0 oy
480 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (487 puan) tarafından
Kızlar bu kış için uyku tulumu alan var mı varsa nerden aldınız memnun kaldınız mı? 

fiyatlar bana mı pahalı geldi sizce indirim olur mu yakin zamanda ben LC cıvıl ve e bebekten baktın internet sayfalarından 800 TL'den aşağı yok 

14 Cevaplar

0 oy
(3,513 puan) tarafından
Post yukarı bende bekliyim burda
-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Dolaptan civilin aldım 300 e sıfır, almışlar küçük çıkmış hiç giyilmemiş etiketli ürün çok var bi göz at istersen 
(487 puan) tarafından
Dolap da aklıma gelmedi hiç bı bakayim
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Genç bebeden aldım 500 TL'ye.
(487 puan) tarafından
Genc bebe neresi canım internetten mi güvenilir mi ilk defa duydum
(1,749 puan) tarafından
Sakarya'da mağazası var. Kocaeli'de falan. Instagram'da var. Oradan alışveriş yapabilirsiniz. Ever güvenilir. Ben Sakarya'da yaşıyorum direk mağazadan aldım ama sayfasını da takip ediyorum indirimleri oradan görüyorum. Çok uyguna şeyler oluyor.
0 oy
(205 puan) tarafından
Lcwden aldım ben 
0 oy
tarafından
Gardropstan aldim geçen yıl sıfır 380 TL ye bu yıl 550 olmuşlar gayette güzeller canım 
tarafından
Kız Rabia bnde şimdi bakıyorum trendyoldan o ne fiyatlar aboooo 1000den baslio
750likler var ama güzel deiller
Aynen hülos bende büyük alcam
tarafından
Var canım çokta ilgili satıcı zaten lc  waikikinin ürünlerini satiyor o da burdan alıyorum hep
babieswardrobe34
(1,726 puan) tarafından
Çok sağ ol canım bakıyorum hemen bu satıcıya ❤️❤️☺️
(1,726 puan) tarafından
Evet ya çok pahalilar canim :( kupon olsa direkt lcw den alirdik ama kupon vermiyorlar uyku tulumlarina sansa ya☺️ sen de hulyosun dedigi saticiya bi bak buluruz insallah biz de☺️
tarafından
Ayy yok yaa lc waikiki iyice bozdu canım adam akıllı kupon vermiyor
Bulursunuz inşallah canim ☺❤
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Dolaptan alıyorum ben geçen hafta 120ye aldım ama o bir tane denk geldi iki tane daha alsam yeter yaklaşık 200e bulurum diye tahmin ediyorum gece uyurken giydirmek için kullanıyorum ben 
(487 puan) tarafından
Sıfır mi o fiyat bakayım bende aldığın bı satıcı var mı
(1,003 puan) tarafından
Yok  canım fiyat aralığımı belirleyip bakıyorum ikinci el ama çok kullanılmışı da var az kullanılmışı da alınıp duranı da artık tercihine kalmış
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Lcw alıyorum ben. Ebebek tutumları çekme yaptı tavsiye üzerine almıştım memnunum hala sıfır ayarında duruyor dolapta. Alırkende büyük alıyorum kolu paçası lastikli diye iyi oluyor.
0 oy
tarafından
Bende alcam 2 gundur hava iyi bozdu 2 gun daha gecen seneki tulumuyla idare etsin lcdwn alcam valla 1000 de dese alcam yapcak bisey yok o onemli 
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Annem normal bir magazaya sormus 500 demis lcw da 600 lira arada cok bir fark yok sweatler bile 250 den başliyor artık bir takim 500 600 lira mecbur alicaz bende haftaya pazar kıslık almaya inicem oglumun birseysi kalmamis kg almis kollari olsada bedeni sıkıyor artık cocugumu
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Canim bebeğin kaç aylik? Benimde evim sobalı almak istiyorum. Bebeğim daha 1 aylık. Alsam mı acaba?
0 oy
(5,599 puan) tarafından
Pançodan aldım yumuşacık çok güzel ama geçen sene almıştım. 
(2,228 puan) tarafından
Pançonun ürünlerini seviyorum ya :)
0 oy
(6,962 puan) tarafından
Ben iki senedir almıyorum geçen hafta pazar AVM de bebek adası diye bir yere baktım 800 den başlıyor 
0 oy
(13,623 puan) tarafından
6-9 aylık tog arayan varsa ben de dolaba ekledim, uygun veriyorum 
0 oy
tarafından
Anneler bilmediğim den soruyorum oğlum 8 aylık olacak.uyku tulumu daha önce hiç kullanmadım almam lazım mı.Bizim ev dogalgazli genelde ev hep sıcak oluyor.Gece yatarken seccade kadar oğlumun yorganı var geçen sene onunla örttüm üstünü hala da onu kullanıyorum.Uyku tulumu şart mı 
(3,952 puan) tarafından
Yok canım bir de sıcak oluyorsa hiç gerek yok. Zaten üstünü örtüyormuşsun mesela ben geçen sene kullanmadım üstünü örttürüyordu zaten ama bu sene asla örtmüyor mecbur alacağım. 3 yaşında şimdi biz soba kullanıyoruz yani soğuk oluyor yatak odamız
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim.Biz eşim dogalgazi hiç kismaZ.Hep ev sıcaktır gecen sene mayıs ayına kadar yaktık eşim hasta olmayın gerekirse yazin dahi aç diyor.Ev sıcak benim genelde o yüzden sordum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
10 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifenur (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 474 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
21 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Masaldiyari (404 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,286 cevap

43,744 kullanıcı

Kategoriler

...