0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (464 puan) tarafından
Kızlar kızımın dünden beri burnu akıyor arada öksürüyor birde hafif ateşi var doktora goturmedim daha çok ağır değil çok şükür böyle evde ilaçsız nasıl atlatabilirz acaba

5 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Kaç yaşında kızın
(464 puan) tarafından
4 yaşında
(863 puan) tarafından
Bi çay kaşığı toz zencefilin içine biraz limon sıkıp suyla aç, günde 2 3 sefer içir şayet içerse. Çocuğu üşütme, ama terlemesin de, ayaklarını sıcak tut mutlaka. Allah acil şifa versin umarım çok geçmiş olsun şimdiden
(464 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah içer
-Reklam-
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Oğlum 4,5 yaşında canım 1 senedir hemen hemen bunu yapıyorum.. 2 yıl önce antibiyotik kullanımından dolayı ayağı biranda felç gibi kalmisti o gün bu gündür mümkün oldukça kullanmıyorum.. bende bı uzman doktordan duydum Allah razı olsun ondan diyorum. Ateş ve enfeksiyon crp değeri ile ilgili oluyor. Crp yükselince ateş enfeksiyon eşlik ediyor... Balın içerisine biraz biraz zencefil ve zerdeçal köy tadı acımsı ama alisiyorlar 1 tatlı kaşığı sabah öğle akşam ver... Limon ile meyve suyu yap limon crp düşürücü... Birde dut kurusu . 1yk dut kurusunu 1 bardak su da kaynat ve içir günde 4-5 kaşık bile içse faydası oluyor... Cidden ben bunların çok faydasını gördüm hemen hemen herkese söylüyorum da herkes Allah razı olsun diyor.. antibiyotik kullandığı gün de yeri gelir tabiki olur ama mümkün oldukça kullanımını kesiyor bunlar.( Pedifen,calpolu veriyorum amacım enfeksiyona bağlı antibiyotiği kesmek) . Zaten enfeksiyon gidince otomatik ateş de düşüyor 
(464 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabiniz için sizede çok geçmiş olsun
Birde bal hakiki mi olmalı yoksa normal market balları da olabilir mi
(1,093 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım şükür o günümüzden eser yok Rabbim kimsenin başına vermesin. O süreçteyken ben yurt içi yurt dışı doktorlardan çok araştırma yapmıştım bunları söylemişlerdi şükür faydasını her ateşimizde gördük de ama antibiyotik hiç masum değilmiş cidden. Ben normal market balı kullanıyorum canım. O ateşli enfeksiyonlu sürecinde mümkün oldukça süt vermemeye de çalışırım.( Süt de enfeksiyonu hizlandiriyormus hastayken çünkü bilgin olsun)
(1,093 puan) tarafından
Ama doktora bı görün istersen yine de corana benzeri salgın olduğu söyleniliyor. Çok hızlı yayılıyormus malesef
0 oy
(122,006 puan) tarafından
evde atlatamazsim salgin varken dr gitmezse agirlasir malesef☹️
0 oy
(3,030 puan) tarafından
Yani ilaçsız bilemedim salgın var. Ihlamur yap içine bal koy boğazını yumusatir. Tavuk suyu çorbası yap içine sarımsak ekle soğan ekle bol vitamin olur. Bizde gribiz soğuk algınlığı ilacimiz var yoksa doktora götürmek zorundaydım. Ayrıca burnunu temizle benimki izin vermiyor.
0 oy
(5,230 puan) tarafından
Ay benim oğlumda öyle burnu akıyor öksürüyor bügün 3 kerede kustu su tek içiyor olamadı yarın dr götürecem ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
12 cevap 337 göst.
12 Eylül 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 311 göst.
27 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 69 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,378 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,817 cevap

36,265 kullanıcı

...