0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Dogum yapalı 3 ay oldu hamile kalmadan paketli gıdaları hayatımdan çıkarmıştım zaten bebek için. Gebelik şekerim de çıkınca diyete basladim ekmek reçel bal vs kısacası tatlıları da hayatımda cikarmistim şimdi minik bir cikolata yesem hemen böyle agirlasmis gibi hissediyorum dün 1 dilim ekmeye tahin pekmez sürdüm az sürdüm bir de böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi oldum sekerimi olctum normal çıktı neyle alakalı anlamıyorum şekerle mi alakalı yaşayan var mi

5 Cevaplar

0 oy
(641 puan) tarafından
İnanirmisin bende dikkat ettim gebeligimde ama şuan ellerim ayaklarım yanıyor sekerdenmi yoksa aybaşı olmadim ondanmi bilmiyorum emzirmede var genzim ağzımda kuruyor 
(1,016 puan) tarafından
Ben de aşırı su içiyorum ama onu emzirmeye basliyordum
-Reklam-
0 oy
(9,332 puan) tarafından
Ben 5 sene önce doğurdum benimde gebelik şekerim vardı 5 yıl oldu ya arada sırada sınırda diyo doktor dikkat ediyorum iniyk salsam tekrar sınıra yaklaşıyo.. kardeşimi de gebelik şekeri vardı 3 sene önce doğurdu o geçen doktor demiş gizli şekerin var
(1,016 puan) tarafından
Sınır kaç oluyormuş benim şekerim kendimi kötü hissettiğimde 120 130 falan çıkıyor hamileyken 120 olabilir en fazla demisti doktor su an kaç olabilir
0 oy
(885 puan) tarafından
Tip 2 diyabetten kurtulmanın en basit yolu kilo vermek. Verecdk fazla kilonuz varsa yani 
(1,016 puan) tarafından
160 boyum 80 ile doğuma girdim şu an 63 kiloyum emzirdigim için diyet yapmak istemiyorum ama hedefim 55 falan. Bu arada sekerimi olcuyorum normal çıkıyor dün mesela yemekten sonra 135ti
(885 puan) tarafından
Gebelik şekeri çıktı bende kafayı yicem nerdeyse. Akşam yemekten bi saat sonra ölçtüm 219 çıktı, yemek dediğim de simit yedim ha, o saate kadar ne yediysem kusmuştum, simit hoşuma gidince peş peşe 3 simidi gömdüm, bir saat sonra ölçtüm 219. Ne yapacağımı şaşırdım
(1,016 puan) tarafından
Benim hiç o kadar yükselmesi hamileyken doktorum 120yi geçmeyecek demisti eeeen fazla 2 lahmacun yediğim gün 135 çıkmıştı
(885 puan) tarafından
Olması gereken sınırlar içindeymiş zaten senin maşallah
(1,016 puan) tarafından
Hep diyet yaptım ben 2 dilim ekmek bile yemedim sadece tam buğday ekmeği yedim patates pirinç hiç yemedim çok dikkat ettim ua şimdide vücudum o diyete alıştı ya da biraz bir şeyler var bakalım bir şey çıkmaz inşallah
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Dogumdan sonra hastanede sekeirne bıkmadılar mi cnm? Düzeldi mi diye? Bencede seker var doğuma 2 sy var ve çok korkuyorum geçmezse diye
(1,665 puan) tarafından
Böyle normal canın ne çekerse dikkat etmeden yiyorsun ve normal çıkıyor öyle mi cnm?
(1,016 puan) tarafından
Gebelikte diyet yapınca vücudum alıştı zaten canim bir şey çekmiyor ama evet tatlı börek çörek yediğimde de olctum normal çıktı.
(1,665 puan) tarafından
Çok şükür cnm. Darısı bana ve tüm sekeri olan hamilelere
(1,016 puan) tarafından
Amiiin inşallah ama işte tatli falan yediğimde böyle bir garip oluyorum herhalde vücudum unuttu şekerli şeyleri:)
(1,665 puan) tarafından
Tatlıdan sonra şekerini olctugunde normal çıkıyorsa dedigiin gibi vücut şekersiz yaşamaya alıştığı için ağır geliyordur cnm
0 oy
(635 puan) tarafından
Benimde şekerim var hamilelikte çıktı 3 aylık şekerim 5.7 çıkıyor ekmek makarna pilav yesem gözlerim yaniyor
(1,016 puan) tarafından
Dogumdan sonra da kaldı mı seker bana kalmıyor dendi yalan söylemişler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
21 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslankadini (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde zeyneb34 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
19 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyyeefe (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu

403,375 soru

12,083,140 cevap

36,360 kullanıcı

...