Kizlar geçen seneden itibaren oğlumun babasıyla boşanma aşamasındayım , adam bosanmiyor dava aralığa ertelendi 5. Duruşma olcak, kira sıkıntısı sebebi ile elaziga taşındık annem ablamla birlikte aynı evde kalıyoruz, bu adam benim taşındığımı mahkeme yoluyla öğrendi avukatlarimda haber verdi savcı ve hakimde biliyor onlardan bilgi aldıktan sonra taşındım ben Elazığ'da yım kendisi İstanbul'da durumu öğrendiği gün çocuk görüş günü olduğu için benim mahalleme polisle baskına gitmiş çocuğumu kacirdi diye beni şikayet etti ama hiçbir şey olmadı bu gene dün ondan öncede haftalarda bana mesaj atıyor beni tehdit ediyor sen cekiceksin diye çocuğumu götürdün suç işliyorsun, ben cevap vermedim bu s*****dün heralde içki içmiş haplanmış bana tehdit mesajları atıyor annemede tehdit mesajları atıyor bana yazıyor sen bana ceva vermezssen herkez cekicek hesab vereceksiniz bana felan annemede yazmiş ben şimdi bunu gidip polise ve jandarmaya bildirilicem davalı beni ve ailemi tehdit ediyor ailemin ve benim başima bir iş gelirse bu adam ve ailesi sorumludur diye şikayet etcem acaba naparlar koruma kararımı alirlar sizce, koruma kararı geçen sene aldırdım gene mesj atıp tehdit ediyordu, yine karar alincada gene watsabdan bana tehditler yagdircak engellersem ailemi kuzenimi beni kardeşimi telefondan rahatsız ediyor calişyor kuzenim kardeşim onları rahatsız edicek gene şikayet etsem acaba naparlar buna avukatları ariycam bugun, artk ben bu adama önlem alamıyorum engellersem aileme yazıyor mesaj atmasam ona cevap vermesem gene ailemi rahatsız ediyor yazıyor napacagimi şaşırdım artk devlette koruma kararı veriyor ondada gene telefonda tehdit ediyor beni ailemi