0 oy
141 göst.
Aile kategorisinde (186 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar oğlum 3 yaşında hala konuşmuyor yaşıtları konuşuyor herşeyi anlatıyor oğlum derdini soyleyemiyor anlatamiyor herşeyi denedim uğrastim .. oda uğraşıyor gıg gıg diyor döndüremiyor kelimeleri onu öyle görünce çok içim acıyor  

Allah rızası için birer dua edermisniz  oğlumun dili çözülsün derdini anlatıp konuşsun 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,709 puan) tarafından
dua mua ile olacak is degilki. her cvk farkli. benim kizim 19 aylik iken sen ben gibi karsilikli sohbet ediyor pesisira  cumleler kuruyordu. iki ay buyuk arkadasimin oglu. hic bise demiodu ses vikariyordu sadece 3 yas 4 yas oldu ccgu goturmedik dil terapist brakmadilar. anaokuluna verin demisler. 4 bucuk yasta anasinifina verdi annesi ozele.  cck uyum saglayamiyir diye alin demisler 17 gun gidebildimis. sonra yaz oldu cckla ve babasi ile hastanede karsilastik.  cck bulbul gibi sakiyor. yani bir kiş donemi gorusmedik birkac ayda cozulmus dili. dmekki zamani var.5 yaşa dogru konustu cvk
(521 puan) tarafından
Sonu güzel bitmiş sevindim ya
-Reklam-
0 oy
(9,387 puan) tarafından
Bende çok dualae ettim insanlardan dua istedim hatimler yasinler kendim okudum.surekli parka götürdüm tlfun vermemeye çalıştım. Okula götürdüm kitap okudum bol konuştum ne yaptıysam olmadı taki dil terapistine başlayana kdr okuldanda haftada 3 gün günde 2 saat ders aldı şükür konusuyo artık ama anlasirligi az 5 yaşında 
(186 puan) tarafından
Dil terapisti ne yapıyor canım ücreti ne kadar
(9,387 puan) tarafından
Konuşmayı öğretiyo harfleri kelimeri vs ücret bizim burda 750 TL 40 dakikası
0 oy
(290 puan) tarafından
Kimin duası kabul.olur bilinmez Rabbim yavruna.sifa versin inşallah 

Çocuk yaşıtları ile ilestim kuruyor goz teması varmı bunu iyi gözlemleyin 

Dil bağı var mı baktirin

Ve duumada sorun varmı ona bakdirin 

Musa aleyhisselamin duası var nettende bulabilirsiniz 

Rabbi şirahli yesirlli emri vahdul ukdatem min lisanı yafgahu 

Bunu 21 gün 21 tane 7 Fatiha ile suya okuyup icirin 

Nette daha ayrıntılı okursunuz aklımda olanı yazdım Musa aleyhisselam duası yazınca çıkıyor 
(186 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bebeğinin yapısı gereği geç konuşabilir ki halk arasinda erkek çocukları genelde geç konuşur. Bence bol bol kitap oku. Ekran gösteriyorsan çok zararlı oda konuşmasını engelleri 
0 oy
(426 puan) tarafından
duayla olacak bisey mi bu cocugun sikintisi nedir onu cozmeniz lazim ekran maruziyeti mi dil bagi mi nedir yani sebebi dr gordu mu bu sebeple 
(186 puan) tarafından
Duayla olacak bişey mi bu derken ??? Herşeyi denedikten sonra ne yapmamı bekliyorsunuz hanımefendi tabiki de dua edeceğim.. bilirmisniz tevekkül diye birşey var gereğini herşeyi yapıp sonucu Allaha bırakmak ??? Siz etmesenizde olur dua ile olacak şey değilmiş ya
(426 puan) tarafından
neye kiziyorsunuz ki aciklayci yazmamissiniz oncelikle her seyi ugrastim denedim ne demek siz mi ugrastiniz evde kendi imkaninizla mi yani nedir ? doktor gordu her seyine bakildi sorun yok konusur denildi vs ise tamam dua edin zaten ben de edeyim tevekkul nedir biliyorum merak etmeyin
(186 puan) tarafından
Evet doktor gördü konuşması gerekiyor iki cümleyi birbirine bağlaması gerekiyordu dedi.. kitap okuyun onunla konuşun soru sorun dedi ben bunları 3 senedir yapıyorum ama bir gelişme olmuyor maalesef
(426 puan) tarafından
daha onceki postta da insanlar sormus size bir suru soru cevap vermemissiniz dil terapisti onermisler ekran maruziyeti var mi peki ? hala olmuyorsa demek ki sorun baska
0 oy
(55 puan) tarafından
Çocuk doktoru,dil terapisti veya pedagog gitmeniz gereken yer.daha da geç kalmayın derim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 85 göst.
0 oy
9 cevap 410 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.
29 Eylül 2023 Aile kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,126 puan) tarafından soruldu

404,198 soru

12,109,040 cevap

36,429 kullanıcı

...