken şey belli.. 
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Evden kovardım. Rahatsız oluyorsa defolsun gitsin . En azından beni rahatsız etmemiş olur.
0 oy
(77 puan) tarafından
Benim esimde bi ara böyleydi sürekli evde terör estiriyordu şimdilik idare eder şükür 
0 oy
(13,584 puan) tarafından
İlk evlendigim zamanlar öyleydi hemen kuserdi. Ne uyandırır ise yollardım ne kahvaltı hazirlardim ne yemek iş geleceği saatlerde odaya girer kapıyı kapatırdım o gidene kadar da Wc harici çıkmazdım evi bile temizlemezdim.

Zamanla aştık bağırsa hemen ağlardım artık bende cevap veriyorum bana psikolojik şiddet uygulamasına izin vermicemi kendisinin narsist olduğunu vs. Vs. Bi çok şey söyledim öyle öyle biraz düzeldi 
0 oy
(218 puan) tarafından
Kapının önüne koyardım 
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Öyle birinden kurtulma şansım varsa kurtulurum kurtulma şansım yoksa yok sayarım görmezden gelirim varlığı zarar biri yokluğunda aramam 
0 oy
(109 puan) tarafından
Suçunu anlayıp kendine çeki düzen verene kadar tek kelime etmezdim 
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Önce ağzının ortasına vururum :woot:

Sonra yokmuş gibi davranırım :D

0 oy
(762 puan) tarafından
Aynısını ona yapardım.
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Kreşe yazdırırdım    büyüsün diye

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 1,380 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 438 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mryy (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bi garip kul (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prensannesi07 (55 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,404 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...