0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar çocuğum gece altına yapmış ama baya yatak hep çiş olmuş siz koku ve leke için yatağı nasıl temizliyorsunuz koku gidiyor bildiklerinizi paylaşır mısınız 

5 Cevaplar

0 oy
(13,419 puan) tarafından
Yıkatcan kaçarı yok canım
-Reklam-
0 oy
(5,948 puan) tarafından
Yıkatman gerekli bıde alez kullanmıyomusun
tarafından
Yok canım alamadım alez
(5,948 puan) tarafından
Ah canım keşke altına poşet sarsaydın, bende alana kadar poşet üstüne ıkı tane kalın battaniye sarmıştım ses cıkarmasın diye tavsiyem alez al kafan rahat olsn
tarafından
Maddi gücüm yetmiyor canım ben iki çocukla tek başına kiradayim günlük bogazimiza zor bakioz inanki ama bakicam muşamba falan sericem altına bulmaya calisicam
(5,948 puan) tarafından
Ahh canım benım Rabb'im yardımcın olsun :( yatağın üzerine karbonat döküyorlar netten bak  canım pratik bilgiler vardır
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Benim oğlan da yapmıştı. Alex olmasına rağmen geçirmişti. 

Bende süngere çamaşır suyu birde deterjan döktüm su ile iyice ovaladım ovaladım. Koydum güneşe dışarı akşama kadar öyle durdu. Leke kaldı ama koku yok yani gelmiyor..

Artık bende önce muşamba sonra Alez serdim yatağa ki yatağa değmesin
tarafından
Deniycem canım
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benimkinde yatak pedi var alez var oedi cikarip yikiyorum eger gecerse
tarafından
Alez alamadim canim
(4,589 puan) tarafından
Yikat o zaman canim baska turlu gecmez o koku iyice yerlesir
0 oy
(299 puan) tarafından
Benimde başıma geldi sıcak su kaynatip yatağa dokdum suku suourgem var onla cekdim sonra sıvı detarjani suyuna koyup tekrar cekdirdimn sonra tekrar duru su döküp çekim yaptım tabi suourge hazamesini bir kaç kez bosltmam gerekdi en sonra suya bu kez güzel kokulu oda spraili sıkıp tekrar cekdim balkonda kuruytkm ne leke ne koku kalmadi
tarafından
Sulu süpürge nasıl canım
(299 puan) tarafından
Suyu içine çeken suourge yani ev süpürürkense haznesine su konulup pisliği suya çeken supurge
tarafından
Benim süpürgem Arnica ondada su koymw var ama nasıl yapılıyor su çekme bilmiyorum detaylı anlatır mısın

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 60 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ikbal (52,014 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 140 göst.
+1 oy
2 cevap 51 göst.

412,083 soru

12,405,449 cevap

44,581 kullanıcı

Kategoriler