0 oy
1,139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar abdest aldim namaz kılmadan önce iç çamaşırımi değiştirecem eşim niye değiştiriyorsun diyor akıntı oluyor diyorum niye oluyor diyor tuhaf tuhaf bakıyor sende olmuyor mu diyorum yok diyor 

32 Cevaplar

0 oy
(1,382 puan) tarafından
Pardon da ne zaman dön değiştireceğime eşime mi sormam lazım 
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Paronayak nerde olsa tanırım
0 oy
(29,320 puan) tarafından

Kirlenmiş üstünü değişince niye değiştin de diyormu .

Kusura bakmayın ama bazılari işin cilkini çıkarıyor ağızlarının ortasına iki laf carpacan oturcaklar

0 oy
(8,837 puan) tarafından
Gün içinde 2 kere değiiştiriyom eşim karışmaz bana 
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama böyle hijyenntakısım varsa eşin böyle saçma soru sormaz 

Benim ki bilir mesela akıntı durumu olduğunu çamaşırım gün içinde sık dok değiştiririm evlendiğimden beri hiç de yadırgamadı 
(66 puan) tarafından
5 yıl canim
0 oy
(51,802 puan) tarafından
isedim diyeydin ona da mi karisiyorlar artik
(66 puan) tarafından
:)))))))
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Kocanın değiştirin dondan niye haberi oluyor ki. Git banyoya tuvalete girdikten sonra değiştir bir de şüphelendiği şey ne? Külot değiştirmekten ne gibi bir şüphe duyar ki insan?
(6,193 puan) tarafından
adam kensi kendw mastrbasyn yapti saniyor muhtemelen oyle biaeylerden aupheleniyor baska ne olacak
(2,199 puan) tarafından
Hiç aklıma öyle bir şey gelmedi. Gerçekten insanlar çok garip.
0 oy
tarafından
Temizlik imandan gelir, iç çamaşırına kadar nasıl müdahale edebiliyor böyle saçmalık mı olur. Hiç mi idrar yolu enfeksiyonu olmuyor insanın , akıntısı olur. Ki namaz kılacaksınız nasıl böyle iğrenç fikirlere kapılabilir 
0 oy
(51 puan) tarafından
Benim eşim de öyle sürekli değiştirir namazda filan ben hiç şüphelenmedim yani sadece kızıyorum fazla kirli çamaşır çıkıyor diye onun dışında şüphelenecek bir durum görmedim 
0 oy
(927 puan) tarafından
Sanane derdim ben olsam
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Bi sorsana canım onu en iyi tanıyan sensin sonuçta. Belki bi hastalık olduğundan şüpheleniyo olabilir mi? Yani şüphelenen biri için akıl sağlığını bi sorgulamak gerekiyor
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Benim kıçımdaki donu kaç kez değiştirdiğimi eşim niye kollasın? bende onunkini takip etmem manyak mısınız siz ya ? Siz bu yaşadığınız şeyi normal mi sanıyorsunuz ne biçim hayatlarınız var çok iğrenç
(66 puan) tarafından
Manyak mısın kardeşim niye kollayalim sen eşinin yanında hiç üstünü değiştirmiyor musun koynuna girdiğim adamın yanından çıkıp mi değiştireyim
(1,310 puan) tarafından
iç çamaşırımı değiştirirken hiç sevmem kimsenin görmesini hesapta vermem.Şöyle varsayalım sürekli  eşimin yanında anadan üryan kıyafet giyip çıkarıyorsam ,bu bizim normalimiz olur ve eşimin yine dikkatini çekmez değiştirdiğim çamaşır.Senin eşin fitne fesat kendisi öyle demekki,

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 232 göst.
4 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
55 cevap 1,789 göst.

410,959 soru