0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1,102 puan) tarafından
Kızlar elimden geleni yapıyorum ama bir bebegimz daha var ama hep mutsuz ağlamakla sinirlerimi bozuyor sorun çıkarıyor hep sıkılıyor yemek yemiyor yapmak istediklerini yapıyorum elimden geldiğince ams bebekle oldugu kadar bazen nerde hata yapıyorum diyorum markete gireceğiz ağlıyor bağırıyor pasta istedi aldk ağlıyor dagıldi diye o kdr boş seylere yapıyor ki kafamı duvarlara vurasim geliyo o Kdr bunaldım sürekli kendini dinlemem gerekiyor öyle uzun uzun temizlikler falan dogdu bıraktım hayatım cocuk oldu biriyle sohbet bile ettirmez kendi halinde oynadığı nadirdir 4 bucuk kreş e gönderdim gelip cizgı film için aglar 

7 Cevaplar

0 oy
(4,584 puan) tarafından
Canim sende uzerine dusme o kadar bazende simarikligindan ağlıyorlar 
(1,102 puan) tarafından
Cok zorluyor bugün kulagımı kapattm duymuyorum dıye bagrdımmm :) oturup ağlıyorum gizli saklı yanında aglasam onada ağlar
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Aslında mutsuz olduğundan değil kardeşini kıskandığından böyle davranıyor ilgiyi sadece kendine istiyo bu zorlu bir süreç Allah yardımcın olsun
(1,102 puan) tarafından
Amin inşallah biliyom aslında  önceki halımız den eser yok küçuk de durmuyo sürekli
0 oy
(608 puan) tarafından
Canım inan bende ki ocakta dört olacak bazen simariklik yapıyorlar ilgiyi hep üstlerinde olsun istiyorlar ama bazen dur demezsek daha beter olur 
(1,102 puan) tarafından
Canım diyorum bazen kızıyorum
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Benm sınırların var bana istediği kadar agladada fayda etmeyeceğini biliyor markete gideceksek de ne alıcaksın elini herşeye sürmek yok başka bişi için ağlamak yok diyorm markette gezeriz hadi indirime bakalm hadi şuna bakalım bak bu nasılmış değişik seyelr gelmiş diye bakarız snra hadi başka.markete gidelim deriz oraya bakarız istediğini alır geliriz öyle abartmadan , babaanneosne mi gitmek istiyor yemek yemeden gidemez ağlaması fayda etmez ben takmiyorm ağlaya bilirsin diyorm o yemek yenilecek yer snra gider ,, hayır in hayır olmalı bı kere evet dersen asla önünü alamiyorsun 
(1,102 puan) tarafından
Aslında önce al desen bile almayan bir çocuktu kardeşi olunca tepe takla oldu bazı düzenlermx
0 oy
(9,632 puan) tarafından
Tam o yaşı canım 4 yas gercekten 2 yası felan sollar. Bolca konus kural koy mutlaka sınırların olsun 
(1,102 puan) tarafından
Aslında kuralcyö TV de esneklik yaptım kardeşi oldu taşındık evde tek ilgilenemedim de ben  bunu kullanıyor alıştı
0 oy
(14,698 puan) tarafından
Bunların hepsini istediğini yaptığımızdan oluyor. Benim kızımda öyleydi birşeylerle yetinmeyi öğrensin diye yapabilecek durumdaysa bile hayır dememi öğrettim şuan daha çok düzeldi diyebilirim 
(14,698 puan) tarafından
Ohooo sıçtık neredeyse:D sksksksksk video yolladım bakmadın napalm can sıkıntısı geziyom
(2,989 puan) tarafından
Haahahah lan deli :D Allah cezani vermesin

Bakacam bakacam
(1,102 puan) tarafından
Biliyorum canım aslında hatamız Cok eşimd e de Bendede kendimize brısey almayıp cocukta abarttık bazı yerde
(14,698 puan) tarafından
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benim de bebek var 2 aya girecek kızım da 4 yaşında :) Allah yardımcımız olsun
(1,102 puan) tarafından
Amin amin bzmki 7 ayın içinde diğeri 4 bucuk yasında buyudukçe zorlaşıyor önce kıyamıyordu şimdi oyun gbı çöküyor üstüne çocugun sacını cekiyo
0 oy
(766 puan) tarafından
4 yaş ergenliği canım, benim de 4 yaşında kızım var, bu aralar çok agresif. Her şeye ağlıyor, vuruyor, cimcikliyor. Doktora götürdüm yaşının gereği böyle dedi. Ben böyle yapınca kucağıma alıp anladım sen biraz kızgınsın (veya üzgün her ne hissediyorsa) neden kızgınsın anlatır mısın bana diyorum, tam anlatamasa da biraz sakinliyor
(1,102 puan) tarafından
Küçuk bebegim var hiç durmuyor onuda aglatyo canını yakıyor bir şekilde  öyleydim ama eski sabrım kalmadı  iyi desem de daha cok kullanıyor onu oyun alanına götürürdüm dün bugün de gidek dıye basımda söyleniyor eşim nöbetten gelip yagmurda gezmek istedi diye 1 saat yürüdü eşimde bende akrasiflestk küçük sürekli ağlıyor zaten diğeri memnun edemiyoruz   bakıyorum bu Kdr uğrasmiyor çoğu anne Bana öyle cocuklar daha normal

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
29 Ekim 2024 Aile kategorisinde mehal (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,405 soru