0 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,735 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler akşama menüde neler var 8-) 

Önce karnımı  doyurucam sonra oğlumu hazırlayıp cikicam pazarimiz var bugün biraz fasulye alıp buzluğa atmak istiyorum 

Menü de balık var uğraşmak istemiyorum eşimin de uğraşmasıni istemiyorum çünkü çok yoruluyor goncam 

image

13 Cevaplar

0 oy
(6,353 puan) tarafından
Aleyküm selam canım

Bende uzandım çocukları bekliyorum 

Yemek derdim yok kahvaltıdan kalanlar yeter bu akşama,☺☺
(4,735 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet olsun ♥️☺️♥️
(6,353 puan) tarafından
Saol canım sanada kolay gelsin ☺
-Reklam-
0 oy
(4,199 puan) tarafından

Aleyküm selam canım afiyet olsun. Eşimin yeğeni bizde genelde farklı bi sos bulup makarna yaparız bizdeyken :D lahmacun da var aklımda bilmiyorum 

(4,735 puan) tarafından
Lahmacun benimde yapasim var ama hamur yoguramiyorum sağ kolumun sinirleri zedelenmiş bi sure böyle olacak
(4,199 puan) tarafından
Fırınlar yapmaz mı acaba biz hiç evde yapmıyoruz iç hazırlıyoruz fırın yapıyor Adanada
(4,735 puan) tarafından
Burda hiç denk gelmedim cnm ama sormak lazım ben normalde evde yapardım
(4,901 puan) tarafından
Yufka ile yapanda var harcı surup fırına veriyorsun
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Aleyküm selam canım benim kulağım ağrıyor çocuklarda durmuyor menü de dolma biber cennet çorbası ve tavuklu çökertme kebabı var inşallah yapacağım 
(4,735 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
(2,246 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(4,677 puan) tarafından

Aleyküm selam menü falan düşünecek durumda değilim hap alıyorum kanama dursun diye mal gibi yatıyorum her yer her yerde ve pazar günü tasincam :'(

(4,735 puan) tarafından
Neden oluyor mus birşey demiyorlarmi
(4,677 puan) tarafından
Sorma sen bende ki stresi gör bu günlerde geçecek ama imtihan işte
(4,677 puan) tarafından
Rahim kanalında yara varmış ameliyat geçirmiştim ya tam geçmemis yara hatta binde bir oluyor bu sana denk geldi dedi
(4,735 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm hastalık gerçekten zor kendimden biliyorum
(4,677 puan) tarafından
Evet canım hap içtim mal gibiyim çok fenayım. İnşaallah sadece böyle bı şey olur da geçer sersemlik edip de
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Aleyküm selam:) menüde saç kavurma,pilav,çorba ve salata var :) bu hafta eşim akşamları evde olunca menü dolgun oluyor
(4,735 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(2,748 puan) tarafından
Aleykumselam bende ev islerimi bitirdim bebeyi uyuttm kahveni yaptim okuldan gelcek sipalari bekliyorm aksamada allah kerim pratik ne yapabilirsem onu yaparm artik
(4,735 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(3,367 puan) tarafından
Kızı uyuttum oturma odasıyla mutfağın camini sileyim diye kalktım bütün evin camını sildim yoruldum boş boş oturuyorum. Dünden biraz yemeğim var yanına pilav yapacam sadece
(4,735 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm ellerine sağlık
0 oy
(7,386 puan) tarafından
Kızımı okuldan alıp geldim komşular kapı önü kahvesi yaptı onlara takıldım biraz fırına lahmacun ve biberli ekmek içi verdim onları aldımmı akşam yemeği işim tamam
(4,735 puan) tarafından
Oh ne güzel afiyet olsun
0 oy
tarafından

image

tarçınlı kurabis yaptım.  Acele yaptım büyük oldu biraz .buzluğa koyacam. 
tarafından
İki ameliyat birmi  olacakmi yani . Vücut kaldırabilecek mi .
(4,735 puan) tarafından
Evet cnm 2 ameliyati tek seferde yapacaklar kadın doğum bebeği alırken genel cerrahi dışarı çıkarılan bağırsağı içeri alacaklar  rabbimin izniyle kaldırırım inşallah
tarafından
Olur olur ağır bi ameliyat değil demekki. Bnde 2 sezeryan oldum sagsaglim çıkarsın inşallah.
(4,735 puan) tarafından
Korkum yok cnm benim 3 cu sezeryanim olacak bağırsak ameliyatı biraz sıkıntılı oda norkoz çok aldığım için bir istiyor
tarafından
Hayırlı dogumlar dilerim: ))) Allah kurtarsın
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Afiyt olsun cnm ay hic bi is yapmadim henüz bizim de bugun pazar var ıstabulda misin sende:)
(4,735 puan) tarafından
Evet cnm İstanbuldayim sen neredesinde oturuyorsun
(2,370 puan) tarafından
Çekmekoy cnm :)
0 oy
(779 puan) tarafından
Eşim yok oğlumla bna da bişey yapmadım ya dışardan söylerim yada makarna faln kolay bişey yaparım inşallah 
0 oy
(5,575 puan) tarafından
Ütüyü yeni bitirdim ama vir cinnet geldi bana daha yeni temizledigim evimden oyuncak fırtınasi gecmis menu düsünmedim daha
0 oy
(914 puan) tarafından
Sulu köfte yoğurtlu erişte yapicam poğaça yaptim ama onu eşim ise götürsün diye yaptım bugün bu hamaratim anlamadım :)))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 344 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 677 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 313 göst.
0 oy
7 cevap 249 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,735 puan) tarafından soruldu

412,631 soru

12,422,730 cevap

45,306 kullanıcı

Kategoriler

...