0 oy
616 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

5 sene önce bugün evlilik teklifi almıştım çok duygusalım yine bugün.. 

Sizlerin evlilik teklifi nerde ve nasıl oldu, önden haberiniz var mıydı? bakalım ne romantiklikler çıkacak? 
Bizimki hiç beklemediğim anda olmuştu, bir konsere gitmiştik doğulu arkadaşlarımız iyi bilir mem ararat diye bir şarkıcı, tek kelime anlamadığım halde her şarkısında ağlamıştım içime doğmuş demek :) 
Sürekli evin içinde son ses açıp yine o günlere gidiyorum ahh zamann.. 

25 Cevaplar

0 oy
(1,285 puan) tarafından

Evlilik teklifini Bn yaptım :angel:

tarafından
Yaşaaa :)
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından

Kapının önüne sprey boyayla yazmıştı ama yüzük olmadan sonra tanıdığı aperatifci arkadaşı vardı onun orda yemek ayarlamış güller ışıklar böyle şık bir masa yüzük almış diz çöktü etti sonra da oturup köfte yedik beraber ve ben işten cikmis paspal iş kıyafetleri ile insan uyarır şık bı şeyler giy diye :D rezil halim bide kış günüydü mont falan üstümde başımda şal değil yemeni var cikcam eve gitcez diye aboww gördükçe gülerim hala o fotoyu :D

tarafından
Ayyy bende çok rüküşüm saçım başım kötü
(4,669 puan) tarafından
Sorma kız rezillik:D dedim insan uyarır en azından şal yapardım
0 oy
(13,787 puan) tarafından
tatile gitmiştik, Anamurva 3 günlüğüne, orda teklif gelmişti yakamoz altında, güzel bir müzik ve bir tektaş
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Hiç aklımıza gelmedi  
0 oy
(5,612 puan) tarafından
Eşim içişlerinde olduğu için bana pasaport çıkartmış. Bana 1 aylık heyet raporu almış. İş yerime göndermiş. Nikah işlemlerini halletmiş. Ankara’ya gel dedi gittim. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız var dedi yemek daveti var gel sana kıyafet alalım diyerek beni sürükledi. Ben de kızıyorum şimdi mi söylenir bu diye söylendim filan. Beyaz kırık beyaz krem elbiselere bakıyor dedim noluyor adam delirdin mi diye kızıyorum. Güzel bir elbise seçtik. Kuaföre gittik beni bıraktı gitti adam. Beni arkadaşı aldı şok içinde nerde yenge acil işi çıktı. Yemeğe gelecek. Ama nasıl saydırıyorum mesajla  owww küfür bile ettim o derece. Tabi salona bir girdim nikah memuru arkadaşları herkes orada. Evledik. Oradan direkt eşim görevli olduğu yer İtalya palermoya uçtuk. Canım ailem sonra öğrendi. Balayınıda bedavaya getirdi. 

Ha kimse linç etmesin. Bir kez kendi için kullanmış bu özel imtiyazı daha da kullanmaz. 
tarafından
Waaoowww çok şahaneymiş bu.. Çok ince düşünülmüş, cesaret gerektirir
(5,612 puan) tarafından
Başak burcu erkeği işini garantiye almadan asla yola çıkmaz, aslında onun gibi zeki birine çok basit bir eylem :)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 801 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,195 göst.
26 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Su33 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aytenli07 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.