0 oy
293 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (137 puan) tarafından
Hanımlar Çarşamba veya cuma günü aileni davet etmek istiyorum eve misafirleri benim şöyle yaprak sarma pirinç sulu patates yemeği veya çorba tavuk pilav ağlayan pasta kısır yapmayı düşünüyorum Sizler nedir dersiniz yetiştirebilir miyim Ama acaba 4 aylık bebeğim var çünkü tek bebeğim beni Çok mu az veya çok mu Saçma sizlere sormak istedim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kısır yapma bence.  Zaten pilav sarma var 
(137 puan) tarafından
Tamam canım Ben de öyle düşünmüştüm ama hani çok az olur diye Onu da eklemek istemiştim
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
kısır ile pilav olmaz..yemek isini hep iptal et cay yanına ikramlik yap birazını akşamdan yaparsın kolaylık olur 
(137 puan) tarafından
Ya aslında öyle yapacaktım ama hani Abim askere gidecek diye yemek yapıp Çağırayım dedim ilk ağabeyim var tek bir tane abim var o yüzden
0 oy
(2,697 puan) tarafından
Yemeğe çağırırsan hem yemek hem çay ikramları zor olur islak kek kurabiye bir de kuskus salatası yap hazır yufkadan yalancı su böreği de çok kolay yanına da çay bitti 
(137 puan) tarafından
Ya aslında ben de öyle düşünüyordum ama hani abim Askere gidecekleri hem tek erkek hem de tek ağabeyim diye O yüzden davet edeyim yemek için dedim olmadı öyle yaparım ya Çünkü bebeğim çok huysuz bir bebek
(2,697 puan) tarafından
Erkekler böyle menüleri daha çok seviyor onlara kek poğaça olsun :) yapabilirseniz cantik da çok kolay ve doyurucu bir de çok zengin duruyor
0 oy
(456 puan) tarafından
Ağlayan pastayı bir gün önceden yaparsanız hem dinlenmiş olur hemde sizin için önceden yapılması kolaylık olur bide sarması hazırla bebek yatınca hemen sararsın ben hep öyle yapıyorum

Yemek Tamamda kısır olmazki böyle bi menüde 
(137 puan) tarafından
Ya aslında ben ağlayan pasta ile kısırız sonradan çayla birlikte veririm diye düşünmüştüm ben de sonradan kısırdan vazgeçtim
(137 puan) tarafından
Sarmayı da bebeğim uyuduktan sonra saracağım zaten yengemle birlikte
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Pirinç sulu patates yemeği nasıl oluyo kız ilk kez duydum. Yemeğe geliyolsrsa kısır yapma bence yemek sonrası çayın yanına ağlayan pasta verirsin sonra kola çerez yaparsın kahveyle kapanış olur
(137 puan) tarafından
Ya yanlış olmuş pirinç ve yanına sulu patates yemeği
(1,465 puan) tarafından
Haa tamam :)
0 oy
(13,656 puan) tarafından
Tavuk patates kapya biber yeşil biber doğra baharatla at fırına,önden bir mercimek çorbası yanına Bi pilav salata yoğurtlu bir tarator ortaya oldu bitti. Sarma falan uğraşma. Çay yanına da ağlayan pasta çerez yeter artar. Beben varmış. 
0 oy
tarafından

Karar senin canım ben bi kez kardeşimle eşini davet ettim envai cedit hazırladım bebeğim ağladı dur emzicem bekle biraz altını alayim yemekler yetişsin diye diye çocuğum helak oldu ağlamaktan. Sonuç: kardeşim ve eşi gelmediker gelecekleri saate 30dk kaka arayıo gelemiyoruz dediler neden dedim açıklama yok.  İ günden sonra kimseye bu kadar ozennedim asla da özennem. Anlatmamdaki amaç kötülemek değil ne olursa oksun bebeğini ihnal etme kuzum :'( ben bı kez yaptım o hatayı sen yapma diye diyorum boşver gelen umduğunu değil bulduğunu yesin 

0 oy
(21 puan) tarafından
Valla ben de kucucuk bebeğim varken ramazan da yemeğe cagirdim ama suan dusununce çok pismanim misafir gerginligiyle bebegim de uyumadi ben de zor is yaptim gerginligim hebegime daha çok yansidi vs hiç gerek yok hiçbir sey bebeginizden önemli değil kolay biseyler yapip geçin siz zaten dusunmussunuz sizden fazla birseyler bekleyenler utansin 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
10 cevap 478 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,363 soru

23,664,144 cevap

309,142 kullanıcı

...