0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,672 puan) tarafından

everybody :)))

image

5 Cevaplar

0 oy
(5,672 puan) tarafından

En İyi Cevap

baslik yapay zeka maaaaduuuuru:) hayatimiza nasi etki etsin iki gram yağ yakioz iste :))

-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Bayagı zayıflamıssın kız 
(5,672 puan) tarafından
7 kilo iste . ama bence sporun sıkılastirmasi etken.
(520 puan) tarafından
Sıkılastırma en güzel yanı sen şanslısın evının altında salon bız yazılsak anasının deresınde
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Ben diyet ve spora karşıyım :D rabbim çeşit çeşit nimet vermiş bu dünyada zayıf gozukcem diye bu nimetleri elimizin tersi ile itip yemezsek raabim bence hesabını sorar ben böyle düşünüyorum :D nasılsa ölünce 1 sene sonra hepimiz aynı kiloda olcaz :D
(11,414 puan) tarafından
O da cenabı hakkın bir mucizesi bacım :D
(1,380 puan) tarafından
Diyet yememek değil ki, sağlıklı yemek :D Tavuk dürüm de nimet, cips de nimet, kola da. Para versen yemem ama.
Spor da zayıflamak için değil, biz şehir insanlarının yavaşlayan hayatına hareket katıp kas ve kemikleri sağlıklı tutmak için. Çoook yanlış anlamışsın mevzuyu :)
(11,414 puan) tarafından
Ben şehirde yaşayan bir koleyim :D evde hem ev   işi hem normal iş dışarda ev alışverişi çocuk ben koleyim galba
(1,380 puan) tarafından
Kız hepimiz köleyiz be, bakma fena kandırıldık okuyun çalışın işiniz olur dediler, eski dönem kölelerine maaş yerine yemek su verilirdi bizim tek farkımız maaş :D Yetmezmiş gibi dünya ekonomisinin en kötü döneminde yetişkin olup maaş alıyoruz, kelek nesiliz biz :D
(11,414 puan) tarafından
Heh ben de vallahi öyle hissediyorum .annelerimiz iş yaparken bize dedi ki okuyun kızım bak görün nasıl iş yapıyoruz okuyun siz iş yapmayın gelsin biri işinizi yapsın dediler okuduk gene iş yapiyoruz
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Seni görünce bana enerji yukleniyo 
0 oy
(12,046 puan) tarafından
Kiz gittimi gobek
(5,672 puan) tarafından
momy makeower :)onu bende istiorum da bizimkiler hayatta izin vermez kocami kandiririm o problem degil annem gebertir beni:)
(12,046 puan) tarafından
Haha kiz benim annemin karnida benim gibi genetik diyorum ya. Ablaminki yayvan benimki top gibi. Etek elbise giyince hamile gibi duruyo
(8,873 puan) tarafından
İkinizde sezeryanmisiniz
(12,046 puan) tarafından
Evet 2şer bebe :D ama ablamda sezeryan 1 tane ablamda yok. Yayik yani top gibi degil
(5,672 puan) tarafından
aynn.  ya kiminin bedeni dokulari  teni cildi sanirim  sansli kisilerinki deforme olmuyor .kisiden kisiye degisiyor. kimisinde hic his kaybi olmuyor. benim 8 yildir hissiz alt karnim. mutfakta diyelim yemek yaparken tezgaha denj gelio yaslaniyirum abaniyorum eziliyor orda yastik var gibi alt karin hissiz sadece fazlalik bir nesne bedenim ile tezgah arasinda ezilen bisey:) sifir his . o yizden bence o bolgem calismiyir artik ozerkligini ilan etmis:)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 122 göst.
4 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 247 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 636 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,525 cevap

36,386 kullanıcı

...