0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kpssye çok iyi hazırlanmam lazım 2026 da giricem inşallah neler önerirsiniz?

6 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
Ben yargı ile hazırlandım tavsiye ederim 
tarafından
Teşekkür ederim canım internetten yardım aldinizmi❤️
-Reklam-
0 oy
(18,384 puan) tarafından
Yargı veya Pegem seviyorum ben yayınlardan konu soru konu soru şeklinde git iki yıla yayacağın için bu yıl hiç bilmediğin konuları dersleri daha ağırlıklı çalış ve bence çok paragraf çöz okuduğunu anlama sadece Türkçe'nin değil diğer alanlarında kurtarıcısı. Yoksa temelin matematikte en azından temel işlem gerektiren soruları çözecek kadar kendini geliştir. İnşallah iyi sonuçlar alırsın 
tarafından
Matematik coğrafya 0 ya baştan baslamam gerekiyor onun için gerildim biraz ezberim iyi ama inşallah iyi sonuçlanır çok teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Mat için sıfırdan başlar ve istikrarlı devam edersen müthiş bir temel elde edersin. Bende bebeğim biraz büyüdükten sonra başlayacağım. Benim tarih coğrafya 0. Güzel bir alt yapı oluşturduktan sonra soru + deneme şeklinde ilerleyeceğim konular bittikten sonra. 
(1,240 puan) tarafından
Benim hocam ve yediiklim kolay bana göre. Sıfırdan başlamak için güzel kaynaklar. Sonrasında data, karakutu , yargı ile devam edebilirsin. Zaten çalışınca tek kaynaktan ilerleme.
tarafından
Bendede coğrafya ve matematik sıkıntı baştan baslamam gerekiyor onlara diğerlerinde çok sıkıntı yok paragraf seviyorum inşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz ❤️❤️ teşekkür ederim
0 oy
(927 puan) tarafından
Beraber calisalim ben de basliycam
tarafından
Ay olur valla
0 oy
(698 puan) tarafından
Kardeşim A kadrodan hazırlandı atandı ama o alan ağırlıklı sanırım 
tarafından
Ortaöğretim kpss giricem ben canım ❤️
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Benimde öyle suan acele etme yavaş yavaş başla ki sıkılma inan artık tek çarem o sınav 
tarafından
Evet malesef. inşallah istediğimiz sonuçları alırız ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
0 oy
6 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 118 göst.