0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben 8-9 aydır felan kullanıyorum. Ama hala geri çekilme yöntemide yapıyoruz bu arada. Oğlum 3 yaşinda ben çocuk istemiyorum 1 yıl daha korunmak istiyorum. Eşim istiyorum diye söylenmeye başladı. 1 yıl daha kullansam sağlik açısındanda problem yaşarmıyımki uzun yıllar kullanan varmı? 

4 Cevaplar

0 oy
(6,226 puan) tarafından
universte doneminde kullandim 4 sene ust uste. amaa yazin biraktim  haziran temmuz agustosta. farkinda olmada. dogruyu yapmisim. doktor araliksiz kullanmaman iyi olmus demisti. bence bir iki ay birak. ara ver sonra basla
tarafından
Ara veremem yaa eşim çocuk diye tutturdu ona hiç güvenemiyorum ://
(6,226 puan) tarafından
daha onceden cocugun olmus  belki ara vermene gerek kalmaz bilmiyorum ben o donem cocugum yoktu.
-Reklam-
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Tabi ki her ilacın bir yan etkisi var bu bir gerçek.istah açıp kilo alımı yapabiliyor ya da hormon dengelerinle oynayabiliyor.ben evliyken 6 yıl ustune de 2 yıl adet fuzensizligi için kullandım.bende bir kere hormon değişikliği yaptı onu da bir hap içip düzelttim.fakat tammanlami ila güvenmemek lazım.antobiyotik vs gibi ilaçlar ile etkileşime geçip etkisi azalabiliyor böylelikle de gebelik oluşabiliyor.mesela benim oğlan şu an 4 yaşına girecek :D
tarafından
Yani yan etki yapar diyorsun :)))
0 oy
(75 puan) tarafından
Ben 10 sene aralıksız kullandım bıraktıktan  7 ay sonra hamile.kaldim bu pisliğe ikinci çocuğu yapma boşver ilaca devam
0 oy
(407 puan) tarafından
Canım ben 5 yıl kullandım hıcbır sorun yok  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Fatma58 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 105 göst.