0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (2,896 puan) tarafından
İşlerim bıttı oturuyorum yemek ne yapıcam onu düşünüyorum fikirlere açığım ☺

16 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
Ben dün akşam fırına patates tavuk atmıştım Bugün de sebze falan yapmayı düşünüyorum türlü yaparım mercimek çorbası pilav tavuk var Akşamdan kalan Yanına da bir salata ya da cacık Öyle işte geçindiririm bu akşam zaten yarın akşam Babamlara davetli
(2,896 puan) tarafından
Ohh ne güzel canım ellerine sağlık ☺
(107 puan) tarafından
Sağ ol canım Senin de ellerine sağlık
(2,896 puan) tarafından
Saol canım ❣️
-Reklam-
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Dün mercimek çorbası yaptım yanına prasa graten mi yapsam diye düşünüyorum börek gibi oluyo güzel oluyo ama oğlum yemez onuda düşünüyorum hala
(2,896 puan) tarafından
Bulursun canım akşama kadar bende düşünüyorum hâlâ ☺
(1,623 puan) tarafından
Buldum bilen assaya yazdım sayende buldumm valla bezelyeyle pilav yapcam
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Ben bakla sarması koydum Tokat'ın yemeği. 3 4 saat kısık ateşte pişiyor diye bu saatte koydum anca olur ☺️
(2,896 puan) tarafından
Hmm yöresel yemek hıc yemedım canım
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Gene yemek gene yemek :(( şimdi aklıma geldi kızartma yapacsm uzun zamandır yemiyoruz 
(2,896 puan) tarafından
Dün kaynanam pişi yapmıştı mıdem çok kötü oldu kızartma falan bana iyi gelmiyo midem yanıyor maden suyu da içiyorum yine aynı
(1,478 puan) tarafından
Geçmiş olsun biz ailecek seviyoruz kızartma türlerini yaninada pişi mi yapsam
(2,896 puan) tarafından
Bende çok sevıyorum canım vazgeçilmezim hatta iki gün yemiyim salı zaten arkadaşımı cagırcam yerim o zaman ☺☺
0 oy
(9,841 puan) tarafından
Benimde işler biyti şimdi bebeleri babaya bırakıp epilasyon a gidicem. Dün canım mayonezli marka salatası istedi onun malzemelerini aldim bugün yaparım diye ama belki çıkmışken pazara uğrayıp balık da alabilirim emin değilim :D 
(2,896 puan) tarafından
Balıkta ıyı olur artik canın ne isterse onu yaparsın ☺
0 oy
(1,623 puan) tarafından

Benim mercimek corbam var yanına prasa graten mi yapsam diye düşünüyorum oğlum yemez prasa graten i bakcam duruma göre bezelyede yapabilirim kararsız kaldım ama buyuk ihtimal bezelye yaparım pilavda yaparım yarın beslenmesine pilav bezelye koyarım beslenmeyi de çıkardım aradan ahahaha :D sayende menüm hazır 

(2,896 puan) tarafından
Ohh süper canım ellerine sağlık bende sanırım pılav yapıcam yanına acaba musakka mı yapsam buzlukta hazır patlıcan var yarınada kalsın istiyorum
(1,623 puan) tarafından
Kız dur buzluga dadanma kışa kalsın benim kaynanada diyo cıkar fasulye yap pazardan yine alır koyarız dedim yok kısa lazım onlar kışın pazara gitmeyi düşünmüyorum sadece meyve için gidicem diyorum
(2,896 puan) tarafından
☺☺ kız aklima başka bırsey gelmiyo
0 oy
(18,546 puan) tarafından
Daha kahvaltı sofrası dayım. 
(2,896 puan) tarafından
Pazar keyfi yapıyosun sanırım afiyet olsun
(18,546 puan) tarafından
Aynen dostum. Sen ne ara kalktin da tüm işleri bitirdin. Hayır hiç mi gece uykusuz bırakan çocuğunuz hiç ki usemgecliginiz yok dostum. Maşallah barekallah sana agsgdggd
(2,896 puan) tarafından
Ben o yollardan geçtim tatlım ıkız gibi büyüttüm çoook gece uykusuz kaldım şimdi büyüttüm gece uykularıma kavuştum darısı senın başına ☺benimkiler de erken kalkıyo ondan işim erken bitiyo
(18,546 puan) tarafından
Ayy ne güzel dedin ahshdhsh. Amin aminn ☺️
(2,896 puan) tarafından
Bende amin diyeyim ❣️
0 oy
(204 puan) tarafından
İş güç tutamıyorum ki canım bi tarafı süpürsem bi tarafı süpüremiyorum 2 çocugum var biri 4 yaşında biride 4 buçuk aylık küçüğüm kolik uyku uyumuyor hiç yemege de kaynanama gidicem
(2,896 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım bilirim kolik bebek bende çok zorluk çektim elbet geçecek bu zamanları da Rabbim sabır versin ❣️
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Bnmde işler bitti evde patlıcan vardı dondurucuya atmak için önce biraz musakkalik kizarttim birazda kızartmalık yaptım bunları dondurucuya atacam 3tanede kayniyarik için kizarttim akşama kayniyarik pirinç pilav salata kola çiğköfte var
(2,896 puan) tarafından
Ellerine sağlık sanırım benim menüde böyle olcak musakkalık koymuştum buzluğa
(2,302 puan) tarafından
Tşk edeim  cnm şimdiden afiyet olsun
(2,896 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
tarafından
Dün tavuk sote pilav salata yaptım bugün ne yaparım bilmiyorum 
(2,896 puan) tarafından
Tavuk olsaydı kesin yapardım pilavın yanına ama sanırım musakka yapıcam
tarafından
Afiyet olsun kolay gelsin şimdiden
(2,896 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(2,132 puan) tarafından

Oh ben bugün de yatıyorum kocam sağ olsun son tatil günüm yarın ev işleri beni bekler :D biz de yemek bulamıyoruz ya canımız hiç bir şey istemiyor 

(2,896 puan) tarafından
Çocuklar olmasa bende hiç birşey yemek ıstemıyorum☺sanada iyi keyifler ❣️
0 oy
(10,531 puan) tarafından
Isim yok valla hergun hergun canim yok mu ayol dun nevresimleri degistim sildim supurdum toz aldim banyo wc yikadim bugun sadece yemek yaptim tarhana corbasi pisti ocakta dolma var ayranla yicez insallah cocuga meyve yediriyorum namaz kilip uyutcam 
(2,896 puan) tarafından
Daha küçük canım o yaşlarda çok yoruyorlar, gercı büyüdükçe dertleri artıyor benım kızım 1 sınıfa başladı o ayrı dert oğlum kuran kursuna başladı seneye oda 1 e başlıcak  bır bakıyorum güzel oynuyorlar Bıde bakıyom kedı köpekler ☺☺her yaşta ayrı güzel ayrı yorucu
(10,531 puan) tarafından
Abla yasin buyuk benden heralde valla ben sabah 9 bucukta ayaktayim kahvalti huyum yok zaten esimde vardiyali o yuzden duzenimiz pek yokcocugun kahvaltisi yaptirip bi kshve iciyom demem 10 bucuk oluyo kusluk namazi kiliyorum yasin okuyorum derken kerahat vakti geliyo ben o arada genelde yemek yapiyorum cunku biz gun icinde de yiyoruz cocukla sonra oglen ezani okunur ogleni kilarim fetih suresi okurum ksrnimizi doyurur yatariz oglen uykusuna  tabi ben kahve icerken ortaligi da topladigim icin en fazla salonds oyuncak daginikligi oluyo uyur uyaniriz bak ikindi vakti geldi uyandik namazi bekliyorum kilcam cocuga aksam yemegi yedircem sonrasında osmanlica caliscam ezber yapcam 41 yasin baslamistim son 2 sayfasindayim onu okucam derken aksam ezani okunur aksam namazi tesbihati derken biraz cocukla oyun oynasam saat 8 bucuk oluyo esim gelir yemek yeriz cocugu yatirir yatsiyi kilarim evi soyle bi dolanir toparlar yatarim gunduzde boyle ama esimi 2 gun gunduz 2 gun gece 2 gun izin seklinde calisiyo teceye gittiginde de bu sekilde devam ediyorum ama gunduzdeyken temizligi araya sikistirabiliyorum ama o uyurken supurge acamam kizar gele evde oldugu gunler evi toplu tutamiyorum ki is yapayim yani en az 4 gun supuremiyorum zaten 2 gun ust uste supursem nolcsk yani bende gunluk girgirlarim islak mendille parkeleri silerim banyo wc aksatmam onlari gunluk yapmaya calisiyorum artik oldugu kadar napiyim :)
(2,896 puan) tarafından
MaşaAllah canım gayette iyisin erkekler evdeyken temizlik yapılmıyo zaten Allah'tan benimki dabah çıkar akşam geç gelir bu aylar temizlik zamanı olduğu için halı yıkama dukkanımız var o işi yapıyor işim.. Sanırım senden büyüğüm canım 91 liyim ben maalesef dıyeyimm☺ben akşam yemeği yapiyorum sâdece çocuklar büyük olduğu için skıntı olmuyo ☺
(10,531 puan) tarafından
Ben 97liyim abla valla gunduz evde olan koca dusman basina ne diyim :)
(2,896 puan) tarafından
☺☺bencede
0 oy
(520 puan) tarafından
Yesıl fasulye ayran bulgur pılavı 
(2,896 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ☺
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Yemek derdi yokk:):) bugün kaynamdayimm ajjhhhhh 
(2,896 puan) tarafından
Ohh sefa sana ☺☺
(1,090 puan) tarafından
Hiç sorma vallh arda dgeisklik iyi enznda eve gidince ne yapcam die artk karar vere bilyom bgunde burdayim ama acayip uykum var ;(
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Dün gece çok zor geçti iki oğlumda ateşlendi burun tıkanıklığı vardı hiç uyumadık eşim sabaha kadar horul horul uyudu 8 gibi uyandırdım bak dedim o baktı 2 saat kadar uyudum sonra kahvaltı yaptık beylerin 3 de uyuya kalmış evi toplayıp temizledim yeni bitti işim hiç yemek düşünemem onlar uyanmazsa ben de biraz uyumayı düşünüyorum 
(1,788 puan) tarafından
Sağol cnm kaynanama gittik yemeğe gitmez olaydım da neyse
(2,896 puan) tarafından
Hayırdır kız ne oldu ki
(1,788 puan) tarafından
Çocukları ben hasta etmişim de bakamıyorum da vs vs sinirlerim bozuldu
(2,896 puan) tarafından
Aman canım boşver söylenir söylenir dururlar sankı anneden çok bakıyorlar ala ala
(1,788 puan) tarafından
Yani işte
0 oy
(2,909 puan) tarafından
Pideli köfte, salata ve çorba yapacağım canım 
(2,896 puan) tarafından
Afiyet olsun bizde yeni yemek yedik bu saatte yerız genelde

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 413 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huzur91 (2,896 puan) tarafından soruldu
+3 oy