0 oy
929 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından

02 çıkmış 

İstediğiniz kadar hakarete ve dalga geçmeye baslayin alıştım hazırım...

Ben bir süre yokum hakkınızı helal edin 

Bana abla gibi davrananlar için istiyorum helalligi 

Gerisi allaha havale ediyorum 

22 Cevaplar

+4 oy
(301 puan) tarafından
Buda arada bi helallik artı beddua karışımını ortaya salıp gidiyo
(301 puan) tarafından
Delidir ne yapsa yeridir
(132,085 puan) tarafından
ahaa 2 gub snr geldi
(7,995 puan) tarafından
Hani nerede  :)
(132,085 puan) tarafından
yeni post acti
(7,995 puan) tarafından
Ya nasıl biliyorum ama :D
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Neden dalga gecilecek ne varki burda anlamadım... hakkında hayırlısı canım 
(6,059 puan) tarafından
esi ailesi kaynanasi hayatinda milyonlarca problem var. kaynanayla altli ustlu. kaynanain her isini inip yapio evine sadece yatmaya cikiyor. ikinci ccgu yaparsa kaynanasinda durmaya yemeye icmeye zorlamazlar saniyor. her ay en az 90 tane test yapiyir hergin banko . esi ile fazlaca problemleri var. kapi disari vikamiyor esi bir kurus para vermiyor.  yedigi bir likmanin hesabini 10 tl esinin cebinden habersizce para alip birsey aldi diyelim . esi fisi istiyor 9.90 tl diyelim aldigi sey on kurus nerde para uzeri diye hesap soruyor tarzinda bir hayata iki ci ccgu getirip hayatinin duzelecegini esinin kiskancliginin bitecegini cimriliginin gececegini kaynanasina is yapmaktan kurtulacagini saniyor. o yizden yana yakila cvk istiyor. herkes once problemli evliligini paikljini duzelt de oyle cvk yap diyor dinlemiyo. hayati ikinci ccgu yapinca duzene girecek saniyor. eltisi dogum yapmis millet yenindigan bebegi seviyor diye kiskanio onun bebegi seviylar benim ccgu sevmiyolar falan. surekli hir rekabet eltiyle.yas 21 . bildigin bir cocuktan farksiz bir karakter. 8 yas kizim daha olgun ve mantikli dusunebilir . gibi gibi gibi. burda herkes akil veriyor ama o bi kulaktan gelip diger kulaktan cikiyor. cokta genc guzel bi kiz. zamaninda hayatini mahvetmis hala daha debelenio.
(540 puan) tarafından
Okurken daraldım
(6,059 puan) tarafından
yani bide bu hayati yasamak var. zor allah yardimcisi olaun
(7,680 puan) tarafından
Siz bu kadar bilgiye nasıl sahipsiniz.: D hafizanda nasıl tutuyorsun: D
(6,059 puan) tarafından
nazli buranin ünlulerinden:) o yuzden akilda kaliyor.:) emin ol nazlinin actigi pistin basligindan herkes nazli oldugunu tahmin ederdi eskiden yapay zeka yokken:) haha
(110 puan) tarafından
Buralarda yeni sayılırım da seni sürekli görüyorum herkesin herseyine hakimsin maşallah nasıl hafıza var sende :D
(6,059 puan) tarafından
ay nebilim kiz aklima yer yapan seyler isteyerek aklimda tutmuyorum aslinda:) istemedne oluyo. eski bankaciyim mesela zirt birt gelen musterilerin tc numaralari hesap numaralari musteri numaralari istemeden ezberliyordum farkinda olmadan:)
(1,168 puan) tarafından
Harika bir özet teşekkurler
(4,910 puan) tarafından
Casperiye anlattıkların bir bir doğru. Çocuk olunca düzelecek düşüncesini bilmiyordum. Eltisini kıskanıyor ondan bu çocuk telaşı bence
tarafından
Casperiye benim hakkımda bildiklerinden korktum :D
(975 puan) tarafından
Ayyy çok zor ama ya ona bunu yapana Allah daha fenasıini yapar üzüldüm cok
(6,059 puan) tarafından
:))) yik kiz idil mahallenin muzevir muzeyeni degilim :)) normalden farkli olagan disi  sivrilmis karakterler aklimda kalir. yoksa coluk cicuk normal
standart bir aile hayati olup burda iki kafa dagitmaya gelen benim gibiler sadece uye adi ile aklimda:))
(7,077 puan) tarafından
Mevcut çocuğa şiddet kısmını unutmuşsun casper bacım olana hakkıyla bak diyince suçlu oluyorux
(7,680 puan) tarafından
Orası öylede ben olsam ailevi sorunumu en ince ayrıntısına kadar atmam buraya . Çünkü çaresi yok :D
(6,059 puan) tarafından
cocuga siddettemi var ben bilmiyirum. ben bazliyi burdan tanimaya basladigimda zaten o buranin gözdelerindendi . ben çökus asamasinda tanidim ilk:)
(13,130 puan) tarafından
Nazlı normal davranmadığından herkes her şeyi biliyor. Bir de açtığı her postun başlığı ben Nazlı şeklinde bitiyor mesela. Bir ara kocasının kansızlığı vardı adamı ölmeden mezara koydu. Benle ilgilenin de nasıl ilgilenirseniz ilgilenin onun olayı. Valla biz de yapıyoruz bunu istediğini alıyor yani
(4,366 puan) tarafından
O zaman nazlının ciddi bir psikolojik destek alması lazım bu kadar şey yaşarken hala çocuk olunca hayatının düzeleceğini düşünmesi akıllı insan işi değil birde 2. Çocuğu düşünüyor ilkin başını yakmış zaten
(547 puan) tarafından
Ya su see Nazlimi ya oglu vardı.   Yasi küçük esininki baya büyük
+2 oy
(2,438 puan) tarafından
Çocuk olunca senin ailevi sorunların düzelmeyecek bunu kafana sok ve olmayan çocugun da günahına girmeye kalkma bundan sonra 
(547 puan) tarafından
Ya su Şey Nazlimi.  Bi tane oğlum vardı. Eşi ekdnisinden yasca büyük.   Kv altli ustlu oturan
+2 oy
(13,130 puan) tarafından
Kendini ne kadar önemsiyorsun Nazlı sen yazmasan kimin umurunda senin gebe olman olmaman. Kimsenin fikrini de önemsemiyor yazıyor çiziyor bir de saçma sapan ben yokum vs e yoksun mesela ne yapılmalı bu noktada. Allaha havale edecek ne yaşamış olabilirsin yahu buradaki insanlarla. Test atıyorsun yok diyoruz inatla var diyorsun 
(547 puan) tarafından
Nagiş.   Su şey mi.  Bi tane oglu var eşi kendisinden yasca büyük.   Kv altli üstlu oturan
(13,130 puan) tarafından
Ta kendisi
(547 puan) tarafından
Aaaa 2 sene önce de vardı bu kiz aklımda kalmiş.   O zamnlarda hamile kalmak istiyordu.
+2 oy
(30 puan) tarafından
Bazı sorularını okudum da sanirim bir tane oğlun var esin ile problem yaşiyorsun kaynananla birlikte duruyorsunuz bir postunda bıktım artık dayanacak gücüm kalmadi dedin 

Peki ... böyle sorunlu bir evlilikte neden ikinci bir çocuk  mesela iyi gelecegini ve duzelecegini mi sandin acaba da böyle bir durum yaşiyorsun ? 
+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Ne diyeyim.valla nazli....
(6,059 puan) tarafından
parmaklarini yorma:)
(2,183 puan) tarafından
Hiç halim yok zaten
+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı inşallah

Olmuyorsa akışına bırak , belki de böyle daha hayırlıdır bilemezsin
+1 oy
(934 puan) tarafından
kafaya çok takıyorsun sanırım. stres engel oluyor bu tip durumlarda
+1 oy
(4,089 puan) tarafından
Bir süre test yapma hatta unut ne kadar çok kafaya takarsan olmaz
+1 oy
(762 puan) tarafından
Canım üzülme lutfen vakti gelince olur inşallah.
+1 oy
tarafından
Aşkım testte çizgi yoktu zaten. En kısa zamanda rabbim nasip eder inşallah dualarımdasın
+1 oy
(9,996 puan) tarafından
Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin
+1 oy
(3,985 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun hep hayırlısını işte bak bende çok istedim olsun diye ameliyat oldum ama şimdi hastaneden çıkamıyorum 
+1 oy
(2,361 puan) tarafından
Cnm inşallah RABBİM sana saglikli doğru zamnda nasip eder bn böyle bir konuda dalga geçme taraftarı degilm annelik çok kutsal çünkü 
+1 oy
(139 puan) tarafından
Neden dalga geçelim bende bekliyorum bende çok stres yapıyorum galiba bunu bırakmamız gerekiyor bundan gecikiyor galiba 
+1 oy
(1,432 puan) tarafından
Sana kimsenk. Hakkı yok hakaret etmeye nazlı hiç üzülme inş birgun olucak ,bizi. Kizdigimiz ne konu çok test yapma olurumca bırak, ben bile tedavisi biraktim istemiyorum yoruldum valla 
+1 oy
(975 puan) tarafından
Niye hakaret edilsinki anlamadim bebeğin olmadı diye dalga geçilmesi gerektiğini ilk defa duyuyorum.

Allah gönlüne göre versin dilerim
+1 oy
(242 puan) tarafından

Uzun zamandır hamilelik paylaşımlarını görüyorum canım. Daha öncede yazmıstım bilmiyorum dikkate aldın mı ama Mehmet Fatih Karslıyı takip et onun takviyelerine bi şans ver derim ben bir yıldan sonra onunla hamile kaldım :)

+1 oy
(3,397 puan) tarafından
Senin adına üzüldüm canım zamana bırak her şeyin hayırlısı
+1 oy
(7,775 puan) tarafından
Ne kadar süre yoksun mesela bir kaç saat falan mı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 147 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynepmutlu0606 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,507 göst.