0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından
Emziren anneye uygun diyetle destekli kullanacam trentyollda var ama güvenemiyorum ise yaramazsa diye gerçekten kullanıp zayıflayan varsa yazsın reklam yapıp kul hakkına girmeyin 

4 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
Bende burda beklim emzrrken kg alanlardnım 
(94 puan) tarafından
İştahım çok açıldı ya doymuyorum 2 aylik bebegim var sadece anne sütüyle besleniyor 164 boyum var 69 kiloyum 60 olsam yeterli göbek zaten Allahın emri o hiç gitmez :))
(6,339 puan) tarafından
ilk kizi emzirirken herbalife kullandim zatifladim sonrasinda dikkat ettim yilalrca almadim. ikinci cckta herbalife ile olmadi niyeuse. o moda istikrara giremedim sanirim.forx5 kahve denedim ilk kutu harika istah kesti .zorla yemek yiyordum ogun saatim kcmasin diye yemek yiyordum. 7 kilo verdim . sonra aldigim kutular hicbir ise yaramadi.  gecen yaz.
 sonra bu kis kilo aldim nasil oldu bende farkinda degilim ki bir catal fazladan peynir bile yemeye korkarim. kisin ccklar hasta oldu hazir yedik ben kendime vakit ayirip spor yapamadim falan. on kilo aldim resmen saka gibi. suan herbalife kullaniyorum yine busefer istikraraliyim
(1,318 puan) tarafından
6 aylık benm67-68 kg yım 60 dm hamıle kalmadan hatta 58 falan gördüm sıkı diyet sporla    emzrken aldm Doğumdan sonra bile İlk 2 ay iyiyidm sütüm kesildi kesilecek sitesiyle de Cok yedm sütüm olsun diye şükür emıyo  ama istahı kontrol etmek Cok zor bu dönemde yoksa verdim cok ergenlikle baya kg lu gecirdim verdim hasta oldum gecen tam sipariş verdim halsizlik kusma berbattm dedim daha kotu olurum dıye korktum
(1,318 puan) tarafından
Bende önce forxy kullndm hala gecen baktım Kalmış beni kabız etmisti düzenli içmedim ablam falan da kullandı tekli sayılarda isterse aslında verılır ama emzrken kendime güvenim yok
(1,318 puan) tarafından
Benmde boy 1.68 falan 60 bnde zayıf duruyorum  7 KG VERMEM gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(18,851 puan) tarafından
Bugün kalp krizinden vefat eden sanatçı ile ilgili haberde zayıflama için ilaç takviye gıda vs kullanıyordu diye bir haber gördüm kalp krizini bunların tetiklemiş olduğu ihtimalinden bahsediyordu zayıflayacaksanız sporla diyetle zayıflayın bence sağlığınızdan olmayın 
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Bebegim 3 aylık çay falan içmiyorum sadece makarna ekmek pilav paketli gıdaları şekerli gıdaları hayatımdan çıkardım zaten gebelik şekerim vardı o zamandan diyete başlamıştım hamiyken 12 kilo aldım şu ana kadar 15 kilo verdim çaya kahveye hiç riske atmayın derim nasıl bir etkisi olacak bilmiyorsunuz sonucta
(94 puan) tarafından
Peki tsk ederim bende öyle yapayim
0 oy
(301 puan) tarafından
Diyetisyene git bence o kahvelere vereceğin para ile iyi bir diyetisyene gitmen en doğrusu hem sütünü etkilemez hemde kalıcı şekilde güzelce kilo verirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,482 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,519 soru

12,419,845 cevap

45,168 kullanıcı

Kategoriler

...