0 oy
317 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
9 kasım kızımın dogum günü kızlar 1 yaşına girecek inşallah. Güzel ve anlamlı birsey almak istiyorum kızıma. İlk dogum günü olduğu için saklayacağım birsey olmasını istiyorum siz ne almıştınız 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pelus bisi olabilir . Ömür boyu saklanır çünkü 
tarafından
Aa olabilir canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
(1,253 puan) tarafından
1 yaşında kızlarıma hediye almak hiç aklımın ucundan bile geçmemişti. zaten anlamayacak. ben kendim 7 yaşındayken babamın aldıığı hediyeyi çok net hatırlıyorum ve hala saklarım. belli biraz büyüdüklerinde bu tip bişey daha anlamlı olur. onun dışında ilk eşyalarını saklayacağım ben. ilk oyuncak, ilk emzik falan
tarafından
Biliyorum canım hatırlamayacağınıda her doğum gününde hediye alıp saklamak istiyorum. İlerde kutu gibi bisey yapıp ona anlatacağım
(1,253 puan) tarafından
en çok neye ilgi duyuyorsa onu al ozaman. benim kızımın biri peluşlar ve arabaları seviyor mesela. ben olsam öyle bişey alırdım
tarafından
Valla ne bulursa ağzına koyuyor anlamiyor pek. Keltoş bir bebegi var ona çok gülüyor. Ona benzeyen bir bebek alabilirim
tarafından
O yaşlarda bebekler hatırlamıyor ama ileride fotoğrafları görünce beni önemsiyorlar seviyorlar hissini tadıyorlar ben 25 yaşındayım annemler her doğum günümü kutlamışlar etrafta balonlar mısafirler pastalar bebeklerim bile duruyor her albüme baktıkça çok duygulanıyorum
0 oy
(5,199 puan) tarafından
Sacindan epoksi kolye olabilir 
tarafından
Sağol canım. Çok hoş olur bu
(52,090 puan) tarafından
ben yaptırdım kendim takiyorum buyuyunce ona vericem
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Peluş bir oyuncak.

Ya da duvara kendi resimleri ile küçük tablolar yapabilirsiniz.

Onun fotoğrafı ilgili duvar saati de olabilir 
tarafından
Çok güzel fikirler sağol canım
0 oy
(945 puan) tarafından
Ben isminin baş harfi olan altın kolye aldım
tarafından
Ay buda olabilir canım. Çok sağol canım
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Birşey almamıştım aklimada gelmemisti açıkçası zaten her zaman herşeyini kendim bizzat aldığım için öyle birşey düşünmemiştim hediye değilde hediye saçma bence çünkü çocuk şuan anlamiyor ama manevi şeyler yapabilirsiniz onun için günlük tutabilirsiniz mesela onu detaylı bir şekilde duygularinizla beraber anlattığıniz 
tarafından
Olabilir fikir için sağol canım
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Çerçeve alıp doğumgünü fotoğrafını koyup her yıl aynı hediyeyle fotoğraf biriktirebilirsiniz büyüdüğünde odasına sırayla koyar hatta çerçevede yıl yıl büyüyebilir ya da bir bebek alıp küçülmüş kıyafetini ya da duruyorsa ilk hastane çıkışını giydirip saklayabilirsiniz ilk aklima gelen bunlar 
tarafından
Çok sağol canım. Güzel fikirler aklımda bulunsun
0 oy
tarafından
benimkine de daha almadim egitici oyuncak almayi dusunuyorum
tarafından
Sağol canım eğitici oyuncaklarda güzel
0 oy
(414 puan) tarafından
İsim yazılı altın künye almak istiyorum
tarafından
Güzel canım
0 oy
(5,649 puan) tarafından
Eşimle beraber  bebek bileziği  almıştık  kolunda  hep takıyor 
tarafından
Olabilir oda güzelmiş sağol canım
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Çok güzel bebeklerin çok sevdiği bi bebek var ağzında emziği var ondan alabilirsin 

Bende her sene çocuklarıma mutlaka hediye alırım 2 ve 5 yaşındalar 
tarafından
Bakiyim canım ona
0 oy
(52,090 puan) tarafından
kiz dur daha cok var x☺️ ben almamistim 
tarafından
1 ay kaldı aşkım
(52,090 puan) tarafından
bak kolye demis ya arkadas o mantıklı. ben gunlukte tutuyorum arada yaziyorum ilk disleri ilk kelimeleri yarim neleri nasil söylediğini bayramları yazıyorum
tarafından
Evet canım oda mantıklı ve güzel yapicam
0 oy
(1,959 puan) tarafından

Kulağında küpesi yoksa altın küpe alabilirsin yada bebek çocuk bilezikleri bide anı kalmasını istiyorsanız her doğum gününde aile fotoğrafı bir fotografçida çok güzel olur bizim bir yaşında vardı kızımla ben sandalyede oturuyorduk eşim ayakta aynı renk kıyafetler devam edilse buyuyene kadar bundan güzel hatira olamaz bence googlede benzer resim buldum atiyorum bakarsın canım

imagebbizde tam tersiydi benle kızım oturmustuk eşim ayaktaydı 

tarafından
Sağol canım güzel fikir küpe olabilir. Resimde her dogum gününde güzel olur
0 oy
tarafından
Akülü araba 

İlk adım arabası 

Yapboz 

Cırtlı kitaplar 

Altın bileklik 

ilk arabam 
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,399 puan) tarafından
İçi fermuarlı peluş oyuncaklar oluyor.  İçinden gelen notu yazıp içine saklaya bilirsin. Yada azıcık sök bir tarafından dikersin geri. Büyüyünce okur 

Sen yaptın mı desen Moo

Şimdi aklıma geldi 
tarafından
Ay çok güzel olur
0 oy
(598 puan) tarafından
Ben ona altın bir taki almak isterdim bu küpe gibi mesela büyüdüğünde de kullanır hem
tarafından
Düşüneyim karar vericem çok kararsız kaldım ya
0 oy
(2,821 puan) tarafından
Kulaklarını delirmiş tık 11 aylıkken, o yüzden altın küpe almıştık. Bu küpelerini de bir ömür saklamayı düşünüyorum
tarafından
Kupede olabilir canım
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Manevi bir şey istiyorsaniz en anlamlı şey mektup yazmak olur. Ya da küpe alabilirsiniz kız sonuçta 
tarafından
Bakicam canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 830 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
1 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 250 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.