0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Eşim adliyede çalışıyor arabamız yok bı arkadaş bulmuş gelip giderken beni de götür diye tm demiş ama öğrendim ki arabada bir kadın da var yani eşim arkadaşı ve kadın sabah 7 de gidip akşam 6 da geliyorlar eşime bana neden demedin dedim oda 2 gündür gelip gidiyor unuttum söylemeyi dedi sizce siz kabul eder misiniz 

20 Cevaplar

+8 oy
(4,296 puan) tarafından

Zaten bütün kadınlar sizin ve sizin gibilerin kocalarını kovalıyor aaa öyle şeymi olur kocasız kalırsın bak izin verme :D

GUVENMEDİGİNİZ ADAMIN KOYNUNA NASIL GİRİYORSUNUZ AZ KOCALARINİZA GÜVENİN KENDİNİZE GÜVENİNİZ OLSUN LÜTFEN YA

(12,583 puan) tarafından
Amin canım. bir gün şüphe etseydim böyle konuşmazdım bende. çok şükür ne o ne ben, birbirimizi kıskandıracak, zora sokacak davranışımız olmadı. umarım bundan sonra da olmaz
(4,296 puan) tarafından
İnşallah cnm
(1,154 puan) tarafından
Siz şanslısınız o zaman. Benim eşim yanımda bile kızlara bakıyor açık giyinenlere.. niye bakıyosun diyince inkar ediyor. Size imrendim valla.
(4,296 puan) tarafından
O da senin eşinin terbiyesizliği çok şükür benimki telefonu bile pek eline almaz cocukla benle ilgilenir boş muhabbet için arayanları bile açmaz
(1,154 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
-Reklam-
+2 oy
(299 puan) tarafından
Benzer durumu yaşadım ve istemedim araba bizim di kadın benide getir götür dedim kadın sabah eşimi aradı ben acdim sabah sabah niye arıyor diye normalde eşime abi diye hitap eden kadın İbrahim Alo deyince benim sarteller attı bunun eşe guvenmekle alaksi yok kim ne derse desin içinizi huzursuz eden bir durum varsa muadahle edin kadınlar hissediyor anlıyor sevis olayı dolmuş olayı aynı değil bazı kadınlar var ki hem cinsim oldukları halde utanıyorum evlide olsa karşıdaki adamda evli olsa malesef yoldan çıkarmaya çalısiyolar aynı şekilde ben yabamci bir adamın aranasinda ise gidip gelince eşim masil huzursuz olursa aynı şey benim içinde geçerli isteyen istediğini düşünsün 
(307 puan) tarafından
Kadın alo dedikten sonra naptın ay çok heyecanlı
(299 puan) tarafından
Ay yoruma ne güldüm ....hayırdır niye aradın bu saatte dedim sonra abi benide alacakdi işe giderken dedi eşim bu arada yedi buçuk gibi evden çıkıyor kadın aramış altı buçuk dedim niye senin kocan yokmu ise bırakacak niye benimki bırakıyor dedim süs pus oldu eşimi uyandırdım tabi ağzıma geleni saydım ))) abi diyen kadın niye abi dwmiyor telefonda diye onada kzidim ne bileyim ben bana abindiyor dedim ya irtibatı kesersin yada gelince bizi evde bulamazsın dedim )))konu kapandı tabiki arami ise arabaylada yollamadim
(307 puan) tarafından
Helal kız sana böyle cengaver bi karı olamadık...
(299 puan) tarafından
Valla ciddi mi yazdınız bilemem gırgır mi gecdinz....ama malesef günümüzde kadının dusmani malesef gene kadın ha şu var yapacak adam her şekilde yaoar ama ben elimden geleni yapayım gerisine yapacak birşey yok
(307 puan) tarafından
Yok ciddi yazdım adamın karşısında dik bir duruş sergilemişsin ben olsam eşim beni öyle bir manipüle eder ki konunun sonunda beni haksız olduğuma inandırıp özür diletir. O yüzden tebrik ettim seni
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Arabadaki kadın diğer arkadaşının neyi yani eşi falan mı 
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Canım iş arkadaşıysa normaldir ama bu eşine güvenip güvenmemenle de alakalı eşine güveniyorsan yanında 40 tane kadın olsun ona dönüp de bakmaz ama eşine güvenmiyorsan her şeyi yapabilir yanında erkek dahi olsa.
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Bu biraz karakter ve biraz da Güven meselesi burda sorduğuna göre guvenmiyorsun 
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Eşiniz servis ile gidip gelse izin verecek misiniz veya içiniz rahat olacak mı? Sonuçta serviste de kadınlar olacak. Aynı iş yerinde çalışıyorlar ne yapabilirsiniz ki?
0 oy
(1 puan) tarafından
Abartıyorsun evet
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Eşim sürücü kursunda direksiyon hocası ve erkekten çok kızlara ders veriyor ben mutlu muyum bu durumdan tabiki hayır ama kainattaki bütün kızlar da Eşim için ölmüyor diye düşünüyorum her şey eşinde biter canım mesela dışarıda geziyoruz eşimle eski öğrencilerinden merhaba hocam diyip selam verene çok rastladım keşke olmasa erkek olsa hep ama değiller ne yapalım ekmek parası....

Senin durumunda olsam söylemesini beklerdim bi başkasından öğrenmek istemezdim ha o kadının neci olduğu da önemli 
(1,037 puan) tarafından
Özel der vermedi daha kimseye verdiyse de paralı değildi asgari ücret alıyor sen hesapla işte bacım ya günlük saatlik kaça geliyor aksjskd
0 oy
(499 puan) tarafından
Ben bişey demiyorum arkadaşlarıda var tanıyorum tabiki buluşma olmaz ama bazen oluyorda telefonlasiylrlar yada iş yerinde sürekli görüyor zaten yapan her türlü yapar
0 oy
(2,947 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Herkesin kendi fikri ama tanimadigim kimse ise uygun bulmam  arabada sonuçta yanliz gelip gidiyor buradan yorum yapmak sığ kalır sonuçta kadını tanimiyoruz eşini bilmiyoruz ben sürekli olmasını istemem biz dinen olabildigi kadar mesafeli durmaya çalışıyoruz bu senin bakış açın hayatı yaşayış şeklin yani.evet iş yerinde kadınlar da var ama oturup onlarla sohbet etmiyor sadece iş için orada ve kalabalık.

Şahsi araba başka dolmus servis vs başka birşey 
0 oy
(704 puan) tarafından
Canım niyeti bozuk olan birinin aynı arabada kadın olsada olur olmasada. 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Eşimin iş arkadaşlarınin yarısı kadın ve bekar o zmn bende diyim işten ayril bence gereksiz kıskançlık ve eşim o kızlarla servistede beraber 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Yani benim eşim servisle gidiyor biz servis güzergahına uzak kalıyoruz benim eşim bizim mahalleden arkadaş bulunca ben sevinmiştim öbür türlü aynı iş yerine servisle gidip geliyorlar aynı iş yerinde beraber çalışıyorlar aynı arabaya binince mı sorun oluyor 
0 oy
(448 puan) tarafından
Normalde de çok kıskançsanız abartıyorsunuz ama bu durumda içinizde şüphe gibi bir his olduysa o zaman bir şey diyemem bazen bir şey olduğunda hissediyoruz
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ben etmem ayrıca nasil unutuyor unutulacak bisey değil ki 

Ben eşime de guvenmem karşıdaki kadına da 

Sonuçta tanimiyorsun görmüyorsun 

Bi de bu devir öyle bi devir olmus ki millet benim yanımda bile kocama bakıyor arsız olmuslar iyice 

Kimseye de guvenmem

Bugün meraba olur yarin cay içilir sonra yemekti vs
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Ah canım seninkinde yine erkek de varmış.. :'( benimki aylardır bayan arkadaşı ile gidiyor işe ve akşam onu eve bırakıyor.. :(

0 oy
(13,568 puan) tarafından
Bugüne kadar hiç iş hayatınız olmadı mı? 
0 oy
(991 puan) tarafından
Abartmayın yahu. Benim eşimde iş arkadaslariyla gelip gidiyor her gün biri arabasiyla gidiyor. Kadın da var içlerinde. Bu kadar abartmayın. Yeri geliyor bende iş arkadaslarimin arabalarina binmek zorunda kaliyorum
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Eşim trafik polisi 3 kişiler. Eşimin yanında 1 kız 1 erkek var beraber çalışıyorlar.gunde 14 saat beraberler söyleyeceklerim bu kadar :D 
0 oy
(81 puan) tarafından
Abartıyorsun nerde çalışırsa çalışsın ilaki kadın olacak buna alışman gerek 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 488 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ANKARA0606 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 127 göst.