+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (3,387 puan) tarafından

Kızlar duşakabin taktırcaz ama sizce cam mı yoksa mika mı?

Bulunduğum yerde sular çok kireçli camda kireci çok belli eder dedim mikada da aynı kireç belli eder mi?

Ve kızım 2 yaşında cam patlar diyolar tereddütte kaldım. Buzlu model yaptırıcam bu arada

image

Bu mika model

image

Bu cam model ama tabi deseni bu olmucak

15 Cevaplar

+1 oy
(5,976 puan) tarafından
kendi evinse cam. kiraciysan mika. mika asiri dandik duruyor. elalemin evine iyi bisey yaptrmaya gerek yok
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
Mika da kullandım camda camın temizliği daha kolay oluyor ama kesinlikle kireç lekesi bıktırıyor tek banyoda sanki 1 haftadır hiç temizlenmemiş gibi oluyor 
0 oy
(806 puan) tarafından
Annemler 2 banyoda cam yaptırdı patladı tuz buz oldu hiçbirşey yokken patlladı tehlikeli ben mika yaptırırdım
0 oy
(325 puan) tarafından
Bizimki mika, zor temizleniyor kireçli kireçli oluyor sürekli. Cam daha kolay temizleniyor, cam yaptiricaz bizde ama patlayıp camların dağılma riskine karşı cam filmi çektiricez duşakabin camına 
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Hic biri bence bu evimde yok vala rahat ettim oğlum la savaşıyoruz banyoda biz:D
0 oy
tarafından
Cam her zaman daha iyi kaliteli ve daha temiz duruyor. Mika yaptırdığıma çok pişmanım. Mika bide sıcaklığı görünce hemen gevsiyo
0 oy
(4,297 puan) tarafından

Valla cnm cam güzel duruyor ama düdüklü gibi tehlikeli başıma geldi durduk yere bir anda patlaya biliyor benim suratima patlamıştı mika yaptır bebeğin de varmış 

0 oy
(2,451 puan) tarafından
Camlar patlıyor mika daha güvenli sanırım 
0 oy
(340 puan) tarafından
Kayınvalidemin cam iğrenç ötesi bişey ama buzlu cam değil o kadar temizlerim uğraşırım biri duşa girsin hemen pisliğini belli ediyor hemen kırec  su lekesi benimki mika desenli ama hiç bişey belli etmiyor her hafta yıkarım yada iki haftada bir ne kireç belli eder ne su izi kalır banyo bence mika annemin de cam vardı patladı oda mika yaptırdı mika biraz dandik gibi görünüyor yıkarken falan dikkat etmek lazım onun haricinde bişey yok temizliği kolay en azından çabuk kirlenmiyor   normal cam gerçekten çok yorucu ama buzlu cami bilmiyorum belkide kiri kireci belli etmez 
0 oy
(744 puan) tarafından
Canım mika bence cam Allah korusun 
0 oy
(5,122 puan) tarafından
İkisi de değil dünyaya duşa kabin yıkamaya mı geldim atarım gider çekerim perdeyi muşambadan mis gibi at makineye yıkansın
(51,324 puan) tarafından
ondada su oluyo heryer dusakabin rahatlık
(5,122 puan) tarafından
Kireç ve su izlerini temizlemek, ovalamaktan daha kolay bence
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Annemlerin 2 kere tuz buz oldu cami. Tabii ki mika
0 oy
(51,324 puan) tarafından
cam çok şık duruyo
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Cam almayın bence cocuklar için tehlikeli 

0 oy
(2,329 puan) tarafından
Cam yaptırıp çocuğunu yıkarken bile patlayanlar var asla cam yaptırma tehlikeli. Kendini geçtim çocuğunu yıkarken Allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
21 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,001 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.

408,340 soru

12,267,720 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...