0 oy
75 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (902 puan) tarafından
Kızlar merhaba yarın hayırlısı ile 32 haftalık olacağım. Doğum yapmadan önce ağdaya gitmek istiyorum. Hangi haftada gitsem iyi olur uzun süredir jilet ile alıyorum tüylerimi. Çok fazla acır mı bir de? Ben 35 ya da 36 haftalıkken gitmek istiyorum uygun olur mu yoksa birkaç hafta daha beklemeli miyim. Sezeryan mı normal mi olacağı belli değil ilk Doğumum olcak bu? 

5 Cevaplar

0 oy
(300 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ağda doğumu tetikliyor demişti benim doktorum alırken kendini kasiyorsun ya o yüzden 37 haftadan sonra aldır ne olur ne olmaz 
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından

Aklıma kontrol diye gittiğim hastaneye doğum yapıp üzerimdekilerle gidip üzerimdekilerle geldiğim geldi bir gecelik almıştık yeni o da mecburdu diye öyle hevessizsdm erken doğum olduğu için ve bana eşya taşıyacak kimsem olmadığı için herkes benimle hastanedeydi çünkü :)) üzerimdeki donla gidip aynı  donla çıktım abartmiyorum:Dplanli doğum olsa iki valizle giderdim biliyorum;/))

(902 puan) tarafından
Benim de en korktuğum şeylerden biri bu aniden doğuma alınmak
(7,202 puan) tarafından
Kar kulesi, bende sabahlan gidip eve gelip sancı çekmiştim. Hızlıca duşa ağrılı girdim. Nerdeyse suda doğum yapcaktım :)))
(730 puan) tarafından
İnşallah zamanında olur sizinkisi
(730 puan) tarafından
:)) sizin yine duş şansınız olmuş benim o da olmadı:))
(753 puan) tarafından
Kontrole gidip doğuma alınan ben Allah'tan 34 haftalıkken çantamı hazırlamıştım eşim hemen alıp gelmişti 37 haftada doğum oldu
0 oy
(632 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir tabi ama ben de planlı sezeryandı. Doğuma 2 gün kala gittim çok kastım kendimi karnım aşırı şişmişti ve bebek çok oynuyordu o fazla etkiledi herhalde. Yaptırdığım günün akşamı sancım başladı ciddiye almadım sabahı acil doğuma alındım ben
0 oy
(4,186 puan) tarafından

38+3 te sezaryen oldum 38 de agda yaptirdim :) sonra da 40 gün lohusalik bittikten sonra. Suresi iyi denk geldi boylece. Acı konusuna gelince jiletle aldigin icin agda nasil bi etki yapar bilemedim kendini kasmazsan canin da az degilse olur. Ben yirmi seneye yakindir epilasyon aletiyle alirim o yüzden acimiyo gibi bisey

0 oy
tarafından
Valla benim yarın dogum var  bu zamana kadar her hafta alttan muayene yapildıgı icin haliyle jilet kullandim son 2 3 haftadir muayene olmadi o yuzdrn bekletip dun agda yaptirdim cildim yandı sezaryen dogum ama ful ciplak olunuyormus ilk dogumum bilmiyordum temiz olmak istedim ama cildim suan perisan halde eger cildiniz hassas sa tahminen 2 hafta oncesine gore aldirin yani 38 olsa siz 36 da agda yaptirin gibi ki toparlansin ben boyle olacagini bilseyfim yaptirmazdim f
(902 puan) tarafından
Vücudum hamilelikden dolayı çok narin kaşıyınca bile parmak izlerim çıkıyor.
tarafından
O zaman bilemiyorum jiletle alın sıkintı olursa cunku asagida bircok kisi kasilmadan dolayi dogumda olabiliyor demis

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 150 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 232 göst.
0 oy
15 cevap 330 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,267 puan) tarafından soruldu