0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar iyi akşamlar. 

Hamileyken gebe okulundaki kızlarla arkadaş olduk, hepimizin bebekleri doğdu. Bebeklerle buluşalım diye konuştuk çarşamba günü için. Bende hediye almak istedim bebeklere ama çıkamadım bir türlü bişey alamadim. Kızımın bu şekilde oyuncakları var ama hiç oynamadı. Zaten çok küçük daha oynayacak yaşta degil. Ki bunlardan daha birsuru var. Babaannesi el emeği göz nuru yaptı sağolsun. Acaba bunlardan birer tane koysam yanına da sağ altta kızım için magnet ve hediyelik çikolata yaptırmıştım birer tane de öyle eklesem oyuncak+magnet+çikolata Küçük poşetlere koysam acaba ayıp olur mu? Yıkadım hepsini bugün çekmecede toz olmuştur diye kurutmaya da attım tozu filan gitsin diye. Kullanılmış sayılır mı daha doğrusu aklım takıldı bı fikir veriniz bana :angel:

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,218 puan) tarafından
Kizzzz durrrr shdtdj
tarafından
Bide üç tane paylaşmış hahaha.d
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
El emeği güzel bence 
tarafından
Sağol cnm
0 oy
(109 puan) tarafından
Hepsi el emeği dediğin gibi ayrıca hepsinin de kullanilma şansı yok anlarlar zaten bence güzel düşünmüşsün 
tarafından
Yaa ne emeklerle yaptı kayınvalidem sağolsun sever böyle şeyler. İlk torun olunca da abarttilar biraz :) evde daha neler var. Hepsiyle oynamicak zaten bizden anı olsun istedim arkadaslarimin bebislerne
0 oy
(584 puan) tarafından
Çok güzel bi hediye düşünmek önemli 
tarafından
Diimii çok sağol canm
0 oy
tarafından

Bizde arkadasin olalimmi <3

tarafından
Canımsın kız tabii:))
tarafından
Canımsın ❣️

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 272 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 573 göst.
25 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Emor (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
21 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 547 göst.
24 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu

408,638 soru

12,280,089 cevap

37,862 kullanıcı

Kategoriler

...