0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bit üç dört tane vardı hemen müdahale ettim ama yumurtaları var bitmiyo nasıl temizlicem bit sampuani ilacını kullandım ama bit yumurtalarinj nasıl temizlerim günde 10 kere tariyorum bit yok yumurtası var 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Paranit çok etkili bir sampuandir. Alın evdeki herkes kullansın tarağı ile güzelce tarayin. 10 gun sonra yeniden alın yeniden yıkayıp tarayın böylece yeni cikacak yumurtaları baştan kurutmus olursunuz.  

Sonrası için  de bir sprey şişesine 20 damla lavanta yağı koyun 100 ml su ekleyin bu karışımı her dışarıya çıkacağınizda 2 kez püskürtün bit gelmesini engeller 
(2,029 puan) tarafından
Aaa teşekkür ederim lavanta yağı var yapayım dur okula giden cocuga
tarafından
Evdeki herkes kullansın eşiniz de dahil çünkü erkek saçına da atlıyor siz o ihtimali es geçerken 5 10 gün sonra yeniden size geçebilir ondan.  Kardeşime bir ara saraladi bir türlü bitmiyor meğerse eşine bulasmis ondan sürekli yeğenime ve kardeşime geri geliyormus ailece şampuanla temizlendiler 10 güne bir 3 kez sonra kurtuldulardi
(2,029 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
Vazelin çıkarıyor ama baştan uyarım vazelini çıkarması zor bide yağlı görünüyor saç yani 3 4 yıkamadan sonra etkisi geçiyor 
(2,029 puan) tarafından
Geçen denemiştim evet öyleydi bit yumurtası zorlugundansa bu daha iyi
(694 puan) tarafından
Kesinlikle deneme değer
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Kızlar bilen yok mu evde bit şampuanı dışında 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Tek tek tek temizlemek gerekiyor malesef 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Sirke iyi geliyor. Az sulandırıp diplere sürün biraz bekletin sonra bit tarağıyla tarayın yıkayın .  Tek tek kontrol edip öldürmek te işe yarıyor
0 oy
(206 puan) tarafından
Kızım olmuştu ben  elma sirkeyle sürekli saçını tariyordum birde saç kremi banyoda sürüp saçını tariyordum .yastık kılıfları günlük yikayin
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Çay ağacı yağı var onu saçına döküyorsun güzelce yedirip bir tarafı ile tarıyorsun ama saçtan zor çıkıyor iyi durulaman lazım. Ter temiz oluypr
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Az önce bı video izledim orada erkeklerin kullandığı tras köpüğünu saça sık onbeş dakika falan bekle  sonra ince tarakla tara
(2,029 puan) tarafından
Deneyim bı ya psikolojim bozuldu valla hergun yıkıyorum nerden nasıl geldi ya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 154 göst.
18 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 291 göst.
16 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 293 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yagmurarli (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 415 göst.

408,399 soru

12,269,810 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...