+1 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar kızım sekiz yaşında kasları birleşik son zamanlarda bı gariplik hissediyordum ama söylemiyordu arkadaslari hep dalga geçiyormuş geçen yıl bu kadar değildi umursamiyodu ama bu yıl öyle değil 

Geçen kendi makasla almaya çalışmış fark ettim uyardım herkesin fiziksel özelliklerinin farkı olduğunu ve kendini her haliyle sevmesi gerektiğini söyledim ama bugün yine aynısini dedi arkadaşlarım hergun konusuyo anne nefret ediyorum hepsinden dedi siz olsanız ne yapardınız öğretmenle konusucam kesinlikle ama bu özgüven eksikliğine çevirirse diye de korkuyo degilim

13 Cevaplar

+2 oy
(5,476 puan) tarafından
Ortasını cımbızla alıver simdiki cocuklar cok acımasız 
(13 puan) tarafından
Öyle yapıyım artık çünkü çok girişken bı çocuktu son haftada hele kimseyle göz göze gelmez oldu
-Reklam-
+2 oy
(3,146 puan) tarafından
Bende ilk önce anlatırım ama muhtemelen anlatım pek işe yaramaz, çocuklar çok acımasızca yorum yapıyor çünkü devamlı aklında ona soylenilen laflar kalıcak, ortasıni al olmadı canım,ben de  ortaokulda bıyıklarimi almıyordum dalga geçmişti arkadaşım ne kadar kötü olmuştum hiç unutmam :)
(13 puan) tarafından
Kimseyle göz göze gelmez oldu yavrum okuldan gelince konuşurum eğer isterse ortası alırım artik
+1 oy
tarafından

Off bu genler çok fena çocukluk travması. Bende yaşadım biliyorum. Çocuğunun da rızası olursa senin kontrolünde alabilirsin çok şekillendirme yapmadan sonuçta çocuk oda <3

+1 oy
(5,380 puan) tarafından
mecbur kaşının  ortasını alacan cnm
+1 oy
(51,775 puan) tarafından
akran zorbaligini hic sevmiyorum aliver ortasını ama cok küçük daha cevapta veremiyodur siz kendinze bakin diye
+1 oy
(8,272 puan) tarafından

Bnmde kaslarım birleşikti.  Ama bizim zamanımızda çocuklar öyle değildi.  Çok şükür oğlum bana çekmemiş kaş yönünden :)

+1 oy
(327 puan) tarafından
İlk kaş aldırışımı ve ağdamı erkek kardeşim dalga geçmişti diye yaptırmıştım hiç unutmam. O da çocuktu bende ama o madar etkisinde kalmışım ki hala kardeşimle görüşceksem kaşıma bıyığıma ekstra dikkat ediyorum istemsiz. Böyle şeyler travma gibi kalıyor maalesef. Bence kaşının ortasını alın bizim zamanımızdaki çocuklar bile çok acımasızdı şimdiki nesil ×100 oldular
+1 oy
tarafından
8 yaş cook küçük  ama dalga geçiyorlar mis kendini iyi hissetmesi için cımbızla al ortasını canm yazık çocuğa ne kadar kötü olmuş bu çocuklar niye bu kadar acimasz ya
+1 oy
(1,087 puan) tarafından
kaş almak kötü bişey değil ilerde zaten alacak. eğer canım acıyo demeyecekse alıver gitsin çok da üstünde durmaya gerek yok bence
+1 oy
(18,356 puan) tarafından
Maalesef akran zorbalığı diye bir şey var benim ablamın kaşlarının ortası bileşikti ancak liseye geçince aldı ama eminimki zorluğunu yaşadı hatta bazen eski resimlere baktığımızda biz bile keşke alsaydık pişmanlığı yaşıyoruz 
0 oy
(10,129 puan) tarafından
Kızlarımız yaşıt bu yaz kızımda benden habersiz kaslarını almjs.ama.benimki kaşının ortasıda yok sadece halalarina özenmiş çok kızdım bir daha yapmadı ama senin durumun farkli
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Kımsenın demesini beklemedım göz görüyor sonuçta oğlumun kaş ortasını alıyorum ben pısman degilim yenı nesıl çok acımasız nıye çocuğum hoş görünmesin alay konusu olsun ki? 

Zaten bırkac yıla kendisi de alacak bakımlı olmakta bir sorun yok
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bence ortasını al canım, kaşların şekline dokunma ama sadece ortasını düzenli olarak al. Bu devrin çocuklarıyla bizlerin devri çok farklı. Gerçi ben 6 yada 7. Sınıftayken bir erkek esmer bir kız arkadaşımız vardı dalga geçiyordu bıyıkları var, erkek gibi bıyıklı belli oluyor diye. Kız ağlamıştı. Bizler kızmıştık ama ne fayda. Hatta bazen diğer çocuklar da diğerinden destek alıp iyice çocuğun üstüne gidiyor çocuğu eziyorlar dalga geçiyorlar. O yüzsüz bence al özgüveni kırılmasın, kendini kötü hissetmesin bir ömür unutmaz üzülür 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 616 göst.
5 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mandalina5838 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 693 göst.

410,766 soru

12,360,290 cevap

41,441 kullanıcı

Kategoriler

...