0 oy
111 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (71 puan) tarafından

Kızlar çeyizime bu düdüklüden almıştım 1 yıl oldu evleneli daha kullanmadim. Kullanmayı bilen varsa tarif edebilirmi acaba

image

3 Cevaplar

0 oy
(652 puan) tarafından

Korkutmak istemem ama arkadaşımın aynı düdüklü tenceresinden patlamıştı ben çok korkuyorum düdüklü tencerenden :angel:

(71 puan) tarafından
Ayyy aynısımıydı gercekten
(652 puan) tarafından
Birebir aynısı hemde :D pişirirken mutfakta olmayın
(71 puan) tarafından
Ayy tırstım valla :)) tesekkrler uyariniz icin :))
-Reklam-
0 oy
(4,512 puan) tarafından
Taktik maktik yok bam bam bam :) 

Ben genelde tavuk haslarim kemik haslarim onda da ikinci kademeye getiriyorum ama hizli pisiriyor yenek falan yapacaksan goz önünde bulundur benimki bunun bi eski modeli 9 yıllık 
(71 puan) tarafından
Mesela 2. Kademeye getiriyoruz sonra pismeye birakip dakika mi tutuyoruz. Ses cikinca napioruz
(4,512 puan) tarafından
Kapagini kapatirken 2.kademeye getir ses cikmaya baslacinca altini kis sure tut
(71 puan) tarafından
Süre dolunca havasini nasl cikarcam :)) kusura bakmayin cok soru soruyom :))
(4,512 puan) tarafından
Sure dolunca 20 dk yarim saat balkona koy icindeki gaz ciksin sonra yavasca once 1. Kademeye sonra 0 a getir zaten icinde hava varken zorlasanda acilmaz kapak
Rica ederim canim ne demek:)
0 oy
(863 puan) tarafından
Yemek yapmaya başladığımdan beri düdüklü tencere kullanırım, zerre kadar korktuğum da söylenemez açıkçası. Kullandıklarım bu modelden değildi, yanımda olsa bakar çözerdim olayını ama işte
(71 puan) tarafından
Ya korkuyorum ama boş boş duruyor diye artk kullanmak istiyorum. Bide bazi yemekler duduklude daha lezzetli oluyor
(863 puan) tarafından
Düdüklüde daha lezzetli olan bi yemeğe ben henüz rastlamadım:) yemek olabilme niteliği taşıyan yiyecekler genelde kısık ateşte ağır ağır piştiğinde daha lezzetli olurlar ama düdüklüde daha hızlı piştiklerini kabul etmek gerek
(4,512 puan) tarafından
Taze fasulye harika oluyor lokum gibi
(71 puan) tarafından
Ben mesela kuru fasulyeyi duduklude cok seviyorum. Tabi zevk meselesi :)
(4,512 puan) tarafından
Aynen ben de:)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 494 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gurmeanne (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 503 göst.
30 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yasmin. (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 717 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 364 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,821 cevap

36,265 kullanıcı

...