0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar geçen seneden itibaren oğlumun babasıyla boşanma aşamasındayım , adam bosanmiyor dava aralığa ertelendi 5. Duruşma olcak, kira sıkıntısı sebebi ile elaziga taşındık annem ablamla birlikte aynı evde kalıyoruz, bu adam benim taşındığımı mahkeme yoluyla öğrendi avukatlarimda haber verdi savcı ve hakimde biliyor onlardan bilgi aldıktan sonra taşındım  ben Elazığ'da yım kendisi İstanbul'da  durumu öğrendiği gün çocuk görüş günü olduğu için benim mahalleme polisle baskına gitmiş çocuğumu kacirdi diye beni şikayet etti ama hiçbir şey olmadı bu gene dün ondan öncede haftalarda bana mesaj atıyor beni tehdit ediyor sen cekiceksin diye çocuğumu götürdün suç işliyorsun, ben cevap vermedim bu s*****dün heralde içki içmiş haplanmış bana tehdit mesajları atıyor annemede tehdit mesajları atıyor bana yazıyor sen bana ceva vermezssen herkez cekicek hesab vereceksiniz bana felan annemede yazmiş ben şimdi bunu gidip polise ve jandarmaya bildirilicem davalı beni ve ailemi tehdit ediyor ailemin ve benim başima bir iş gelirse bu adam ve ailesi sorumludur diye şikayet etcem acaba naparlar koruma kararımı alirlar sizce, koruma kararı geçen sene aldırdım gene mesj atıp tehdit ediyordu, yine karar alincada gene watsabdan bana tehditler yagdircak engellersem ailemi kuzenimi beni kardeşimi telefondan rahatsız ediyor calişyor kuzenim kardeşim onları rahatsız edicek gene şikayet etsem acaba naparlar buna avukatları ariycam bugun, artk ben bu adama önlem alamıyorum engellersem aileme yazıyor mesaj atmasam ona cevap vermesem gene ailemi rahatsız ediyor yazıyor napacagimi şaşırdım artk devlette koruma kararı veriyor ondada gene telefonda tehdit ediyor beni ailemi

3 Cevaplar

0 oy
(322 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İyide bu adam o çocuğun babasıysa ve siz boşanma aşamasında myken çocuğu alıp şehir değişikliği yapamazsn (kaçırmışsin) birde hakim savcı öğrendi demişsin bence sen bu olayi körüklemissn neden haber vermeden çocuğu kaçırmissin
(370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuğu kacirmadim hakim savcıdan taşınmadan avukatlarım sordu öğrendi hiç bir sıkıntı olmaz dedi şehir degişebilirsiniz dedi kiramiza zam geldiğini belirttik ben savcı ve hakime danişarak şehir degişdirdim sen annesisin istedigin yerde yaşiyabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz demişler ben asla çocuk kaçırmadım
-Reklam-
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Bu delille kesin boşarlar canım. Koruma kararı al taciz ediyo sürekli dersin ceza alır aklı başına gelir inşallah 
(370 puan) tarafından
O geçen sene bosanacagimizi öğrendiğinde ne tehditler etti beni hepsi mahkemde tehditlerin , geçen senede koruma kararı aldım ama gene tehditler devam ediyor olmadı gene alırım karar cnm
(1,247 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım
(370 puan) tarafından
Amin inşallah cnm çok saol Allah iyi insanlarla.karsilaştirsin
0 oy
(773 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
(370 puan) tarafından
Amin saol cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 281 göst.