0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Kızlar ben açık biriyim ablam tesettürlü onun doğum günü için ona hediye almak istiyorum. ikili triko takım düşündüm yada başka önerilere de bulunanlar olabilir. Kapalı tesettür kıyafet seçerken çok zorlanıyorum. Siz yardımcı olur musunuz.?

4 Cevaplar

0 oy
(1,290 puan) tarafından

Trençkot alabilirsiniz dediğiniz gibi takım olur şal olur çanta olur tesettür kıyafetleri için kapalı olmanıza gerek yokki zevkinize göre alabilirsin

image

iz 

(1,290 puan) tarafından
Giyim tarzı önemli tabi giyim tarzına göre alabilirsiniz neyi sever neyi sevmez
(680 puan) tarafından
Az çok biliyorum da nasıl giydiğini, daha önce hiç almadığım için seçmekte zorlandım.
(1,290 puan) tarafından
Bence buradan kimse yardımcı olamaz çünkü kendisinin zevkini bilmiyoruz bilsem yardımcı olurdum
(1,290 puan) tarafından
Ben genelde keten giyerim bol tercihim keten gömlek keten bol paça üstüne trençkot uzun bol salaş ama çok farklı giyinenlerde var yaşı varsa ona göre giydiklerine benzer alabilirsiniz
(680 puan) tarafından
Yorumlara örnek olarak attım bakar mısın.?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tunik te alabilirsin pantolon üstü. Güzel olur
(680 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm.
0 oy
(4,701 puan) tarafından

Tarzına uyuyorsa bence düz triko takım risksiz genelde herkesin beğeneceği bir şey. Farklı arayışlara girme annemle abim hediye alırken hep yaşımdan büyük tarz alırdı gönülleri olsun diye bir iki giydim kenarda kaldı öylece :)

(680 puan) tarafından
Evet ya insan kendine alınca rahat seçebiliyor ama başkasına alınca zorlanıyor.
0 oy
(680 puan) tarafından

image

Ablam bu şekilde giyiniyor.
(1,290 puan) tarafından
Ozaman triko takım alabilirsiniz ben olsam düz tek renk tercih ederim bej yada kahve yada siyah ama tek renk
(680 puan) tarafından
Aynen öyle almak en iyisi
(4,701 puan) tarafından
En çok satılanların en üstündekilere baksana bi https://ty.gl/49s23oethwumu bunun gibi daha sade sıkılınmayacak sürekli giyilecek renkler
(680 puan) tarafından
@cicikus Gerçekten güzelmiş o zaman ben bi bakayım :)

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,014 göst.
22 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde -anne- (14,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
25 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
10 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.
1 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,419 soru

23,693,458 cevap

311,136 kullanıcı

...