0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1,238 puan) tarafından
Herhangi bir hastalığa bağlı olmadan kullanılabilecek şu mübarek ölü toprağını az da olsa üzerimizden kaldirabilecek vitamin, takviye kullanan önerisi olan var mıdır? Supradyn gibi şeyler hiç birini denemedim 

2 Cevaplar

0 oy
(4,593 puan) tarafından
Supradin para tuzagi zaten 

Natures supreme var helal seltifikali 

Ben cocuklarada onun urunlerinden aliyorum kendimde onun cogu urununu kullaniyorum ama soyle 3 4 ay duzenli kullanman lazimki etkisini hissedersin
(4,593 puan) tarafından
3-5-10 yaslarinda supplementler.com dan alabilirsin kombinasyonlar daha ucuza geliyor
Probiyotik-c vit-d vit-multi vit hepsini ordan aliyorum kendim icinde multi omega probiyotik l carnitin ester c- b complex aklina gelebilecek butun vitaminleri ordan alıyorum hem sacma sapan pahali degil hemde etkisini mutlaka gorursunuz ama dediğim gibi en az 3 ay duzenli kullanmak lazim kış boyu kullaniyorum ben extra olarak corek otu yagi kullaniyorum ama o siffha home marka
(1,535 puan) tarafından
Teşekkürler canım çörek otu yağını nereden temin ediyorsun canım
(4,593 puan) tarafından
O marka gratiste satiliyor aktarlarda da gordum ama int daha ucuza gelebilir 280 lira civariydi
Rica ederim ne demek
(1,238 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum. Çörek otu yağı bende almışım evde duruyor ne için aldım bilmiyorum onu nasıl kullanıyorsunuz
(4,593 puan) tarafından
Benim aldigim kapsul seklinde sabah akşam 2 adet iciyorum
Eger sizinki yag formundaysa sabah ac karna zeytinyagi ile karistirip icebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(4,619 puan) tarafından
Supradyn ve pharmaton kullandım ikisinden de memnunum. Eskisi gibi Besinlerden yeterli vitamini alamadığımız için gerçekten etkisi oluyor ara vererek belli bir düzende kullanmak lazım 
(1,238 puan) tarafından
Evet çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 207 göst.
+1 oy
1 cevap 37 göst.
+2 oy
3 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,440,284 soru

23,677,401 cevap