0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,097 puan) tarafından
Eşim geceleri uyurken her gün neredeyse yerinden sıçrıyor. Kasları kasılıyor. Mesela ona sarılırken durdur yere eli hareket ediyor vs böyle şeyler oluyor bu neden olabilir o kadar diyorum sana randevu alayım git gitmiyor alıyorum randevu iptal ettiriyor. Stresten oluyor diyor. Ama daha önce böyle şeyleri yoktu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öfke kontrolü sıkıntısı var mı normalde eşinin 
(1,097 puan) tarafından
Evet var maalesef
tarafından
O tetikliyor canım , psikiyatriden randevu alıp tedavi olması gerekiyor. Muhtemelen son zamanlarda çok stres yaptı
(1,097 puan) tarafından
Önceden de hep stresliydi aslında eşim  belki bebek geliyor diye daha fazla stres yapıyordur artık. Geceleri uyku problemi de oluyor maalesef bunun için de gitmişti psikiyatriye  ilaç bitince tekrar aynısı oluyor
tarafından
Evet canım muhtemelen ondan kaynaklı bir durum
-Reklam-
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Bence de bi gitsin çok yoruluyordur dediği gibi stresen olur filan ama en iyi doktor bilir. Reflekslerine filan bakarlar bence
(1,097 puan) tarafından
Daha önce zorla götürdüm Mr, EEG, kan tahlili falan istedi doktor bir şey göremedi ama kontrole gel dedi gitmedi.
0 oy
(590 puan) tarafından
Yorgunluk ve stresden oluyor ama diyabet hastalarındada oluyormus diye duymuştum yanlış bilgi vermek istemem
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Magnezyum eksikliginden oluyor
(1,097 puan) tarafından
Sağlık ocağına zorla da olsa götüreyim. Allah'tan çok yakın. Kan tahlili falan yaptırayım en iyisi
(4,593 puan) tarafından
Magnezyuma saglik ocaginda bakmiyorlar bildigim kadariyla ama kan degerlerine baktirsin
(1,097 puan) tarafından
Hastanede mi bakıyorlar
(4,593 puan) tarafından
Soylerseniz bakabilirler canim
0 oy
tarafından
Buyuk ihtimalle stresten oluyor yada isiyle alakali durum da olabilir benim esim polis bazen uyurken aniden sıcrıyor dediginiz gibi elini falan sıkıyor bana sarilirken vs bazen asirı sıkmıs oluyor istemsizce uykusunda bazen kendisi isle alakali ruya fln gorup oldugunu soyluyor stresli zamanlarinda oluyor genellikle yada bilinc altindan kaynaklı 
(1,097 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ben de endişe ediyorum onun için bir şeyi  vardır diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sena00 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
20 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemli sevdam (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,199 cevap

41,430 kullanıcı

Kategoriler

...