0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Çok stresliyim.bir kaç öneriye ihtiyacım var.

Esirgeme kurumundan gelecekler 

Sizin önerileriniz nedir ikramlık neler yapılabilir ve nasıl sunulur.

Geldiklerinde direk önlerine mi cikarmaliyiz ya da öncesinde ne ikram edelim deyip içecek sorup içecekle birlikte önlerine koymak daha mantıklı olur dimi?

Durum şöyle kizlar.bizim.bir tanıdık var.

10 yaşında çocuğu var kız.

Garibimi anası daha 22 aylıkken bırakıp kaçmış.

Babası da tır şoförü.ablası ile kocasının yanına bırakmış onlar büyütmüş.

Ama 1 sene önce kızın eniştesi sözlü tacizde bulununca babası da öğrenip mahkemeye verince,kızı yurda almislar.

Sürekli babasına aglayip duruyormuş beni burdan çıkar diye.

Şimdi neyse evlerini vs ayarladık kıza çok güzel bir oda yaptık vs..denetlemeye gelecekler.

Uygun görülürse cikaracaklar kızı.

Söyle bir durum var herkesin kafası durmuş durumda.

Daha önce de böyle birşeyle rastlamadigim için ne yapılır hiç bilmiyorum ben de yardımcı olmaya çalışıyorum kız için çok üzülüyorum.

Sizin önerileriniz nedir 

11 Cevaplar

+5 oy
(1,125 puan) tarafından
Yaptığınız yiycek içecek jest o geçerli olacak mı hayır elinize sağlık diyip geçecekler özenin mutlaka ama daha çok evin genel durumu ile ilgilenin ve evde kimle kalacak güven verin sonuçta yaptığınız kekin tarifini istemeyecekler 
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Kızlar yok mu fikri olan 
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Kafamız çalışmıyor 
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Valla ne varsa koyun güzel agirlayin . Aile sıcaklığı olsun en başta. Siz hazırlayın koyun. Çayı demledik getiriyoruz dersiniz. 
0 oy
(861 puan) tarafından
Onlar ne ikram. Ettiğinize değil eve bakıyorlar buzdolabının içine kadar bakıyorlar çocuğun giysileri ne evin düzenine çocuğun odasında bilgisayar varmı yokmu evde durum ne anlıyacagniz maddiyata baakiyorlar en çok. Birde aile sıcaklığı tabiki
0 oy
(135,552 puan) tarafından
ikramlik hazirlamacak bi durum yokki kulturumuzde yedirip icirmek var ama bu gelen gorevliler yiyip icmeye gelmiyo ikram icin bisa ugrasmayin kiziniz nasi bi ortamda kimlerle yasiyacak gecimini nasi saglayacak bu tur seylere yonlenin
0 oy
(2,611 puan) tarafından
Bir çay veya kahve yeterli olur
0 oy
(609 puan) tarafından
Çay veya kahve yeter ekstra biseye gerek yok bence çocuğa oda yapmışlar zaten oda düzenli olsun çocuğa kıyafet aldilarsa dolaba güzelce yerleştirsinler çalışma masası ve bikac kitap alın bence onlar egitimine bakacaklar ayrıca dolabi güzelce yiyecek içecek ile doldurun birde sadece babası ile mi kalacak ablası boşanıp yanlarina gelecek mi babasi soformus kızı tek bırakıp gidecek mi onları sorarlar dürüst olsunlar sonuçta bu çocuk ordan çıktından sonra daha kötü duruma düşebilir kimse annesiz kalmasin anne olmayınca herkes dağılıyor Allah o enisteyi de bildiği gibi yapsın 
0 oy
(528 puan) tarafından
Canım onlar yemeye icmeye degilde cocugun kalacagi odasi masasi yatagi oyuncağı var mi kalacagi yerde kac kisi ilgi alaka bu yani
0 oy
(79 puan) tarafından
Çay kısır yemek için gelmezler içecek sormanız kafi bence yemeğe gerek yok
0 oy
(18,553 puan) tarafından
Ev temiz olsun düzenli olsun çocuğun eşyaları yerleştirilmiş olsun. Çocuğa kim bakacak kim ilgilenecek bununla ilgili durumlar netleşmiş olsun. Bir çay demleyip bir kek verseniz yeterli olur. Çok abartılı hal ve hareketler de yapmacık durur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 216 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,979 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
19 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde esmaugurlu (30 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 386 göst.
19 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde esmaugurlu (30 puan) tarafından soruldu

411,409 soru

12,384,453 cevap

43,421 kullanıcı

Kategoriler

...