0 oy
223 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (300 puan) tarafından
Epeydir misafir alamıyordum, ne yapsam karar veremedim. Yemekten sonra akşam gelecekler , çok abartı olmasını istemiyorum. Üç dört çeşit ne uyumlu olur? Sarma ve islak kek kesin yaparım yanına neler gider akşam misafirleri için? 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,961 puan) tarafından
Yani yemekten çıkıp yemeğe gelecek gibi olur böyle hazırlaman. Yenmez ziyan olur .

En iyisi çerez çeşitleri koy

Ya da çay ve tatlı
(300 puan) tarafından
Sevdiğim birileri olduğu için biraz özen göstermek istedim. Normalde ben de bir çeşit tatlı yaparım ama ne bileyim. :) Gündüz gelme şansları olursa belki öyle davet ederim
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Makarna salatası veya patates salatası yanınada kurabiye veya poğaca tarzıda olabilir
(300 puan) tarafından
Çok güzel ama yemek sonrası için iyice ağır olabilir sanki
0 oy
(299 puan) tarafından
Sarma ve ıslak kek zaten başlı başına tek bile yeterli ki 
(300 puan) tarafından
Fazlasına gerek olmaz yabi
0 oy
(20,214 puan) tarafından
Bı de börek yeter bencd
(300 puan) tarafından
Ben de düşündüm onu
0 oy
(7,217 puan) tarafından
Akşam çayında tek çeşit tatlı ve çerez yetiyor bence ya zaten tok oluyor herkes 
(300 puan) tarafından
Evet ben de onu düşünüyorum ama biraz özen de göstermek istedim
0 oy
(6,962 puan) tarafından
Kurabiye kek yeterli bence yanına çekirdek veya imkan varsa kuruyemiş tamamdır 
(300 puan) tarafından
Sarma falan fazla olur mu dersiniz
(6,962 puan) tarafından
Yemekten sonra çok yeneceğini sanmıyorum biz kadınlar yiyoruz ama erkekler nadir onun yerine salata gibi birşey olabilir bir kere ben patates salatası gibi patatesi haşladım ezdim içine çok ince kıyılmış soğan maydanoz baharat ekledim iyice yoğurdum sonra yuvarlak şekil verdim üstüne yoğurt sonra yağ erittim yiyenler çok beğendiydi böyle birşey olabilir
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Islak kek kuruyemiş tatlı tuzlu kurabiye çay yeterli bence 
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Valla canım herkes yemekten sonra çayda yenmez çerez çay yeter demiş ama yeniyor yani ben de gidince yiyorum azar azar,bana gelenlerde yiyor. Biz de tabak yaparız hep. 

Yenilerde akşam çayına misafirim geldi böyle. Mercimek köftesi,sarma, hazır yufkadan börek,leblebi kurabiyesi ve pasta yapmıştım 
(300 puan) tarafından
Ay siz çok cesit yapmışsınız eve az az yeniyor tabii ev sahibi emeği boşa gitmesin diye de. Sizin kadar yapamam zaten bebegim çok zorluyor çok iş yapamıyorum  ancak 3 çeşit
0 oy
(29 puan) tarafından
Ay sarma dediniz canım çekti hamile değilim bu arada .. stresten dolayı iştahım var.. heleki yaprak sarması off♥️ yaprak olsada yapsam 

.
(300 puan) tarafından
Üzüldüm gerçekten can çeksin diye yapmamıştım keşke yakın olsak size de yapsam ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
27 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Azra05 (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 745 göst.
12 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
+1 oy
7 cevap 426 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ikbal (51,939 puan) tarafından soruldu

411,544 soru

12,388,878 cevap

43,688 kullanıcı

Kategoriler