+1 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,842 puan) tarafından

Biraz önce bir postta bu kürün tarifi sorulmuştu. Link olarak atıyorum, açamayanlar için ekran görüntüsü aldım. 

https://www.instagram.com/reel/C_8gOmUogK3/?igsh=MThncjUzeGF1eWM5ZA==

image

1 cevap

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Gerçekten işe yarıyor mu acaba
(4,589 puan) tarafından
Hastalik aninda pek fayda etmiyor ama duzenli olarak her hafta bir kere yapip verirsen bagisikligi guclenir hastaligi daha rahat atlatir
(2,842 puan) tarafından
Ben haftada bir veriyorum, hastaysa da her gün
(2,266 puan) tarafından
Organik balla mı yapıyorsunuz yoksa?
Market balları olur mu, çünkü organik bal bulmak imkansız.
(339 puan) tarafından
Ben hastalık döneminde kullanıyorum işe yarıyor bence antibiyotik kullanmadık son 2 yıldır. Bal olarak da beeo ham bal kullanıyorum 1 yaşından beri
(2,842 puan) tarafından
Bizimki de 3 yaşında bu yaşa kadar bir kez antibiyotik verdik o da bilmediğimiz için ilk hastalığında verdik
(4,589 puan) tarafından
Egricayir oragnik bal canim ondan alabilirsen super olur benim ham bal var karstan geliyor onla yapiyorum
(339 puan) tarafından
Evet bizde öyle 6 aylıktı ilk hastalandığında o panikle doktora götürdük o da hemen antibiyotiği dayadı tabi kullandık. Sonradan bilinçlenince farkettik. Şimdi evde geçirmeye çalışıyorum
(2,266 puan) tarafından
Teşekkürler kızlar bende artık böyle yapıyım inşallah hiç hastlanmaz, doğduğundan beri antibiyotik kullanıyor diyebilirim
(2,266 puan) tarafından
Kimse yorum yapmamış ona şaşırdım
(4,589 puan) tarafından
Kullanma canim eger cok mecbur kalirsan mutlaka probiyotik takviyesi kullan
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asiiii (1,692 puan) tarafından soruldu

411,353 soru

12,382,591 cevap

43,311 kullanıcı

Kategoriler

...