0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (324 puan) tarafından
Anneler selam 20gunluk bebegim var aile büyükleri tutturdu tuzlayalim diye. İnternetten bakıyorum cok zararlı yazıyor. Napcami bilemedim gercekten tuzlamak gerekir mi kokar diyorlar tuzlamayip kokan var mı. Tuzlama islemi yaptiysaniz ne sekilde yaptiniz tarif edebilirmisiniz

24 Cevaplar

0 oy
(743 puan) tarafından
Tuzlamak derken bildiğin tuza batırıp bekletmek gibi bişeymi yoksa tasın içine çok az tuz atıp dökmek mi anlamadım bizde yok öyle bişey babannem en yaşlımız kardeşimin çocukları oldu yapmadılar öyle bşy sadece bacaklarından tutup sallıyolar aşağı doğru son su dökerken ahahahaha sırtını yüzünü yuvarlak şekilde ovalarlar birde tüyler varmış onlar dökülürmüş öyle yapınca gerçeğini bilmem ama zarar veren bşy değil masaj gibi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmayın etmeyin ya bir tutam bir iki tane 1 kaşık fark etmez saçma sapan adetler yuzunden bebeğin narin cildini tahriş etme riskine değer mi? Bu kokma işi tamamen hurafe yani temiz olmazsa kokar temiz olursa kokmaz. korkuyorsa da genetiktir bir hastalıgi vardır ondan kokar tuz yatağına yatırsan da geçmez zaten öyle insanların kokusu. 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Yengemin yiğeni tuzlandığı için vefat etti, o yüzden ikizlerimi asla tuzlatmadım...
0 oy
(665 puan) tarafından
Sakın yapma bebeğin cildi hassas yakar onu annem büyük abime yapmış nenelerim yüzünden çok ağlamış sonra annem demiş adetiniz batsın daha hiç birimize yaptırmamış 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 235 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
6 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BURHAN ALTINTOP (19,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (517 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,875 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...