0 oy
785 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (962 puan) tarafından
Bunları yazarken ağlıyorum cünkü eskisi gibi değilim 

Günler oldu 1 buçuk ayı bulacak düzelemiyorum başım dönüyor ve ben nedenini bile bilmeden yaşıyorum bunu hayatımı sürekli bir baş dönmesiyle ilerletmeye çalışıyorum :’(

Çocuklarıma bakmakta güçlük cekiyorum ama yinede ayakta durmaya çalışıyorum 

Yemek yaparken banyo yaparken ev işleri yaparken ve hatta yatağıma uzandığımda hep aynı cok mutsuz hissediyorum artık düzelip düzelmeyecegimi bile kestiremiyorum Allah a sığındım sadece :’(

18 Cevaplar

0 oy
(954 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bunlari yazıp ağlarken hayatın anlamını kaybetmekten öte hayat enerjinide kaybedersin 

Bak sen diyorsun tüm aile bireyleri tam diye bunun için şükret önce varsa eşin çocukların için şükret nefes aldığın yiycek ekmeğin olduğu için şükret 

Hobiler edin ağlamak yerine resim çizim kanaviçe işleyin çıkın dolaşın müzik dinleyin bir çocuğun başını okşayin bir köpeğe mama yedirin bir yere bir kap su koyun boş bie arazide avaziniz çıkana kadar bağırın öyle ağlamakla çözülmez sen iyisin psikolojin sana savaş açmış ama sem onu yenebilirsin bence :)<3<3<3

(954 puan) tarafından
Rica ederim "Bu neyin baş dönmesidir" bilmiyorum derken kendinize bunun sorusunu sorup çözümüde psikolojim bozulduyla buluyorsunuz olumsuz düşünürseniz olumsuz olur her şey.Dogru cümle benim başım niye dönsün ki ben çok iyiyim daha iyi olacak her şey sürekli olumlu düşünüp olumlu konuşun sorun yok sorun sızın kafanızın içi orayı çiçekli bahçe yapmakda sizin elinizde uçurumun kenarı yapmakta seçim sizin:)
(962 puan) tarafından
İnan ben bunu çok deniyorum herkes senin gibi tavsiyelerde bulundu ama genede olmuyor olumlu bakıyorum hala aynı cok teşekkür ederim
(954 puan) tarafından
Her şey kafada biter düşünceyi yönlendiren biziz hayatının şoförü sensin arabayı nereye surersen oraya gider ben diyorum ki bak gel burda çiçekli bir yol var sen diyorsun ki evet görüyorum o yolu ama gelmiyorum dikenli yollardan gitmek zorundayım.. zorunda değilsin işte  gideceğin yol cikmazsa geri dönüp doğru yoldan gitmek zorundasın ulaşmak istediğin yer huzur olsun istiyorsan istemiyorsan dikenli yolda senin...umarım yolun daima çiçek olsun sen bunu hak ediyorsun çünkü
(962 puan) tarafından
Psikolog musun :) yüzümü güldürdün gerçekten iyi geldi  o çiçekli yoldan sapmayacağım bu durumdan çıkmayı cok istiyorum ve çabalamaya devam ediyorum Allah benimle daima ona sığındım insallah düzeleceğim eski neşeme sağlığıma kavuşacağım
(954 puan) tarafından
Değilim ama çok isterdim:)
Ben inanıyorum eskisinden de daha iyi olacağına Allah her daim bizimle vesvese ile büyük savaş yarış halindesin ben seni tutuyorum:)))
-Reklam-
+1 oy
(4,724 puan) tarafından
Doktora gittiğini söylemişsin. Peki yakın zamanda seni görem biri oldu mu?  Nazar olabilir yada biri muska yapmış olabilir sana 
(4,724 puan) tarafından
Tabii olabilir. Yarın ilk işin evini sirkeli su ile dip köşe temizle suyun üstüne aklına gelen sureleri oku nazar niyetine onların adlarını da geçir. Sürekli kalem süresi ve bakara süresi aç evinde. Varsa tanıdığın güvenilir bir hoca mutlaka okut kendine
(962 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım yapıcam :( ben son günlerde araba yeni koltuk takımı ankastre buzdolabı aldım komşum cok hasetli ben hissediyorum onun nazarı da olabilir en cok ondan şüpheleniyorum
(4,724 puan) tarafından
Nazar var canım ve asla hafife alınacak bir şey değil. Sen dediğim dua aç bol bol kendinde oku ama inanarak oku ve dinle Allahın izniyle kalkar bu kötü enerji üstünden
(962 puan) tarafından
Tamam cok saol amin Allah n izniyle geçecek
(4,724 puan) tarafından
Sende sağol canım Allah yar ve yardımcın olsun ❤️
0 oy
(70 puan) tarafından
Birini mi kaybettiniz?
(962 puan) tarafından
Hayır cok şükür tüm aile bireylerim sağ bir anda başladı ve bitmedi 4 bölüme gittim hiçbirsey çıkmadı günler geçti düzelemedim bunaldım artık her gece ağlıyorum rabbime yalvarıyorum normale binmek istiyorum artık
(70 puan) tarafından
Bende de bu var ruhum daralıyor ediyor hiç bir şey yapmak istemiyorum. Temizlik çocuk bakmak kimseyle görüşmek etmek. Ama mecbur kalkıp çocuğuma bakıyorum. Onun için ayağa kalkıyorum ve ben çareyi Rabbimde, Rabbimin huzurunde buldum belki sende öyle bulursun emin ol rahatlarsın :)
(962 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cok zor evet çocuklar için ayakta durmaya calısıyorum bende bir kesilse bu bas dönmesi toparlayacağım :(
0 oy
tarafından
Biri öldü sandım. Nasıl korktum Kız can sağlığı olsun elbet düzelir 
(962 puan) tarafından
Amin canım yok cok şükür bu yapay zekanın başlığı belirlemiş :(
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun insan bazen aylar önce yaşamış olduğu bi stresli dönemi acı dönemi aylar sonra sıkıntısını çekebiliyor tahlilllerinn filmlerin temiz ise anksiyete olablir canım baş dönmesi dışında baş ağrısı mide bulantısı var mı 
(962 puan) tarafından
Öyle evet :( yok başım nadir agrır bulantı hep olmaz sadece tek sıkıntım basımın dönmesi ah bi geçse :(
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Bende öyleyim çok sıkıntılı günler geçiriyorum hiç iyi değilim bende 
(962 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum :(
(3,846 puan) tarafından
Sağol canım amin
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Şuan aynı durumu ablam yaşı sen yine iyi kötü bakiyon çocuklara o bakamiyor sürekli ağlıyor evim kirli diyor 
(962 puan) tarafından
Bende aynı :( çok zor zamanlar yaşıyorum
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli öyleydim. Bayılmalarım olurdu çok kötüydüm. En son banyoda bayıldım. Babam bir hoca buldu ama üfürükçü falan değil. Ondan sonra yeniden doğmuş gibi oldum. Grzmediğimiz doktor girmediğim cihaz kalmamıştı. 
(962 puan) tarafından
Darısı basıma insallah :(
0 oy
(699 puan) tarafından
Nörolojiye gittiniz mi büyük ihtimalle psiikiyatriliktir sizin bende oyleydim
(962 puan) tarafından
Evet gittim KBB gönderdi ordada bişey çıkmadı kardiyoloji beyin cerrah vs vs geçmedi birtürlü benimde psikiyatriye de giderim sanırım
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Ya psikolojik ya da kulak kristalleri oynuyodur diye tahmin ettm kulak burun bogaz a gittinmi esim de boyleydi ordan biliyorm duzelmeynce psikollji ilaci kullandi 
(962 puan) tarafından
KBB nöroloji kardiyoloji beyin cerrah gittim bisey yok çıkmadı psikiyatriye de giderim
(1,628 puan) tarafından
Nöroloji veriyo aslinda psikoji ilaci direk gitme psikyatriye tekrar noroloji ye git oyle al bnce
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Böyle olmasının illaki bir sebebi vardır o sebebi bulup bi çözüme ulaştırmak lazım neden bu haldesin neden yoruldun biraz dinlensen toparlanabilir misin bu soruları sor kendine ve çocukların için herşeye yeniden başla asla umutsuz olma her gecenin sonunda sabah oluyor güneş yeniden doğuyor
(962 puan) tarafından
Evet öyle ama her sabah ben yine aynı uyanıyorum değişen birsey yok ve beni mental olarak cok yordu
0 oy
(110 puan) tarafından
Bende bir anda biegun uyandim baş donmesiyle tüm gün baygınlık geçirdim.vertigo olmuşum.kulaklarini kontrol ettirdin mi .kesinlikle KBB gitmelisin
(962 puan) tarafından
Gittim vertigo yok dedi doktor malesef derdime ordada derman bulamadım 1 buçuk ay olucak
0 oy
(51,352 puan) tarafından
doktora gittin mi vertigo dur
(962 puan) tarafından
Evet gittim yok ve ben neden bu durumdayım hala bilmiyorum
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Bende böyle gece gündüz ağlıyordum hocaya gittim okudu üfledi nazar etmişler sana dedi inanmazsin kapıdan çıktığım gibi ağlamam durdu (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(962 puan) tarafından
Banada herkes nazardan bahsediyor ki olabilir bende nazarlandıgımı düşünüyorum :(
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Kur'an oku namaz kıl canım dediklerinin dermanı bunlardadır inşallah 
(962 puan) tarafından
Başlayacağım insallah kılıyordum zaten ama bıraktım :( gene başlayacağım
(6,897 puan) tarafından
Rabbim hepimizi dinden imandan kurandan namazdan mahrum bırakmasın canım Rabbim devamlılığını nasip etsin
0 oy
(9,933 puan) tarafından
Basın sağolsun Allah sabır versin 
(9,933 puan) tarafından
Kız ne ne biçim başlık ben öyle anladim:)
(4,724 puan) tarafından
Hahahah bende öyle anladım ama değilmiş☺️
(962 puan) tarafından
Yapay zeka başlık belirledi kusura bakmayın :(
(9,933 puan) tarafından
Post açmaya korktum şu yapay zeka yüzünden başlıklar çok tuhaf:)
(962 puan) tarafından
Evet bambaşka bi başlık oluyor bende sonradan farkettim sanki birini gömmüşüm yastayım gibi Allah korusun ya
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Ya kulak kristalarin yerinde oynamiş yada Vertigo ola bilirsin benim bababm da o şekil olmuştu artık baston ile yürüyordu
(962 puan) tarafından
Ne vertigo ne de kristal oynaması malesef oda değilmiş doktor a gittim :(
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bence aşırı stresin getirdiği Vertigo olmuş olabilirsin aynısı bendede var normalde 40 50 yaş aralığında olur ama bende de var  stres zor hayat şartları bi yerden cikiyo ister istemez insanın bünyesindenin bı yerine vuruyor her şeyin başi stres gam keder
(962 puan) tarafından
Malesef öyle :( eşim şehir dısındaydı belkide Cok stres yaptım kendime bile farkettirmeden o döndü ben hala aynı :( ama bundan kurtulacağım insallah sanada geçmiş olsun Allah yardımcın olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.

408,507 soru