+1 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar iyi akşamlar, 

Hamileyken gebe okulundaki kızlarla arkadaş olduk, hepimizin bebekleri doğdu. Bebeklerle buluşalım diye konuştuk çarşamba günü için. Bende hediye almak istedim bebeklere ama çıkamadım bir türlü bişey alamadim. Kızımın bu şekilde oyuncakları var ama hiç oynamadı. Zaten çok küçük daha oynayacak yaşta degil. Ki bunlardan daha birsuru var. Babaannesi el emeği göz nuru yaptı sağolsun. Acaba bunlardan birer tane koysam yanına da sağ altta kızım için magnet ve hediyelik çikolata yaptırmıştım birer tane de öyle eklesem oyuncak+magnet+çikolata Küçük poşetlere koysam acaba ayıp olur mu? Yıkadım hepsini bugün çekmecede toz olmuştur diye kurutmaya da attım tozu filan gitsin diye. Kullanılmış sayılır mı daha doğrusu aklım takıldı bı fikir veriniz bana :angel:

image

9 Cevaplar

0 oy
(2,217 puan) tarafından
2.post plmus
tarafından
Bu yapay zeka beni öldürecek ya .d başlık kabul etmiyor nasıl soruyu paylaştı anlamadım
(2,217 puan) tarafından
Ahahshha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzeller harika uyku arkadaşı olur onlarla bence 

Verebilirsiniz yanlış anlayacak ne var bunda canım 
tarafından
Doğru söylüyorsun sonuçta kullanılmadi sadece foto çekmiştim kızımın 1. Ay fotosunda bunlarla 1 yapmıştım geri girdi çekmeceye
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Çok güzel hediyeler olur ama babanneye ayıp olur bence vermen doğru olmaz
tarafından
Kafam karıştı şimdi. :) sağol canım bu yönden düşünmemiştim
(2,280 puan) tarafından
Bu oyuncaklardan bende yapıyorum çünkü canm valla çok emek istiyo o yüzden ben olsam kırılırım yani bide toruna daha hevesli yapmıştır
tarafından
Ben ona bir sorayım o zaman ya doğru söylüyorsun kuzu
0 oy
(501 puan) tarafından
Çok güzel olur tabiki
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(13,575 puan) tarafından
Ben kıyıp veremezdim sadece magnet çikolata yeter bence :) 
tarafından
Kız evi görsen heryer bundan dolu. Büyük tavşan, tigger var konuşan, uyku arkadaş penguenleri set halinde yapmış, bu şekilde cingiraklari filan o kadar çok ki gözüme gelmiyor. :)
0 oy
tarafından

İyi düşünmüşsünüz ama babanne onları torunu için yapmış ona ayıp olur bence tabi siz bilirsiniz 

tarafından
Oynamıyor ki kuzum ya bunlardan birsuru var evde. Hangisiyle oynasın çocuk. Bı sorsam iyi olur tabi kendisine. Eminim yok demez
tarafından
Anladım canım, o zaman olabilir tabii
0 oy
tarafından

Bizde arkadaş olalım mı :angel:

tarafından
Oluuuur :)) arkadaş severiz
tarafından
Fili geyiği ve hipopotamı oğluşuma hediye edebilirsin o zaman dimi diyomuşum şimdi:D esprisi bi yana oyuncaklar gerçekten çok tatlı duruyorlar kaynananın eline emeğine sağlık. Hediye olarak verilmesi güzel olur aslında ama kaynanama ayıp olabilir, torununa yapmış sonuçta ve hepsinde ciddi emek var
tarafından
Oyy kuzummm kurban olsun ona. Keşke yapabilsem böyle şeyler hiç gözüme gelmez hepinize yapardım oglusuna yapardım gonderirsin :)) tabi el işi emek marifetli şeyler bunlar. Kız kayınvalideme deseydim önceden yapardı belki de. Bizimde normalde haftaya cumartesiydi çarşambaya çektik zaman dar kaldı arada. Elim boş gitmeyi hiç sevmem biyere. Özellikle çocuk varsa hiç. Bı sorcam bakalım gönül rızası olursa götürürüm
tarafından
Öylesi daha mantıklı hani en azından yokluklarını fark edip gönül koyma durumu olmaz
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Magnet ve çikolatayi ver ama el emeği olanları verme babaannesi torunu için özenerek yapmış ayıp olur onun emeğine hem belki kızın onları hatıra olarak saklamak ister ilerde.. boşver bence verme
tarafından
Doğru söylüyorsun canım bı sorcam bakalım gönül rızası olursa
0 oy
(17,984 puan) tarafından
35 yaşındayım biri bunu bana hediye etse ben bile mutlu olurum bence gayet güzeller 
tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 573 göst.
25 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Emor (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu