0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Hiç olmuyor valhaa satış gardopstada hiç olmuyor bir montum var çocuğa olmayan kıyafetler falan yükleyecem dedim  ama kmse almiyo ki bı ara baya almak isteyen oluyordu fiyatı nkdr indryorum yine aynı tuniklerim var sıfır bol iki tane  tunigim biri yazlık biri kışlık çok beğenen oldu ama alınmıyor hiç başka nerede satablirim dolap uygulaması gbi guvenlir bir yer varmı acaba bldginiz??

9 Cevaplar

0 oy
(1,801 puan) tarafından
İsmin ne canm gardrop ben hiç ugrasmiyorum vala direk yanımda etrafimda olanlara veriyorum hepsini dün iki poşet kızımın kuculenleri ayırdım bizim komşunun çocuğuna vercem çocukların yediği helal giydiği haramdır derler alırım ederim ama fazlasına hiç kaçmadım pahalı birşeye asla para vermem uygundan yanayım tanıdığım bildiğim kişiler verir alır giydiririm tertemiz bırakır kuculunce başka çocuklara verirm 
(12,533 puan) tarafından
Bu biz :)) ablam daha yeni getirdi 2 koca poset dolabi yazlik kislik yapmis. Simdi ebnde yapinca cikaririm bi o kadar :)
(1,801 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsunuz canm ful zarar ziyan yepyeni kıyafetler yirtilmiyor ki daha kızlık kıyafetlerim var dolapta inanki
(12,533 puan) tarafından
Benimde oyle kiz 5 senelik evliyim. Evleneli nadir sey almisimdir. Gerisi hep kizlik kiyafetlerim :) oglum 4 yasinda sayili sey aldim şu ana kadar ona saolsunlar :)
(5,961 puan) tarafından
Bende öyle durumum yok geçen bisuru poşet verdim ama doğumum yakın kızlar bez ıslak mendil falan alayım dedim kiradayim borcumuz var gardopsta adım Rabia04ikra  profilde güneş batımı resmi var smdi yükledim bı mont var baza altında onuda yukleyecem bakalım inşallah alan olur
(12,533 puan) tarafından
Benimde koyduklarim var canim. Ayakkabi çok oluyo mesela koydum sattimda. Bide kozmonotlar. Kizima bez aldim hep kazandiklarimla
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim de var dolap uygulamasından alan yok soran yok :)
0 oy
(54 puan) tarafından
Gardrops hesabın ne canım bı bakayim işime yarayan birşeyse alırım 
(5,961 puan) tarafından
Gardops Rabia04ikra güneş batımı var cnm profilde smdi yine baya yükledim bir montum kaldı yarın yuklerim
0 oy
(299 puan) tarafından
Ben bir ara çok satış yaptım dolapdan cocuklarin montolari vs ama kim ne alsa yaninada hediye amaçlı birşey koydum mesela mont alana aldığın montun yaşına uygun kazak hırka satış için düşündüklerinden koydum sonra kargo fiytinu çok yuksekttiler benim amacım birini mm işini görsün çöpe gitmesindi çevremde verecekde yokdu en azindan kargo ücretsiz oluyor diyeydi elimede azda olsa birşey kalıyordu Eve onuda satar bunuda satarım derken çok şey birikdi bakdim olmayack bu hastalık gibi kalacak atmama diye vazgecdim belediye sonra elbise kumbarasi koydu götürüp oraya koydum.hepsini.uygulamaya.hergun giripesajlara bildirimler bakmanız.urunu öne çıkarmaniz.lazim.
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Baktımda aşırı ucuza veriyon ona rağmen alınmıyorsa artık gerçi 60-70 kargo parası var çok fazla 

İnşallah satılır canım 
(5,961 puan) tarafından
Dimi çok ucuza veriyorum yine yok dolap uygulaması na mi baktın yok gardops mu
(2,332 puan) tarafından
Gardropsa baktım canım dolaba bakmadım
(5,961 puan) tarafından
İste kmse almıyor
0 oy
(369 puan) tarafından
Tuniklerin fotosunu at cnm bı kaç bedenl
(5,961 puan) tarafından
Yükledim bak sağdaki 44 dyerleri 40.42 arası yuklemisim dolap uygulamisina gardopsa
0 oy
(5,961 puan) tarafından

image

tunikler.bu sağdaki kışlık dyerli yazlik
(369 puan) tarafından
Nekadar cnm tunikler
(5,961 puan) tarafından
Dolap uygulamasında satyorum gardopsta var 200 veririm hepsi ya
(5,961 puan) tarafından
6 tunik hata pantolon da var gardops yada dolap uygulamasıni kullanıyormusun
0 oy
(991 puan) tarafından
Bende abiye koydum alan yok
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Geçen sene 2 botomu kızımın elbiselerini kendi 3 elbisemi kızımın  ayakkabısını sattım 

Birde mesela yıkarım ütülerim öyle yatağı üstüne koyarak düzenli foto çekiyorum 

Botları öyle cifleyip tertemiz yapıp çektim 

Gelen yorumlar da hep yeni gibi tertemiz :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
11 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
3 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ay19 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 832 göst.
29 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...