0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar bebeğinizi akrabalardan çevreden nazar değer diye esirgiyormusunuz 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,527 puan) tarafından

Tabi canim sülale de tek doğuran benim o yüzden altın kafeste saklıyorum aman nazar değer dokunurlar filan :D  :D  :D 

(84 puan) tarafından
:)ahahaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimseden esirgemiyorum düşmanlarim hariç.. 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Esirgemiyorum okuyorum üflüyorum ayetel kursi Felak nas her emzirmede mutlaka okuyorum sakınınca daha çok göze batıyor 
0 oy
(939 puan) tarafından
esirgemem banyo yaparken okur uflerim sonucta tek bebek benimki degil sosyal medyada yolda sokakta bir suru bebek var yani hepsine nazar degecek olsa ohooo neyi dusunursen onu cekersin dusunmemmeye calisiuorum ben de 
0 oy
(8,197 puan) tarafından
Koruyamiyorum wve gelene bisi diyemiyoz. Nazar duası okuyorum sürekli 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ne zaman bi akraba topluluğuna girsem mutlaka hastalanıyo cunku mesela anne tarafimda bikac kucuk cocuk daha var ve kiyaslama yapiliyo. 
(84 puan) tarafından
Aynı bende senle aynı durumdayim canım
(4,420 puan) tarafından
Bol bol okumak gerek.baska caresi yok. teyzemin torunuyla arasında uc gun var bide bi yas buyuk dayımın torunu var. Teyze kizim teyzeme bırakır birakir gezer tozar dayimin kizi telefon tv ne varsa cocugun onune acar. Biz esimle ikimiz büyütüyoruz yine de dikkat çekiyoruz . Bak arkadaslarimizla da görüşüyoruz onlarin da kucuk cocuklari var ama oyle bisey olmuyo
(84 puan) tarafından
Zaten ne geliyorsa en yakınından geliyor
0 oy
(18,329 puan) tarafından
Mahremiyet hijyen dışında hayır. Tek koruma kalkanım dua.
0 oy
tarafından
Tabi ki. En çok zorlandigim bebek arabası tek yönlü. Bana doğru bakmıyor. Bir yere gidince özellikle hastanede asansörde bebeğimi çok görüyorlar. Bana dönük olsaydı bir tık daha koruyabilirdim ama çok göz ediyolar. Teyzenin biri yine asansörde donun yirtila dedi. 1 hafta sonra bebeğimde kalça çıkığı çıktı. Tulum üzerine bandaj takıldı. Çıkmıcak dedi doktor. Mecbur altını filan almamız lazım bebeğin tulumunun popo kısmını kestik hala hatirlarim o teyzeyi. Nasıl içten dediyse 
(84 puan) tarafından
Gerçekten öyle gözü değen çok insan var bizde misafirliğe gitmiştik gittiğim kadını biliyor um ama onun eltisi de oradaydı onu tanımıyorum oğlumu aldı kucağına hmm ne kadar kiloluymus dedi Kendi kızı iki yaşında benim oğlum 6 aylık daha çocuk ,1 hafta hasta yattı ateşler içinde yanmıştı nefret ediyorum öyle insanlar dan
tarafından
Ayyy Allah korusun bazılarının net değiyor gözü
(84 puan) tarafından
Amin canım amin

İlgili sorular

+1 oy
57 cevap 1,131 göst.
0 oy
14 cevap 594 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busranne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 442 göst.