0 oy
46 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (447 puan) tarafından
Bebeğim 14 aylık ilk günden beri yanımda uyuyor   sadece emıyor mama yok   neyse ıyı hoş dedık 1 yasına kadar güzel uyudu elhamdülillah ama 1 yasından beri sabaha kadar 7 defa uyanıp meme emıyor benı arıyor yatakta  elıyle yokluyor gözü kapalı ama  o tarafta yoksam dönüyor dıger yanına yıne ellıyor yatagı  sabaha kadar uyumam yok  bu da  psikolojimi çok derinden sarstı gece memesini kessem günaha gırer mıyım  yazık mı etmiş olurum  napacam boyle zaten sadece emıyor yemek hıc yemez  kafayı yıycem  yalnızım akıl verende yok bana bsıy diyin  gece emzırmeyı kessem memeyı unutup gündüz de mı bırakır  hepten kesmek ıstemıyorum yazıkdır bana zararı yok emsın ama gece brnı maf edıyor  hıc yatmıyorum  

1 cevap

0 oy
(6,191 puan) tarafından
kiz zaten maksimum 1 yasa kadar gece emmesinin kesilmesi lazim. doktrlar 6 aydan sonra gece beslemeyin diyor. ama sadece kadir gecesi dogan sansli anneler bunu beceriyor. cunku hic kolay bisey degil defalarca denedim. mizik mizik viyak ciyak aglio cck. zor yani kesmek her babayigidin harci degil. becerebilirsen helal olsun sana gec bile kalmissin gece kes gunduz devam oyle olmali
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BernaOzann (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 228 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu