0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (3,624 puan) tarafından

Oğlumu okula bırakırken kullanırım diye aldım. Kızım 16 günlük ne zaman kullanmaya başlasam. Daha küçük olduğu için tereddüt ediyorum ama okula gidip gelirken mecburum evin karşısında en fazla 20 dk içinde duracak 

image

6 Cevaplar

0 oy
(4,497 puan) tarafından
Yenidoğanlar için Aparatları var canım birde sen daha bebeğine kalça us çektirmedin direkt kullanılmaz diye biliyorum
(3,624 puan) tarafından
Bana da  öyle geliyor mecbur pusete koyucam o halde
-Reklam-
0 oy
(600 puan) tarafından
Bebeğini pusete köy puseti de varsa bebek arabana otururt. Daha rahat olur senin için.  Benim puset ve Bebek Arabası farklı markalardı ama puset bebek arabasinin içine oturuyordu.  Dışarı çıkınca markete avmye falan gidince öyle yapıyordum 
(3,624 puan) tarafından
Kanguru kullandınız mı peki
(600 puan) tarafından
Aldım bir kez kullandım. Beş aylıktı bebeğim. Uçak yolculuğu yapacaktım iki çocuklar. Büyük oğlum iki yaşındaydı.  Bebek kanguruda oğlumun da elini tutmuştum.  Sonra bir daha hiç kullanmadım
0 oy
(767 puan) tarafından
16 günlükse henüz testlere tam girmemiştir sıkıntı çıkmasın canım bence kullanma kalça testine girmeden bide sling var yanidoğanlar için bezden ona bakabilirsin istersen
(3,624 puan) tarafından
Evet ama sling kullansmam çok yapışıyor ya en iyisi puset
0 oy
tarafından
Kanguru için henüz çok küçük bacım, şu çanta tipi pusetler en uygunu gibi geliyo bana bu dönemde 
(3,624 puan) tarafından
Ondan da yoktu mağaza da
0 oy
(19,879 puan) tarafından
Bende bı kanguru vardi da o da 6 aydan sonra kulllaniliyomus. Ben pek sevemedim. O saatten sonra kanguru da pek kullanışlı olmuyo bence. Sling gibi biseyler oluyo. Onlar ilk dogsugundan itibaren kullaniliyo sanırım. Bebek arabasina yatır olmadı. Pusetli değilse bebek araban. Yoksa inde tasirken çok yorulursun. 
(3,624 puan) tarafından
Sling sevmiyorum ya duruşu yapışıyor ya kullansmam. Puset var ama indirmek için arabayı merdiven falan da var o yüzden olmadı öyle yapıcam biraz yorucu olacak
(19,879 puan) tarafından
Oyy asansör yok mu sizin evde de. Bizde de yok. Ben artık apartmanın önünde bırakıyorum bebek arabasını
(3,624 puan) tarafından
Asansör var aslında ama giriş kapısında uzun dar merdiven var
0 oy
tarafından
Yenidoğana uygun degil kuzum 4 ay sonrası takılıyo oda agir oluyo tasinmiyo zaten
(3,624 puan) tarafından
Boşa mı aldım yani
tarafından
Bebegin sevmeside var tabi

Benimde biri verdi kullanayim geri vereyim diye hic takamiyorum asla icinde durmuyo boşuna yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Asmn1513 (120 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,715 cevap

39,042 kullanıcı

Kategoriler

...