0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,075 puan) tarafından

Kızlar 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum  16 adet miyom çıkarmışlar 2 saat sürmüş ve 4 tanesi büyükmüş en büyüğü 6 cm ve tam rahimin köşesinde yapisik şekilde onu çıkarırken zorlanmış ve ciddi kesikler olmuş rahimin içinde onlar kaniyormus 

adet oldum adet  sonrası 25 gündür geçmeyen kanamam var adet oldum o zamandır dinmiyor kanama duphostan ve transamine kullandım geçmedi yazz doğum kontrol hapını kestim gecmedi eşimle 20 gündür hiç bir münasebette bulunmadım yine devam ediyor hatta daha da arttı bugün alttan baktı rahim kanalında yaralar tam kapanmamış dedi ve Yasmin başlattı 2 gün günde 3 tane sonra 2 gün 2 tane ve sonra 1 tane icilecek 

20 gün istirahat verdi bu hap ağır gelir ama bu şekilde kullanman gerek dedi baş dönmesi , bulantı, kusma ve halsizlik yapar dinlen dedi eğer geçmezse alttan rahim kanalında yaralari lazerle yakacaklar tekrar operasyon gecircem 

Tek duam ona gerek kalmadan geçmesi 

Nolur dua edin kızlar çok kötüyüm :'(

Hapın yan etkilerini çok yaşamadan biter inşaallah bu kanama :'(

5 Cevaplar

+1 oy
(2,075 puan) tarafından

En İyi Cevap

Dualarınıza ihtiyacım var kızlar nolur sağ salim geçireyim su günleri hap beni çarpmadan falan geçsin :'(

-Reklam-
0 oy
tarafından
Takip ediyorum seni canım çok geçmiş olsun ağır geçmiş ameliyatın bence bol bol dinlen iyi hissetsen bile zorlama kendini ağrı sızı olmayınca iyi sanıyoruz kendimizi Rabbim şifa versin en kısa zamanda 
(2,075 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol dün gittim ise mahvoldum. Tek duam hap dokunmasın ve ameliyat a gerek kalmasın
tarafından
Rapor teklif etti istemedim demiştin alsaydın keşke canından önemli mi. Ne iş yapıyodun canım ağır kaldırmak gerekiyo demiştin
(2,075 puan) tarafından
Aldım canım 20 gün aldım bide ağır kaldırmaz raporu zeytin isindeyiz
tarafından
İyi yapmışsın canım bi an önce geçer hiç gerek kalmaz yakma işlemine inşallah
(2,075 puan) tarafından
İnşaallah canım ve su hap bana ağır gelmez inşaallah doz olarak çok ya korkuyorum biraz
tarafından
Hapı korunma için mi kullanıyorsun sadece başka bi etkisi varmı. Geçen de yazmıştım ağır bi ameliyat sonrası ilaç çok doğru gelmemişti bana. bence ilişkiye uzun bi süre ara ver gebelik gibi düşün sırf korunma içinse kullanma ilaç tabi dr daha iyi bilir de düzelemiyosun baksana önce iyi ol.
(2,075 puan) tarafından
Yok canım kanama durdursun diye doktor tavsiyesi ile ilişki zaten olmuyor yukarda da yazdım . Bı 20 gün daha yasak . Korunmak için olmazsa sprial kullancam
tarafından
Anladım canım iyi gelir inşallah
(2,075 puan) tarafından
İnşaallah bi an önce vücudum iyice yorulmadan geçer inşallah
tarafından
Amin canım. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yorucu bi süreç
(2,075 puan) tarafından
Hemde nasıl sürekli ağlıyorum uyku nedir unuttum neden başıma geldi diyorum rabbim beni isyan etmekten sakınsn
tarafından
Öyle düşünme canım en kötü günün böyle olsun geçmişte bi anı olarak kalsın. İyi kötü yaşıyoruz bu hayatı illaki kötü şeyler de yaşayacağız
(2,075 puan) tarafından
Rabbim daha kötüsünden korusun
tarafından
Amin canım
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Bende de miyom var ama 2 tane olunca ellemediler tabi sezaryen sırasında alıyorlarmış benimkini aldılar mı bilmiyorum. Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsın
(2,075 puan) tarafından
Benim coktu ve hamile kalmaya engel oluyordu  rahim kanalı kaplıydı . En büyüğü duvara yapışık şekildeydi yani olsa bile ölür dediler bebek için .Evet sezeryanla alıyorlarmis . Çok sağol inşaallah ilaç kötü etmeden atlatırm
(2,106 puan) tarafından
O sıkıntı evet bende 2 tane ve sorun olmayacak yerde dediler büyüklüğünün önemi yokmuş sanırım öyle olunca. İlaçlarda sağlığın için biraz sık dişini :) dualarımız seninle
(2,075 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun ♥️ benim sıkıntı edecek yerdeydi ve büyüktü o yüzden mecbur kaldım
0 oy
(361 puan) tarafından
Allah şifa versin ama Yasmin çok bulantı yapıyor günde 3 tane ile miden dayanır inş
(2,075 puan) tarafından
Evet bı tane bile içerken mahvediyor insanı inşaallah dayanırım 2 tane içtim bide akşam yemeğinden sonra içerim biraz midemi bulandirdi kussam rahat etcem gibi ama doktor peşin peşin söyledi korkma bunlar olur diye bunların dışında olursa kork ve gel dedi
(361 puan) tarafından
Gece ben uykudan uyanıyordum bulantıdan inş Allah şifa versin size
(2,075 puan) tarafından
Yok ya ben o kadar etkilenmedim tek kullanırken de şu an 3 cu içtim midem bulantım arttı kuscak gibi hissediyorum
(361 puan) tarafından
Cnm bulantı için ilaç mı içsen doktor yazsa zarar vermeyen lerden ben hamileyim bulantı için kullanıyorum belki sende de işe yarar
(2,075 puan) tarafından
Bugün ilk gün bakalım yarın falan da devam ederse yazdirirm gidip de
0 oy
(2,716 puan) tarafından
Cok cok gecmis olsun.. inşallah gerek kalmaz canım 2ci operasyona..morelini yüksek tut

..her sey güzel olacak ♥️
(2,075 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ♥️ ama ister istemez korkuyorum da haplardan :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizimsi (7,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 444 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melikeee00 (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,385 puan) tarafından soruldu

401,042 soru

12,001,646 cevap

36,185 kullanıcı