0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
39. Haftaya yeni girdim ara ara sancı vuruyor. Küvetin içine sıcak suda otursam doğumu etkiler mi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlarr başka kimse yok mu fikir verecek. 

Midem de çok bulanıyor 
-Reklam-
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Tabii ki de etkiler benim doktorum son haftalarda kesinlikle sıcak suyla banyo yapma demişti ben küvete oturmak değil ayakta bile soğukla ılık arası banyo yapıyordum sakın öyle bir şey yapma.
(86 puan) tarafından
Sancıyı mı arttırıyor neden ki
(1,444 puan) tarafından
Canım rahim ağzını genişletiyor sıcak suya oturunca tam kırkıncı haftanı bekle o yüzden dikkatli ol ben de 39 haftadayken doktor bana söylemişti o yüzden ben dikkat etmiştim normal doğum yapacaksan o ayrı bir şeydir arada bir gir ama aşırı sıcağa girme dediğim gibi evde de kimse yoksa hele hiç riske atma kendini bir hafta daha beklemeni öneriyorum
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Dogumu kolaylaştırır fransada yaşıyorum burada doğumu kolaylaştırmak için hastanede küvete su doldurup sancı çekiyorsun. Zaten 39. Haftadasin daha kolay bir dogum yapmana yardımcı olabilir 
(135,108 puan) tarafından
hangi sehirdesin fransada
(1,562 puan) tarafından
Belfort
uuy bayagi uzagiz ben belcimadayim
(1,562 puan) tarafından
Eşim iş için sık sık seyahat eder Belçika tarafına sık sık geliyoruz metz thionville falan Belçika da bir kere gelmiştik :) bacım o nasıl soğuk öyle sabah kalktık-5:)
donuyoozzz titriyoz buz gibi bura bee en sevmedim sey soguk hava zaten bide o -5 derecelerdr yagmuruda ekle iiiyykkk
(1,562 puan) tarafından
Ben fransaya soğuk diyordum istanbuldan geldim belcikayi görünce şükrettim :D
bende eskisehire soguk diyodum kendimi kutuplarda hissediyom
0 oy
tarafından
Suda doğum.yaptim.suda cok durunca Nisan bozuluyor ve doğum başlıyor 
0 oy
(438 puan) tarafından
38 oldum ben de bugün eğer birşeylerin faydası olur da doğurursan bana da söyle yöntemini:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 29 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.
+1 oy
1 cevap 64 göst.

410,757 soru

12,359,843 cevap