+1 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (2,448 puan) tarafından

Artık klimalar kapatıldı herkes odasında yatmaya başlayınca oğlumun odasından başladım ama bu ikinci kahvem güya temizlik yapıyorum işte :D

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aha ha bu ayni ben.. güya temizlik yapiyom oturup cay icip burda geziniyom
(2,448 puan) tarafından
Haaa yeminle ben :)
-Reklam-
0 oy
(52,793 puan) tarafından
baslik super ☺️
(2,448 puan) tarafından
Ya hiç sorma güya yapay zeka :) sa.lak şey halbuki gayet samimi bir başlıkti benimki :)
0 oy
tarafından
Bende güya temizlik yapıyorum çamaşırlar katlamak için daha kolay secebileyim diye halının üzerine dökmus benim düşünceli kızım 
(2,448 puan) tarafından
Hahaah oturt yanına sen katla o yerlestirsin:)
0 oy
(585 puan) tarafından

Afiyet olsun temizlik elbet yapılır keyfine bak bende temizlik yapayım dedim canım istemedi :D

0 oy
(2,756 puan) tarafından
Kışlıkları yerine koyacam ve katlanacaklae var 
0 oy
(6,000 puan) tarafından
Benim evimde dandini 3 kg fasulyem 3 kg bamyam var buzluga gircek ben oturdum ogluma kek yediriyorum
0 oy
tarafından
Bu saatte ikinci kahvd mi helal kiz sana ilkini ne ara ictin ben daha gozumu yeni sctim yeni iciyorum 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ayyyniiii bennnň:))) tek değilmişim hahaha

Bende 38+4üm işleri yarım yarım yapıyorum oturup bi saat kahve keyfi yapıyorum geçen buzdolabının içini temizledim mutfak dolaplarinin üst kısmını silip yerleştirdim alt kısmı kaldı orayı bitirmeden gardrobumun içini sildim yerleştirdim çekmece içlerine geçmeden bugün koltukları siliyorum kızım çiş yapmış üstüne biraz mecburiyet oldu dün akşam eşim evin yarısının tavan duvarlarini sildi yarısı kaldı bi yandan sarımsak temizliyorum:)) çok karmakarışık bi temizlik oluyoooo. Kafamın karışıklığı işlerime yansiyor
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Bazen bulaşıkları sudan geçiriyorum, bulaşık makinesinin kapağını açıyorum, bo oturayım devam ederim diyorum. Oturmak hoşuma gidiyor. Oturma odasına tv başına geçiyorum. Bulaşıklar ve makine öylece kalıyor sjsjsjs
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Ayy temizlik demeyin nolur 1 hafta anca bitirebildim boya yapıldı inadına gibi küçük kız hastalandı hastaneye git gel cumartesi gece temizliği bitirdim pazar günü yastıkları geçirdim bugün tekrar temizlik yapıp oturma odasının halısıni serdim:D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,607 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben anne (3,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,824 soru

23,685,375 cevap

310,543 kullanıcı