0 oy
241 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Beyaz tenliyim ve bazı bolgelerdeki tuylerimin kokleri sarı uclari siyahlasiyor gibi en etkili lazer epilasyon hangisi olur 

3 Cevaplar

0 oy
(2,479 puan) tarafından
Ben evde buz lazer yapıyorum etkili oluyor beyaz tenliyim sapsarı tüyüm var 
tarafından
Hangi cihaz kullaniyorsunuz acaba
-Reklam-
0 oy
(2,479 puan) tarafından

image

bunu kullanıyorum canım
(2,479 puan) tarafından
Kendi üstündeki dışında 2 başlığı daha var canım. Bikini koltuk altı bıyık bölgesine filan uygulanıyor hatta kutuyu açmadan önce kutu üzeründe bi karekod var onu telefona oturuyorsun sana bilgilendirme yapıyor
(2,479 puan) tarafından
Paylaştığım linkten bakın yorumları filan da okuyun isterseniz. Fiyat performans ürünü bi Philips gibi olmaz ki zaten onlarda çok uçuk fiyatlarda
tarafından
Peki çok teşekkür ederim. Ben 3 yılına girdim evliyim ama çeyiz falan bir şey yok. Hani bakım ürünlerini düzeninden sonraya bıraktım baktım olmuyor artık araya sikistiriyorum. Hani alacağım ama etkisi yoksa beni çok üzer ve boşuna param gider o yüzden bayadir araştırıyorum. Dediğiniz gibi yorumlarda bakayım.
tarafından
Tesekkurler cok sagolun
0 oy
(374 puan) tarafından
Alexander etkili.Buz lazer ipl falan geri çıkartıyor bir işe yaramıyor onlar boşa para vermeyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
29 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Azrainci (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
8 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu

403,339 soru

12,081,290 cevap

36,354 kullanıcı

...